sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Niye şutlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 hatalı sollama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 adam belki hindistandan pakistandan resim falan atacaktı niye banladınız faşik yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 faşikler engelledi https://www.youtube.com/watch?v=o5q-36JOXX8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 yıl olmuş 2016 hala çetin niye şutlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 http://static.fjcdn.com/gifs/+y+inb4+ban_598aaf_4052643.gif Her ban erkendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 her yeto bir gün banı tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Merak etme Çeto, faşikleri döktükleri kanda boğacaz, intikamın alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 elleri bağlanmış buldum forumu her yani işgal altinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 fasist banlendi iste olm, siz degil misiniz surekli fasistlikten dem vuran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 adminin tunç eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 çetin bey giderse cumhuriyet gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Forumun "sarı öküzü"dür Çeto. http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b47/sari-okuz-hikayesi/?imode ibretlik sarı öküz görseli arıyordum aha bu çıktı karşıma. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/10369426_1549911508593482_20516505_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 paki dağlarına kaçmış önder çeto https://www.youtube.com/watch?v=pzkhrZAi2MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 pardon sığınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mülteci statüsünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Admine nutella atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Adamın oyunla, teknolojiyle alakası yok, işi gücü gündemde doğu perinçek, ip goygoyu yapıp millete kişisel saldırıda bulunmak, hakaret etmek. Üstelik bir de 2342412 yaşında ve faşist, hala niye banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Geri gelecek aman diyim, dikkatli seçin laflarınızı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 3-4 kere ban yiyen adamin banini acan sacma sapan yonetim mi yoksa geri gelme yuzsuzlugu mu daha sacma ona karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 neutrino said: Adamın oyunla, teknolojiyle alakası yok, işi gücü gündemde .... Burası oyun/teknoloji forumu değil ki, burası paticik. - Sevmeyeni çok biliyorum - Zaman zaman kırıcı/saldırgan olabiliyor, biliyorum - Sabit fikirli, ikna edilmesi imkansız vb de olabilir - yaşlı evet (so what?) Ama buranın rengidri be Kuddusi Çeto - baharatıdır. Noyansız ninjasız daha mı iyi oldu şimdi forum? Neyse üstüme vazife değil ama oyun bilmez teknolojiden anlamaz elbette banlanacak dedin mi öfkeleniyorum. Çoğu zaman da ters düşmüşüz tartışmışızdır. Anlaşamayız, uzlaşamayız ama severim ben Çeto'yu. Vardır bir sebebi, bi kuralı çiğnemiştir banlanmıştır, banı biter döner geri devam ederiz didişmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 cok kisinin forumdan kacma sebebi buradaki inanilmaz bos siyaset goygoyu mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Yanlis Cogu kisinin forumdan kacmasinin sebebi, uyelerin suursuz mobbing/trolling yapmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 benim girmediğim bir sürü başlık var, Zorunlu değil ki gündemde yoklama almıyoruz. Pati Pet başlığında çok kedi konuşuluyor ben gelmiycem demem gibi olur. Hiç uğramadığım bir başlık mesela orası benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Lancelion said: cok kisinin forumdan kacma sebebi buradaki inanilmaz bos siyaset goygoyu mlsf yok abi ne alakası var. siyaset konularına girmezsin biter yani. sanki wow topiğinde tayyip i konuşuyor millet. konuların nerde olduğu belli, ignorelamak çok kolay. ben mesela spor başlığı altına hiç girmiyorum. böylece gerilmiyorum. siyaset tartışmıyorsan, siyaset goygoyundan niye kaçasın ? siyaset tartışıyorsan bile paticik random bir kıraathaneden daha mantıklı en azından. yukarıda da denmiş, troll neyse de mobbingin kralı yapılıyor zaman zaman. hele birisi sana taktıysa sıçtın yani. bkz kuddusi. haklı veya haksız adam marka oldu, her mesajının altına millet miranda kerri sandalyede bağlı bulmuş gibi saldırıyor. noyan da öyleydi, bıyık vardı o da öyleydi. bazıları sallamıyor, gene kuddusi örneğinde olduğu gibi iyi dayandı adam. bazısı da üçüncü dördüncü seferden sonra ana avrat sövdü yörünge dışı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar