senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 mba değil de orta avrupada bi yüksek patlatasım var beni alcak okul varsa tabii... 2.40 ortalama ve 28 yas ile master'a geldim desem küfür edip gönderirler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 esh bulsun sana macaryada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 budapeste'de okusam mutluluktan zevkten fln ölürüm muhtemelen ya ahah düşüncesi bile güzel amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 senko said: budapeste'de okusam mutluluktan zevkten fln ölürüm muhtemelen ya ahah düşüncesi bile güzel amk ben de islandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zamanında 2.74 den aldığım doları ödemeye gömmek çok koydu günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bezdim.. çok sıkıldım. Bakalım son damla ne zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 sevgili günlük dün çok sıkkındım, baya böyle mutsuzdum sonra eve gelince güzel bi yemek yedim, üstüne bi tane süpangle lüplettim sonra da gebeş gibi uyudum take a look at me now yalnız 2 gün önce diş çektirdim (yirmilik) ve hala ağrıyor lağn, yeter bence geçsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bu ne lan dunun aynısı ama daha soguk abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Saeros said: sevgili günlük dün çok sıkkındım, baya böyle mutsuzdum sonra eve gelince güzel bi yemek yedim, üstüne bi tane süpangle lüplettim sonra da gebeş gibi uyudum take a look at me now yalnız 2 gün önce diş çektirdim (yirmilik) ve hala ağrıyor lağn, yeter bence geçsin artık ooo yirmilik de cektirdigine gore erkek olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 7 sene olmuş... 3 senelik ilişkiyi 7 sene sonra hatırlamak nedir be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Taksimde bir esnaf lokantasında yediğin tavuk krep nasıl olduysa hem beni hem kız arkadaşımı zehirleyerek zehir vücuduma tam 12 saat sonra zerk etti, şuan 18 saat geçti ve ikimizde de titreme soğuk ateş, mide bulantısı var. Sanırım birbirimize sarılıp ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 cati kati degil de alt katiniz bossa soguk oluyor asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Hem üstün hem altın boş olsaydı ne olurdu bir de onu düşün =D pascalnouman said: cati kati degil de alt katiniz bossa soguk oluyor asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Tar. Kredi kurumunun iştiraklerinden birinden iş teklifi geldi , alayı akepeli , yolsuzluk hırsızlık inanılmaz seviyelere ulaşmış kurumda.Maaşlar yüksekmiş yalnız , bir süre akpli rpsi yapıcam gibi gözüküyor sadadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Peregrin said: Saeros said: sevgili günlük dün çok sıkkındım, baya böyle mutsuzdum sonra eve gelince güzel bi yemek yedim, üstüne bi tane süpangle lüplettim sonra da gebeş gibi uyudum take a look at me now yalnız 2 gün önce diş çektirdim (yirmilik) ve hala ağrıyor lağn, yeter bence geçsin artık ooo yirmilik de cektirdigine gore erkek olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun demektir. 2. yirmilik abi bu çektirdiğim. hatta daha önce sol alttakini çektiricektim de korkuyor dişçiler, sinirlere çok yakın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Niye çok mu sinirleniyorsun yihohohhahhohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 AY SALAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Abi allah kahretsin bu memleketi Ya, e5te trafik dururken arkadan taksi geldi vurdu, indim foto çekiyoruz yandan barzo ayıoğluayının biri geldi önüme kırdı yok kenara çekecekmişim trafiği tıkıyormışum abi kaza yaptık dedim ulan amcık ağızlı orospu çocuğu bilmemne anama bacıma sövdü eşim de yanımda umru bile değil gözlerinden ateş çıkıyordu demek enkaza ona vursak öldürecek bizi olmaz böyle bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 kafanı takmana değmez. trafikte kendi gibi birine denk gelir bir gün, ya kendi hayatını karartır, ya da bunu gebertirler. bu tiplere karşılık vermeyeceksin, kendi gibileriyle tokuşup geberip gidecekler. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Ulan dünya, elin oğlunda para var bire bir kazandıracak yatırım yapmaz. biz yatırdığımızı 2 ye katlamak için it gibi çalışırız. Adam gelir gözler kocaman kocaman iyi kazanıyosun diyerek nazar değirmeye, yemek ısmarlatmaya çalışır. adeletine koyim senin. (ikiye katladığım parada 3500 tl muahahahaha. şerefsizde var 10 milyon...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Liebe said: Abi allah kahretsin bu memleketi Ya, e5te trafik dururken arkadan taksi geldi vurdu, indim foto çekiyoruz yandan barzo ayıoğluayının biri geldi önüme kırdı yok kenara çekecekmişim trafiği tıkıyormışum abi kaza yaptık dedim ulan amcık ağızlı orospu çocuğu bilmemne anama bacıma sövdü eşim de yanımda umru bile değil gözlerinden ateş çıkıyordu demek enkaza ona vursak öldürecek bizi olmaz böyle bir şey ya boşver etraftan sana destek gelmediyse sinirlenme boşuna adamın insansızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Abi aynen öyle oldu, lanet olsun ki onun kafasında biri değilim tek bi cevap versem girdiydik herhalde birbirimize duymazdan geldim döndüm taksinin yanına biraz daha sövüp gitti oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Öyle adamlara biraz sert konuşmak lazım. Tamam bilader devam et deyip arkanı dönseydin paşa paşa giderdi. İnsan gibi davranınca anlamıyo hayvanlar. Harbiden ayıp etmiş benim bile sinirim bozuldu okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bana deme abi BU BANA VURDU diye taksiciye yönlendirseydin? (yeni uyanmıştı ve kalpsizdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Liebe said: Abi aynen öyle oldu, lanet olsun ki onun kafasında biri değilim tek bi cevap versem girdiydik herhalde birbirimize duymazdan geldim döndüm taksinin yanına biraz daha sövüp gitti oç abi soğukkanlı davranmışsın, geçmiş olsun sıkma canını. bundan sonra böyle çelik gibi sinirlere sahip olmak gerekiyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar