Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
iJust2 denemedim ama. Ama Wattage denedim uc tankimda da kullandigim, TC daha iyi performans veriyor yani. Bir de iJust2'da ayar yapamiyorsun. Hem TC'de, hem de VW'de ayarlayabildigin icin cok guzel sweet spot buluyorsun. Sicaklik, aroma, duman, kontrol sende.

Sevdiysen olayi gec yani.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Coil kalitesi ile ilgili sanirim o. SSOCC ile bir cekiste duzeliyor, CL-Ti ile 3-4 kere hizla cekiyordum.

Buldugum en iyi cozum su benim ona, ilk cekisi soyle epey bir kuvvetli yapiyorum, adam ediyor genelde.

https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/32u8xm/tips_on_subtank_mini_wicking_for_highvg_juices/

Burda ayni konu tartisilmis. High VG juice sicaklik dusunce iyice akiskanligini kaybediyor. Epey kuvvetli cekiyorum demissin ya, orda olusan vakumla pamuga tank dan juice gelmesini sagliyorsun.

reddit dekiler, high VG juice ile icerken ilk nefes te hava kanalini kapatip ateslemeden nefes cekmeyi oneriyorlar, yarin sabah denerim artik lakin kahve / apollo cok feci, tank hic sogumuyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geçen sene duydum ben bu vape olayını, sigarayı sadece alışkanlıktan içen bir adam olduğum için buna yönelmek istedim. Reviewler falan izleyip okuyup güzel bir kit yaptım kendime istedim. Hem yerli hem yabancı likitleri denedim fakat şöyle bir şey var, ben içime çekemiyorum likitleri.

Alerjik astım var bende, acaba bu içindeki pg midir nedir onlardan dolayı mı bilmiyorum ama kaç yıldır sigara kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Daha az zararlı (belki de zararsız) bir şeye geçmek istiyorum sigara yerine, ama vücut kabul etmiyor.

Bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Yani sigara gibi ciğere çekemeyen, öksüren ve rahatsız olan? Acaba diyorum aletten mi oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Alerji genelde pgden oluyordu diye hatırlıyorum ama astım varsa kullanma bence.

ya şimdi bir başlığa denk geldim reddit'te, astımı olan insanlar bir sıkıntı yaşamamışlar. bendeki de alerjik astım, kronik değil günlük hayatta bir şey tetiklemez ise (toz, polen vs) sıkıntı yaşamıyorum. üstüne sigara içiyorum (günde 1 paket civarı) ve eminim ki sigara çok çok daha kötü etkiliyor beni hem astım hem genel açıdan.

GERGE said:

Astim ile pek etkilesmiyor aslinda anladigim kadariyla. PG'ye alerjin vardir, full VG dene.

PG astım ilaçlarında yer alan maddeymiş zamanında bu ilaçlardan kullanmam gerekti ama sıkıntı yaşamamıştım. Tabii saf likitle ilaç farklı şey, likitteki PG sıkıntı yaratmış olabilir, full VG deneyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O haberi bu sabah teyzem yolladi bana da, hemen birak kullanmayi diyor. Bir de Sozcu haberine elektronik sigaralar de sigara kadar zararli yazmis, onu da gosterip hani zararsizdi, hep sizi kandiriyorlar para harcayin diye dedi yani.

=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...