Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Griffin RTA, small tip.

Flood in nerden kaynaklandigini anladim, juice flow acip kapatirken ortadaki chimney deck etrafinda donuyor. Eger pamugun coil e girdigi ust kisim chimney e hafif de olsa temas ediyorsa juice deliginden kurtulabiliyor.

Dun basima gelen bu imis.

@Regalya

Sen zaten pro'sun, check video sunu, direk hangi cinci den aldiysan onlarin support una gonder ticket acip.

Benzer bir durum clouper mini de oldu benim, cvapor dan almistim. Ohm u 1.5 okuyacagina 1.3 okuyordu, cektim SS gonderdim, yenisini gonderdiler sorgusuz sualsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Firmware update yapınca cuboidi bozulup açılmayan varmı lan ? bi bizmi piç olduk ? ekran dalgalanıyor makine açılmıyor felan ?

ben 3.10a gectim cuboid'de hic bi sıkıntı olmadı.

yanlız soyle bisi var, vtc minide farketmistim, ilk updatei cancellayınca fırmware sılınmıs, cihaz yazılımsız kalmıstı, sonra tekrardan baglayıp usb'ye, hatta firmware 0.00 gosterıyodu, update'e basıp dosyayı secınce attı yazılımı ve tekrar calıstı makıne.

tekrar dene yanı anlayacagın.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Esh said:

oğlum altı üstü bi sigara içeçeksiniz alayınız meslek liseli oldunuz lan.

Aha bu.

Yalniz merak ettim sorayim, niye modluyonuz olm bunlari? Ne artisi var? Sirf daha cok duman ciksin diye mi?

Tam tersine sigara icmiyoruz. Belli araliklarla atomizer head (coil) degistirmek gerekiyor bu cihazlarda, turkiyede tedarik etmesi zor oldugu icin DIY coil ile ugrasiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...