Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 My man ve rocket man review video larini izledim. Adam eline damlatip yaliyordu, o derece. Sapphire Turkish Joy iciyorum, bu bitmeye yakin esasinda almis olsak ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Nefr said: bu bayram ben de girerim one hit wondera da, kaç mg söylenecek? 0 girip isteyen eklesin istediği kadar derseniz bana uyar ama 6 üstüne çıkarsa yanarım 3 yada 6mg soyleriz, herkes nerdeyse sub-ohm direct lung iciyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 emekli albay gibi kastınız ya adamı özendiriyosunuz ne kadar günlük maliyeti bu meretin? sigarayı bırakayım daha uygunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Karbon monoksit yok, zift/tar/katran ve diger 10.000 cesit toxic madde yok. Bok gibi kokmak, yuruyen ashtray olmak yok. Para konusu zaten etmeye gerek yok, sigara nin yanina bile yaklasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ne kadar günlük maliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ılk basta maliyeti olur biraz, onu denim bunu da tadım derken harcıyo insan ama sonradan oturur duzene. gunluk maliyet konusu senin tuketecegin likite baglı, trden alırsan iste orta ayar ithal likitleri 10 ml = 15 tl gibi bi fiyatı var. yerli uretim, mesela puflikit'te filan ise iste 100 ml = 80 tl gibi fiyat, degisiyo yani ne kullanacagına baglı. gunde 3ml de ıcen var 5-10'da. o sana baglı yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 20ml likit ortalama 20tl, ben yogun iciyorum bu aralar bana 1 hafta gidiyor. 2 haftada bir de coil degistirsen, tanesi ortalama 3 ile 5 tl arasi. Burdaki cogu kisi parasinda degil tabi, sigaradan kurtulmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Maliyeti iyi alisveris yaparsan en aza indirebilirsin. Tavsiyem su: Bir tane duzgun mod al, mod guncellenebilir olsun. iStick TC100W ya da Cuboid en uygunlari su anda pahali, premium cihazlara gecmeden. Ardindan bir tane $20 civari RBA deck'i olan bir sub-ohm tank, Uwell Crown, Kanger Toptank Mini filan alirsin. Istersen hazir coil kullanirsin tank ile, yurt icinde tanesi ₺12, yurt disinda ₺7 filan; istersen asagidakileri alip kendin sararsin sudan ucuza (bir sise su fiyatina bir aylik sararsin cidden). Hazir coiller ortalama 16-17 gun gidiyor tum yorumlara baktiginda. Bu kadar. Sarmak icin tel, pamuk ve coil jig lazim. Ek olarak pil, pil kilifi ve sarj aleti lazim. Pil kilifi tamir icin, 50 tanesi $1'e satiliyor. Kisaca iStick TC100W, Kanger Toptank Mini, sarim aletleri $70 filan eder. Gumrukte kalma ihtimali var ama. Su forumdan hepsini Cin sitelerinden toplamda ₺100 daha pahali olacak ve iki gune gelecek sekilde alabilirsin. Pil ve sarj aletleri Turkiye'den alinacak. Alet kendisi de sarj ediyor ama hem sarj edip, hem de icemedigindne ve gece sarja takmak tehlikeli oldugundan yedek pil ve sarj aleti daha iyi. 4 pil alman lazim bu aletler icin, 2 icine ve 2 yedek. Mod olarak bir suru sey var aslinda. Tek pilli eVic-VTC Mini de yeter yani, pil masrafi daha az olur ve daha kucuk ve hafif olur ustelik. Onu kullaniyorum ben, tank gibi cihaz kendisi, cok saglam ve desteklemedigi ozellik yok, 75W ile kisitli sadece ki ustu gereksiz zaten %90 filan. Ozel tanklar filan alirsan ancak. Oyle iJust2 ya da iStick Basic gibi starter setlerle baslamak dogru degil bence cunku onlarla baslayan neredeyse herkes ya birakiyor, ya da bu dediklerime geciyor. Ancak eline bir suru ayari olunca bu adam ya cihazi patlatir, ya da yanlis ayarda kullanip kendini zehirler diyorsan onlari vermek gerekli yani. Paticik'te oyle dertler yok zaten. Eger birakmaya karar verirsen ama bu saydiklarimi cok kayip olmadan (eger Cin'den getirtebilirsen karla hatta) satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 GS air-m 1.5 ohm tank dan Griffin e geceli 3-4 gun oldu. 0.2 - 0.3 civarlarin da 40-60 w arasi kullaniyorum, juice tuketimim en az 1.5 katina cikti. Sub-ohm vaping i icat edenler juice ureticileri olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Daha dar çekimli bi tank kullanırsan bayağı bir dengeler likit tüketimini Orchid V4 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 beyler bende kanger subox mini var. kanger subtank'dan daha iyi diyebileceğiniz, tavsiye bir tank var mı? mod'u değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik. sarımı falan kanger gibi kolay olursa efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Valla Abyss yetiştiremiyorum ben. En son 100 lük söyledim. Likit iyi olunca, nikotinide minumumda tutunca günce rahat 2 tank içiyorum. 5.5 ml den 11 ml tüketim var günlük. Yaklaşık 10 lira işte. Ha bu arada 1 ayı devirdim, hatta 1 ay 2 gün. Tek sigara içmedim. Balgam azaldı, daha iyi nefes alıyorum. Ağzımın tadi kesinlikle yerinde. Bunun için bile denedir e-sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Çift coil RTA katlıyor mesela likit tüketimini de sigarayı bırakmak priceless. Nikotinsiz likite geçtikten sonra dün Rainvape'in vasat likitlerini içesim bile gelmedi dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Daesu said: abysten bide ben spariş geciyim ama anason diyosunuz pis bi tad geliyo azıma düşündükçe asd anason diye düşünme, absinthe diye düşün o zaman :P o değil cidden tek geçerim abyssi ben de, tüm gün içtiğim likit o. arada hani 3-5 tankta bir farklı birşeyler içiyorum ama sırf tekdüze hale gelmesin diye one hit wonder için 3mg süper olur bana ama 6 ya da uyarım adam lazımsa haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ya ben bi likiti bi tupten fazla icemiyorum, tad bayıyor, surekli degistirmem gerekiyor ıctıgım likiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 aldım bi abyss bakalım, fiyat uygun cok hemde tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 anasondan hoşlanmayan biri olarak ben de epey beğendim yani o konuyu dert etmene gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 GERGE said: İsim : 7 Wonders - Light house of alexandria Aroma : Mango - Meyve karisimi VG : 75 Nikotin : 10mg Tank ve ayarları : Griffin RTA (dual spaced Ti, 60w 250c) Yorum : Hafif bir aroma, mango yu andirmiyor acikcasi ama diger meyve karisimlari sevenler bunuda sevebilir. Nerdeyse sekersiz, hafif oldugu icin tum gun kullanima uygun. Alındığı yer (verilen linkte yoksa) : Buharistan Pati : Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 normalde elma aromları pek sarmıyo ama bu elmango iyimis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Gerge bu Güldeste çok güllü yau, içim dışım gül oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Efkar Nadide fena değil, Max VG yalnız uyarıyım. Naneli opsiyon arayanlar deneyebilir. Rainvape Better, Spring, Apple Dream hep vasat bu arada. Gene Rainvape'den aldığım Mt.Baker'ın Thug Juice ve Hawk Sauce da çok iyi değil, biraz daha demlensinler tekrar bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Adamları kötülemek gibi olmasın ama rainwipe oldu resmen. assfsfs. Ama cidden çok farkediyo. Demlenmesine bakmadan son 3-4 gün önce gelen puf un ories inden bi deneyim, demlenme meselesinden mi farketti diye? Yooo puf gayet akıyo. Demlense daha iyi olacak muhtemel. @Bright Şu http://onehitwondereliquid.com/shop/milk-man/ olayını organize et artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 6ya böleceksek ben de girerim danaya. Yalnız kim uğraşacak 30ml bölecek flm.. edit : Bende 20ml şişe var bolcana, şişeler benden olur getirebilecek adam varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 püf likit demele olayını ne kadar süre yapıyor. kargolasalardı keşke hemen : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 0 dem ya püflikitinkiler. En az bir hafta bekleyin derim oturması için, ciddi farkediyor. Tester'ları 10ml olması iyi tabi gene, tek tankta bitmiyorlar, 3 tank falan çıkıyor içinden. Abyss'in demsiz hali bile iyi tabi sdfsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar