Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tarçın aromalı likitler benim zaten ilgimi çekmiyor mesela, her sabah tarçın yiyen biri olarak, butter'lı olanlar da(Cookie Star vb.) midemi kaldırıyor, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 tarçın ve butterdan bende uzak duruyorum mumkun mertebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Firmware update yapınca cuboidi bozulup açılmayan varmı lan ? bi bizmi piç olduk ? ekran dalgalanıyor makine açılmıyor felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Griffin RTA, small tip. Flood in nerden kaynaklandigini anladim, juice flow acip kapatirken ortadaki chimney deck etrafinda donuyor. Eger pamugun coil e girdigi ust kisim chimney e hafif de olsa temas ediyorsa juice deliginden kurtulabiliyor. Dun basima gelen bu imis. @Regalya Sen zaten pro'sun, check video sunu, direk hangi cinci den aldiysan onlarin support una gonder ticket acip. Benzer bir durum clouper mini de oldu benim, cvapor dan almistim. Ohm u 1.5 okuyacagina 1.3 okuyordu, cektim SS gonderdim, yenisini gonderdiler sorgusuz sualsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Regalya said: Firmware update yapınca cuboidi bozulup açılmayan varmı lan ? bi bizmi piç olduk ? ekran dalgalanıyor makine açılmıyor felan ? Gitmiştir cihaz ya, dün yaptım firmware update, tık demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Regalya said: Firmware update yapınca cuboidi bozulup açılmayan varmı lan ? bi bizmi piç olduk ? ekran dalgalanıyor makine açılmıyor felan ? ben 3.10a gectim cuboid'de hic bi sıkıntı olmadı. yanlız soyle bisi var, vtc minide farketmistim, ilk updatei cancellayınca fırmware sılınmıs, cihaz yazılımsız kalmıstı, sonra tekrardan baglayıp usb'ye, hatta firmware 0.00 gosterıyodu, update'e basıp dosyayı secınce attı yazılımı ve tekrar calıstı makıne. tekrar dene yanı anlayacagın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Rule of thumb: Hiçbir elektronik cihazın hiçbir firmware update'ini ortasında cancel'lamayın, cortlatırsınız. Hele PC'den falan yapıyorsanız arka plandaki programları falan kapatın yapmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ben ortasında cancellamadım, yazılım bugı yuzunden update dosyasını secmeme ragmen gormedı falan fılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Cancel mancel yok olm pili atty i çıkarıp takıp prog yükleyip 3.10 u seçip update bitti dedeikden sorna prog kapatıp kabloyu öle çıkardık nese yarın alırım yiğenden kendim bakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Şu coiler güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ındırım baslamıs fasttechde https://www.fasttech.com/offers#!/177%3DAtomizers%7Cp%3D0%7Cs%3Dp%7Cps%3D100%7Ck%3D var mı alınır guzel bisiler gordugunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Esh said: oğlum altı üstü bi sigara içeçeksiniz alayınız meslek liseli oldunuz lan. Aha bu. Yalniz merak ettim sorayim, niye modluyonuz olm bunlari? Ne artisi var? Sirf daha cok duman ciksin diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Bişi mod'lamıyoruz yau, olduğu gibi kullanıyoruz. Bu RTA/RDA(Rebuildable Tank/Dripping Atomizer) diye geçenlere dizayn itibariyle yeniden tel ve pamuk takmak gerekiyor kullanırken. En güzel tadı/dumanı da bunlar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Iptal edip Serpent soyledim elestiri filan da izledikten sonra. En iyisi buysa bu olsun ikinci. Ikinci mod lazim simdi, iStick Basic'i verdim bile birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 http://www.joyetech.com/product/ego-one-ct/?age-verified=e634abe00c ben bundan aldim dun. doldurma isi hosuma gitmedi ya da ben cok uyku sersemiydim sabah. 2200mah olan xl W / Ni / Ti ne oluyor ? 3 ayri kafa var icine takilabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Telin malzemesi herhalde onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ni nikel ti titanyum w de w shaped demek sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ni, Nickel coil, Temperature Control modunda çalışıyor sadece. Ti, Titanium coil, gene sadece Temperature Control'da çalışıyor. W, VW(Variable Wattage) modu. Bunda NiChrome, Kanthal, SS(Stainless Steel) teller çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 di said: Esh said: oğlum altı üstü bi sigara içeçeksiniz alayınız meslek liseli oldunuz lan. Aha bu. Yalniz merak ettim sorayim, niye modluyonuz olm bunlari? Ne artisi var? Sirf daha cok duman ciksin diye mi? Tam tersine sigara icmiyoruz. Belli araliklarla atomizer head (coil) degistirmek gerekiyor bu cihazlarda, turkiyede tedarik etmesi zor oldugu icin DIY coil ile ugrasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bright said: Ni, Nickel coil, Temperature Control modunda çalışıyor sadece. Ti, Titanium coil, gene sadece Temperature Control'da çalışıyor. W, VW(Variable Wattage) modu. Bunda NiChrome, Kanthal, SS(Stainless Steel) teller çalışıyor. tamam cok iyi dedin. hangisini icmek iyi ? ya da ic gitsin mi dicen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Valla dene bak. Nickel, Titanium ve Nichrome'dan haz etmiyorum ben ama çelik bile içsen içinde Nickel ve Chromium var yani hepsi alaşım olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 O tankın bir üst modeli var bende, CLR-Ti coil al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 heh icinde cikti zaten o kafadan. onu mu takim yani bu kafasindakini cikartip ? ya ama ben anlayamadim ne farkliligi olcak bana ? fdsf vallaha cahilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mini Volt, tokai çakmak kadar.. yedek Mod arayanlara fikir olsun, TC siz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar