Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 söle bi site var www.buharbaba.com çok yakında diyo heycanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Hic kasma. Mod lari belirle hangisini istiyorsan arkadasina aldir. Almanyada daha iyileri cikar. Burda hepsini alabilmek mumkun olmuyor cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 buharistana güvenmiyorum çünkü yersiz yere mal ithalmiş gibi satıyor üretim yeri yurtdışı olmadığı halde sahte etiket yapıyor. lakin en sevdiğim likit 7 wonders giza. Ne koyduklarını bilsem kendim yapacağım. tadına bakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 GERGE said: https://www.buharevi.net/alisveris/ ben de girdim bu olaya. şimdilik aldığım yerde satılan tek likitten aldım. alman markası karpuzlu birşey. ama nikotini de çok fazla. 1.6. şu siteye baktım ama yüzde 7 kullanın falan ne demek anlamadım. öğrencek çok şey var galba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Astral said: buharistana güvenmiyorum çünkü yersiz yere mal ithalmiş gibi satıyor üretim yeri yurtdışı olmadığı halde sahte etiket yapıyor. lakin en sevdiğim likit 7 wonders giza. Ne koyduklarını bilsem kendim yapacağım. tadına bakan var mı? en kıza zamanda dök o 7 wondersı, birdaha da buharistandan hiçbir şey alma. / bir dost tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Kimbilir kimin küvetinde karıştırılıyor o 7 wonderslar sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 el cigarillos aşkına ben alıyorum valla buharistan'dan. ciddi ciddi almayalım mı? yani orijinal olmadıklarını biliyoruz da o kadar mı vahim durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 vahim ötesi, macaristan üretimi filan ama çok çakallar, daha fazla para kazanmak için yapmayacakları şey yok. ESF'de sayfalarca kavgası döndü, adamlar yalan söylemekten vazgeçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 favori likitimdi ya :( resmen buharcılığı bıraktırır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yok ya, düzgün likit içtikten sonra zaten ne kadar boktan olduğnu anlıyosun buharistanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 var mı tavsiye edebileceğin tütün aroması? çok marka denedim ama cigarillos kadar memnun eden görmedim. başka da birşey almıyorum zaten buharistandan. tütün aroması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ben tutun icmedigim icin pek bilmiyorum ama ıstersen bizim siteye bir goz at; http://www.buharmetre.com/likit/?kategori=tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 piyasada beğendiğim 2 likit var birisi zıkkım diğeri 7 wonders giza ikisinide durmadan içince tat mat almıyorum ben değiştirmek gerekiyor durmadan. gizanın içinde ne var bilen? ya da gizaya çok benzeyen likit tavsiyesi verebilecek var mı? işin aslı buharistandan hoşlanmıyorum ama likit iyi.. takılıyorum 1 aydır gizaya ara sıra. evimde şu an bolca nbase'im ve aroma olarak - karamel - sweet cream - çılgın fıstık - ballı kurabiye - sweetener var ortaya karışık rastgele karıştırdım dün 3 tane yatırdım demliyorum. kendi damak tadıma uygun bir şey yapmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 benim biladerin arkadaşı da üretime geçti.ilk başta kendileri için yapıyordu.şimdi büyüme çabasındalar.şimdilik ürettikleri -morning sun -catalan cream -cinnamon danish -elma -yeşil elma -çilek -mango -exotic üretimi ankarada yapıyor kardeşimin yalancısıyım gayet kaliteli üretim yapıyormuş ki kendisi de bu çocukdan temin ediyor.isteyen olursa öm lesin fiyatda verdi şimdi.30ml 40tl.50 ml 55tl demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 ml'dir o, mg değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 harbi lan düzeltim.bende mi başlasam acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 arkadaşlar şimdi 70vg/30pg şeklinde 6mg lik bir n-base sipariş ettim yanına da 13ml lik aroma aldım %5 oranında katılıyormuş..bunu mesela 30ml lik şişede karıştırıp demleyeceğim ama 30ml'lik şişeye kaç damla aroma damlatmak gerekiyor %5 aromayı yakalamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 20 damla 1 ml gibi hesaplanıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 işte 30ml şişede %5 aromayı yakalamak için 0.5 damla falan damlatacam o zaman? bir de bu demlenme olayını ultrasonik temizleyici veya yoğurt makinasıyla hızlandırıyorlarmış...ne kadar iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 capella, flavor apprentice gibi aromalar için bildiğiniz yurt dışı site var mıdır? türkiye'ye de kargonun açık olması lazım tabi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zidnok Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 arkadaşlar yakınlarınızdaki buharcıları görmenizi ve cihaz alıp satmanızda faydalı olacak bir android telefon uygulamasıdır.desteklerinizi bekliyoruz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodbarber.likitup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 güncel, likit temin edebileceğimiz, güvenilir, hızlı ve bol çeşit olan site/forum vs önerirmisiniz. buharistan da falan hep "tükendi" diyor likitlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 http://www.puflikit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 puf iyi güzelde meyve dağ şurubu nane dışında şeyler yapsa baya iyi olur ama kavunlunun hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abi likit almak çok pahalı değil mi ya? kendin yapınca 1/4 oluyo fiyat. puf likitte 50ml 45 lira. 100ml vg ya da pg 7 lira sanırım, nikotinli bazlar da 10lira desek aroma da 10-15 lira arasında. genelde %10 karıştırarak yapılanları düşününce en fazla 25 liraya 100ml likidiniz oluyo. yanlış mı hesaplıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar