Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 adam pakistana gittiği için banlanmış, dönünce açılacak işte ne uzattınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ölmediyse bir de ben vurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Merak ettim şimdi çeto rahat gidebildi mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 cunku pkk savunucularini forumda korumayi cok seviyoruz! ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 dasa isim ver kimmis onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ooo faşik faşik istekler! seele büzü fişliiiğir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 http://forum.paticik.com/thumbnails/395/9af/074/db4/83e/0f0/42b/bf1/e11/4cb/bd_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Kuddisi, Mighty, dasaa dışında herkes PKK destekçisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bu konu gundemden dusmeden cetintas geri gelir zaten. gerci adam banlandiginin bile farkinda olmayabilir halen ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 geri geldiğinde konu dışı'na yeni bir konu açarak durumu değerlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Remus said: Kuddisi, Mighty, dasaa dışında herkes PKK destekçisi. ANAN HARİÇ DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 di said: Sana demedimki. Sen niye heyheyleniyosun? Iyice atarlanmis bi de ego spreyi falan deyip, lol. yahu konu açıp adamın arkasından giydirenleri halının altına süpürürüm diyorsun benim çeto noldu diye açtığım konuda, kim üzerine alınsaydı? :) tamam o zaman madem öyle, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 aquila said: Merak ettim şimdi çeto rahat gidebildi mi acaba. asla bilemiyceksin RIPB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Fransuxa said: Remus said: Kuddisi, Mighty, dasaa dışında herkes PKK destekçisi. ANAN HARİÇ DE neden ki? ozgur bir ulkede yasiyoruz, isterse destekleyebilir. ailecek molotov atip, devlet bize bakmiir de diyebilirler yani. teroristlere yardim ve yataklik bile yapmayi tercih edebilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 nereye gidio buraya gelcekti hani lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 sniper kiralayip adamda vurdurtabilir onuda ekleyek dasaaa said: Fransuxa said: Remus said: Kuddisi, Mighty, dasaa dışında herkes PKK destekçisi. ANAN HARİÇ DE neden ki? ozgur bir ulkede yasiyoruz, isterse destekleyebilir. ailecek molotov atip, devlet bize bakmiir de diyebilirler yani. teroristlere yardim ve yataklik bile yapmayi tercih edebilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yaptirabilir ama kiralamaya gerek yok ki? bu faşük tece bölünmesun istiirmiş dese zaten amca ogullarindan daga cikmis bir hewal gelecektir yani. ya da sadece sempatizansaniz ve henuz daga cikmis bir akrabaniz yoksa evde nemli bi koseye bol bol kıl, camur, kalasnikof, kokteyl icin bos sise, taze oldurulmus bebek kani, yirtilmis eski odenmemis elektrik faturanizi ve pkk destekcisi internet sitelerinin haberlerini koyuyorsun... 3 gun sonra hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bayagi seveni varmis megerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 tiLi said: Feamer said: hayır, burada bullying ve gang kasanlar sanırsın normalde de böyle takılan, öğrencilik hayatınıda garibanı ezmekle geçirmiş sanırsın. halbuki sanıyorum ki tam tersi olmuştur ama insan tabiatı gereği fırsatını bulunca baş veriyor burdaki bully ve gang kasanlar irl'de ezikler mi diyosun? "klavyenin arkasından konuşmak kolay" demenin bi tık altı şu hayır, normal hayatta o şekilde davranmaya alışmış bir kimsenin burada da o şekilde davranışlarına devam edebileceğini farz ederek bu gibi durumlarla empati yapmaya çalışıyorum, yoksa gerçek hayatta bu gibi davranışlardan müzdarip bireylerin fırsat bulunca, bu kötü davranışları tatbike gittikleri görülmüş şey değildir! bu yazdığımı da "sıkıysa yüzüme küfret" gibi algılamak yerine bazı davranış kalıplarının çözümlemesi gibi düşünmek lazım. zira lüzumsuz geyik konularında ağır ithamlar yapıldığı için anabacı küfür edilmişliği var misal benim ilk aklıma gelen kimdi banlanalar hatırlamıyorum ama "tükürük mü kayganlaştırıcı mı" temalı bir tartışmda gerçekleştirememişliği bile var veya genel geçer konularda sırf kişisel tatmin için ortamın gerilmesi sonucu bozulan sinirler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ya bu sacma cikarimlarini al da baska yerde ego tatmini yap fransua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ha çetin olur, çiğdem olur, mesele o değil, ısrarla konuyu o noktaya çekmek isteyenler var, bunları diğer konularda da yazdım o zamanda "perinçeği köpeği" diyorlardı... açıkcası bunları meşrutiyet arayışı olarak düşünüyorum. bu konu içinde değil sadece, misal sam meselesi var. o veya bu nedenlerle davanızda haklı olabilirsiniz ama bu haklı davanızı konuları terörize etmek için bahane olarak kullanılması, sizin için zevk aracı olabiliyor ama sizin dışınızda o ortamı paylaşanlar için dayanılmaz bir hal alıyor... veya rapper küsüratlı bir sayı gibi isimli bir üye vardı, warhammer40k mmo konusunda kendince bir şeyler yazardı, tamam bir çok sorunları da vardı ama adam kendi halinde olarda takılıyordu, gittiler orada adama salça oldur, sonu ne oldu o işin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 abi o kadar okumamisim ki farmer'a fransua demisim :P gene okumamisim feamer imis adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 pascalnouman said: bayagi seveni varmis megerse Ben mesela hep yanlış hep tuhaf gif seçimlerini seviyorum. Bir el gifi vardı gerçi ürpertici onu sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ...ve de birazcik guclu-kuvvetli ve kilolu olmasini seviyorsun. bunu biliyoruz sostizm. saklamana gerek yok artik. rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Ana denmis noluyorlan? Pkk li cok forumda salsan daga cikarlar da cetintasin sirf yorum/gorus yapiyor diye banlanmasi sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar