Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

iJUST2 ye an itibarı ile istifamı yazıyorum. Likit sızdırmalar, hızlı coil yakmalar derken, tamam dedik. GERGE'nin de tavsiyesi ile aşağıdaki siparişi geçecem. Hatta;

sipeyskeyk said:

sipeys te istiyor. Aldırmışken ijust2 almasın dedim. Sipariş e ok derseniz söyleyecem. Kafama tek takılan vTC mini mi alsam oldu? Ama pil meselesinden kalli bu daha bir makbul görünüyor. Pilleri ve şarj aletini gümrükte takılmasın diye esf den alacam muhtemel. Gearbest promo kodunuz vs varsa paylaşınız pls :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
AIO'ya katiliyorum.

SMOK stick one da olabilir: http://www.smoktech.com/kit/stick-one-kit

En iyisi su aslinda ileri seviye ayarlarini (TC nasil kullanilir filan iste sadece) ogrenirim diyorsa: http://www.eleafworld.com/istick-pico-kit-firmware-upgradeable/
Sosyal ağlarda paylaş

Innokin Endura T18 aldım, sigarayı bıraktım galiba. 1.5 haftadır falan içmiyorum, bugün bir tane yaktım, acayip kötü geldi söndürdüm hemen.

Mouth to Lung içiyorum, yani direk ciğere çekmiyorum, sigara gibi içiyorum (önce ağıza, sonra ciğere). Bu yüzden övmüşlerdi Endura'yı çok da hoşuma gitti açıkçası.

Fakat yedek coil yine yurtdışından getirtmek gerektiği için sıkıntı, böyle coilini kendim yapabileceğim buildable Mouth to Lung bir şey önerebilecek var mı bana? Kangertech Dripbox nasıldır mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

MTL ato seçerken dikkat edeceğin şey hava deliklerinin ve hava kanallarının büyüklüğü. Çoğunda bir kere hava delikleri büyük dizayn edildikten sonra hava kanalları da büyük olduğu için kıssan da hava akışı dengelenmiyor çünkü yanma odasının da hava deliklerine ve kanallarına oranla ufak boyutlarda dizayn edilmiş olması gerekiyor.

Dripbox'un üzerinde gelen RDA'nin hava delikleri dev gibi mesela, yanma odası da dev gibi, hatta feci Sapor klonu, MTL olmaz onunla.

Sana daha MTL dostu ato lazm: Kayfun Mini, Taifun, Pico, Corolla vs. de hangisi ne kadar iyi veya düzgün üretilmiş MTL içen biri olmadığım için yorumlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

Regalya said:

Ego Aio olabilir buda yedek coil

Şundan söyledim baldıza..Yolda..Gayet cici duruyo.

Bizim bi arkadaşa aynısından sipariş gececez, ama 35 dakka kalmış indirimin bitmesine, yurt dışından gümrüğe takılma ihtimali bu aralar nedir, esigara siparişi gelen varmı yurt dışından yakın zamanda. Acil!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...