Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çetin Taş Bey

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

Adamın oyunla, teknolojiyle alakası yok, işi gücü gündemde ....

Burası oyun/teknoloji forumu değil ki, burası paticik.

- Sevmeyeni çok biliyorum
- Zaman zaman kırıcı/saldırgan olabiliyor, biliyorum
- Sabit fikirli, ikna edilmesi imkansız vb de olabilir
- yaşlı evet (so what?)

Ama buranın rengidri be Kuddusi Çeto - baharatıdır. Noyansız ninjasız daha mı iyi oldu şimdi forum?

Neyse üstüme vazife değil ama oyun bilmez teknolojiden anlamaz elbette banlanacak dedin mi öfkeleniyorum.

Çoğu zaman da ters düşmüşüz tartışmışızdır. Anlaşamayız, uzlaşamayız ama severim ben Çeto'yu. Vardır bir sebebi, bi kuralı çiğnemiştir banlanmıştır, banı biter döner geri devam ederiz didişmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

cok kisinin forumdan kacma sebebi buradaki inanilmaz bos siyaset goygoyu mlsf

yok abi ne alakası var.

siyaset konularına girmezsin biter yani. sanki wow topiğinde tayyip i konuşuyor millet. konuların nerde olduğu belli, ignorelamak çok kolay. ben mesela spor başlığı altına hiç girmiyorum. böylece gerilmiyorum. siyaset tartışmıyorsan, siyaset goygoyundan niye kaçasın ? siyaset tartışıyorsan bile paticik random bir kıraathaneden daha mantıklı en azından.

yukarıda da denmiş, troll neyse de mobbingin kralı yapılıyor zaman zaman. hele birisi sana taktıysa sıçtın yani. bkz kuddusi. haklı veya haksız adam marka oldu, her mesajının altına millet miranda kerri sandalyede bağlı bulmuş gibi saldırıyor.

noyan da öyleydi, bıyık vardı o da öyleydi. bazıları sallamıyor, gene kuddusi örneğinde olduğu gibi iyi dayandı adam. bazısı da üçüncü dördüncü seferden sonra ana avrat sövdü yörünge dışı kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...