Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liseli

benjani

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu ergenle ismim aynı diye sürekli snapchat ten liseli kızlar ekliyor beni.saçma saçma snapler atıyorlar, mertcan fotoğrafımı beğendi kalpten gidebilirim filan diye.çocukta bir tip de yok, ne buluyorlarsa.saçlardan herhalde asfasdsd

https://www.facebook.com/axeetkisi31?fref=pb&hc_location=profile_browser
Mesaj tarihi:
abi bu yeni nesil ergenler sikimsonik tipli embesillere nedense feci hayranlık besliyorlar ya. yani gayet düzgün tipli, ne bileyim böyle en azından oturaklı giyinen veya saçı başı olan tiplere falan aşırı soğuklar...

komple yakmak gerek.
Mesaj tarihi:
kendi resmini de koy ona göre yazalım.

Harbi snapchat ne bende bilmıyorum bu teknoloji çok ilerledi bende face var bide whatsapp geçen bi de instagram açtım yeni alışıyorum
Mesaj tarihi:
Telefon numaranın son rakamına
göre senle ben
0) Fotoğraf çekilicez
1) Gezicez
2) Sevgili olucaz
3) kanka olucaz
4) Tanışıcaz
5) Kavga edicez
6) mesajlaşıcaz
7) Kavgaya gidicez
8) Dertleşicez
9) buluşucaz
Mesaj tarihi:
caner erkin boşanmak için g65 amg jeep almış işin zor o zaman.Bide lan bu karı milleti ne istiyo ben anlamadım trilyoner kocan var işte altında lambo porsche istediğin araba nerene ne battıda boşandın
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

caner erkin boşanmak için g65 amg jeep almış işin zor o zaman.Bide lan bu karı milleti ne istiyo ben anlamadım trilyoner kocan var işte altında lambo porsche istediğin araba nerene ne battıda boşandın

adam saykodur. bi de insan sahip olduktan sonra da sıkılıyor işte maldan mülkten bile.
  • Yeni Oluştur...