Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Toptank var diyor sitesi, SSOCC al o zaman. TC destegi de yok anladigim kadariyla, 0.5'i cigerden cekmek icin, otekini agizdan cekmek icin alacaksini iste. TC coil alma ama yanlislikla, zehirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 iJUST2 ye an itibarı ile istifamı yazıyorum. Likit sızdırmalar, hızlı coil yakmalar derken, tamam dedik. GERGE'nin de tavsiyesi ile aşağıdaki siparişi geçecem. Hatta; sipeyskeyk said: sipeys te istiyor. Aldırmışken ijust2 almasın dedim. Sipariş e ok derseniz söyleyecem. Kafama tek takılan vTC mini mi alsam oldu? Ama pil meselesinden kalli bu daha bir makbul görünüyor. Pilleri ve şarj aletini gümrükte takılmasın diye esf den alacam muhtemel. Gearbest promo kodunuz vs varsa paylaşınız pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Ayri ayri paketlerde soyle. Biri takilirsa biri takilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Ok..Birini hanımın adına, diğerini de kendi adıma söyleyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 FT'den Eleaf iJust 2 Sipariş ettim. Kargo olarak singapur değil de TNT-PostNL seçtim gümrükte sıkıntı çıkar mı singapur kalsa daha mı iyidi ? dhl 54 dolar diyordu ondan seçmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 cikabilir. ucuzlari sececeksin, $0, $1 filan. Sing iyi. Ama aldigin urun de o kadar iyi degil, soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 2 Dolardı tnt, İyi olmadığını biliyorum. Bi neymiş ne değilmiş test emek için aldım. olaya yabancı olunca pildir, tel sarmadır baya karışık geliyor bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Kız arkadaş için alınabilecek taşınabilitesi iyi olan en iyi kit yada setup ne olabilir? Ijust2 için fazla büyük diyip beğenmedi. Tipi güzel ufak diye 6$'lık Evod kullanıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mini Volt 40w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mini Volt 40w olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Artery Nugget + Wotofo Serpent Mini/Ice Cubed bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ego Aio olabilir buda yedek coil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 AIO'ya katiliyorum. SMOK stick one da olabilir: http://www.smoktech.com/kit/stick-one-kit En iyisi su aslinda ileri seviye ayarlarini (TC nasil kullanilir filan iste sadece) ogrenirim diyorsa: http://www.eleafworld.com/istick-pico-kit-firmware-upgradeable/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Stumpy Clone gayet güzel tek pilli cihazlar için. TC'de kullanınca hele tam pil dostu oluyor. RDA denemek isteyenler için de fiyatı oldukça uygun. Bu SKU'yu sipariş verin, broadcap'le geliyor, normal drip tip'i gereksiz dar. Feci makina yağına bulanık geldi benimki, iyi temizlemek gerekebilir alırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Innokin Endura T18 aldım, sigarayı bıraktım galiba. 1.5 haftadır falan içmiyorum, bugün bir tane yaktım, acayip kötü geldi söndürdüm hemen. Mouth to Lung içiyorum, yani direk ciğere çekmiyorum, sigara gibi içiyorum (önce ağıza, sonra ciğere). Bu yüzden övmüşlerdi Endura'yı çok da hoşuma gitti açıkçası. Fakat yedek coil yine yurtdışından getirtmek gerektiği için sıkıntı, böyle coilini kendim yapabileceğim buildable Mouth to Lung bir şey önerebilecek var mı bana? Kangertech Dripbox nasıldır mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 MTL ato seçerken dikkat edeceğin şey hava deliklerinin ve hava kanallarının büyüklüğü. Çoğunda bir kere hava delikleri büyük dizayn edildikten sonra hava kanalları da büyük olduğu için kıssan da hava akışı dengelenmiyor çünkü yanma odasının da hava deliklerine ve kanallarına oranla ufak boyutlarda dizayn edilmiş olması gerekiyor. Dripbox'un üzerinde gelen RDA'nin hava delikleri dev gibi mesela, yanma odası da dev gibi, hatta feci Sapor klonu, MTL olmaz onunla. Sana daha MTL dostu ato lazm: Kayfun Mini, Taifun, Pico, Corolla vs. de hangisi ne kadar iyi veya düzgün üretilmiş MTL içen biri olmadığım için yorumlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Regalya said: Ego Aio olabilir buda yedek coil Şundan söyledim baldıza..Yolda..Gayet cici duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ego Aio yeni MTL tavsiye zaten oyle ivir-zivir istemeyenlere. Epey saglam alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 @Bright baktım da bir çoğu yok fasttech'te, fasttech dışında getirtebilecek bir site de bilmiyorum güvenilir. Kayfun zaten hiç yok fasttech'te :/ @GERGE senin bildiğin bir buildable tank var mı peki mouth to lung ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ijust2 ye sarilable coili varmis ..onu siparis etmistim simdi gelmis..icinde yedek pamuk ve teli de var..ohm u ayni galiba asagi yukari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Arkadaşlar 9mg direk ciğer 0,5 ohm veya 1,2 ohm coilden hangisi ile içilmeli. Sigara standart düğmesine bas iç ayar falan yok. Neden 9mg, 6mg olanlar kesmedi o yüzden yavaştan düşürelim nikotini diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 0.5 ohm'a 9mg agır. ya 1.2 ohm gidip 9mg yapacaksın, ya da 0.5 ohm 3/6 mg takılacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 DavidMills said: Regalya said: Ego Aio olabilir buda yedek coil Şundan söyledim baldıza..Yolda..Gayet cici duruyo. Bizim bi arkadaşa aynısından sipariş gececez, ama 35 dakka kalmış indirimin bitmesine, yurt dışından gümrüğe takılma ihtimali bu aralar nedir, esigara siparişi gelen varmı yurt dışından yakın zamanda. Acil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Var, takılma ihtimalinde çok fark yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Bright said: Var, takılma ihtimalinde çok fark yoktur. Çok fark yoktur derken ne demek istediğini anlamadım. Birde takılırsa para iadesi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar