Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Shean said: ayrıl. sen de facebook'ta exnin aşk mesajlarını kaldırmayacak kadar önem vermiyorsun kıza o da trip atacak kadar kezo BALTALI İLAH GÖREVİNİ TAMAMLADI unutmuşum brudah tek tek tag mi inceleyim edit : napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 yeni hatun baya kezbik sanirim yol ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 zeper said: hakli , sil bence . Gecmis senin aklinda zaten , kimse o anilaei alamaz senden ki eminim onun da eski erkek arkadasiyla guzel zamanlari olmustur. Ama public yerde de durmasinin alemi yok =) . silersen tum kizginligi gecer bence abi manyak myım zaten ne diye aklım kalsın. bakarsın böyle resmını gormeyınce tamam dersin ama tag kalır ya hani bazı fotolarda, o mevzu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yok kiz hala aklinda demedim. =) hani bazen kisiler sevgililerinin exleriyle ilgili sanki hic hayatlarinda olmamis gibi davranmalarini bekler ya, o imkansiz, kiz arkadasinda bunu bilmiyorsa biraz cocukca yaklasiyor. Ama benim dedigim sil , facebookta engellersen birini ne tag kalir ne bisi, onu yap bari iliskinin duzene girmesi icin ... ( tabi is bir tek bunla kaliyor baska taleplerde bulunmuyorsa asffd) yani gonlunu al, ama ezdirtme kendini ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Böyle basit şeyler yüzünden trip atmak falan kendine güvenmeyen insanın harcı. Biraz mantıklı olsa görünce senin de dikkatini oraya çekicek bi 'öhöm' çakar, bikaç gün sonra teftiş eder hala duruyosa o zaman trip atardı Trip atmanın bile bi adabı var sdfgjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 facebook ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 haci su an itibari ile her turlu cabalamayi da askiya aliyorum. ben iyi bisiler olsun diye kastikca kotu seyler oluyor surekli. vitesi bosa alip, direksiyonu zorlamayi birakip her ne oluyorsa onun olmasini izleyecegim. cabalamayacagim diyip bir seyleri duzeltmeye calismak, efendime soyleyim a-b-c-d-e-f-g-h olmadi ben i-j-k planlari ureteyim vs. yok artik. birakiniz cakilsin. ne koy olurum ne de kasaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yaparsin sen aslansin..kaplansin..basarabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 dasaaa said: haci su an itibari ile her turlu cabalamayi da askiya aliyorum. ben iyi bisiler olsun diye kastikca kotu seyler oluyor surekli. vitesi bosa alip, direksiyonu zorlamayi birakip her ne oluyorsa onun olmasini izleyecegim. cabalamayacagim diyip bir seyleri duzeltmeye calismak, efendime soyleyim a-b-c-d-e-f-g-h olmadi ben i-j-k planlari ureteyim vs. yok artik. birakiniz cakilsin. ne koy olurum ne de kasaba :) getir şu salavatı diyorum anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Yaklaşık 400 TL falan gömdüğüm steam hesabımı bugün sattım. Konsol olayı zaten yok. İstikrarlı bir şekilde tüm bağımlılıklarımdan kurtuldum; sigara check, sosyal medya check, oyunlar check. O yok bu yok ne var it diye sorabilirsiniz, hiçbişey yok. Umarım kafayı yemem asd. Hatta itiraf edeyim; üstelik 50 tl son indirimde gömdüğüm halde aldım, neyse zaten hoi4 bok gibiymiş. Vic ve Civ'i çok özlücem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 sigaraya başlarsın 2 aya. steami de kurarsın bir daha ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Bi sanatsal bi de sportif aktiviteye başlamazsan geri dönmen an meselesi. paticik de sosyal medya kadar tehlikeli btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 paticige tehlikeli diyen dh'cidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Baksana anında cevap geldi. Paticik bildiğin sosyal medya gibi bağımlı ediyo kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 daha cok siber komunite paticik..ama bagimlilik biraz daha yuksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 kozalak said: getir şu salavatı diyorum anlamıyorsun. anlamadim harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 huzur diyorum huzur, islamda amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 katılmamak elde değil. istediğin kadar kadın. huzurrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 inb4 "karı dırdırı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 kozalak said: huzur diyorum huzur, islamda amk. komple yok edebilsek dunya altin cagini yasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 böyle dedikçe tengizde kalmaya devam edersin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Gercekten cok acaip gunnuk. Her sabah bu sefer normallescem diye gidiyorum bir iki saate hoop ayni mod. Ne ara oldu boyle onu da anlamadim. Ergen oldum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 2016-11-29 23:30 Speaking kısmından (düzgün üniversitelerin genelde en az 20 istediği bu zamanda) 18 aldığımdan IBT soncum heba oldu. Bu sonucu, hayatımın kontrolünü yeterince elimde bulundurmadığımı düşünmeme ve en önemlisi plansız biri olmama bağlıyorum. Çözüm olarak kontrolü elime almak ve planlı biri olmak bariz çözümler gibi gözüküyor. Ancak, hayatını sanki uzaktan izliyormuş gibi hisseden ve sadece anlık olaylarla beynini meşgul eden hatta beynini uyuşturmak için vaktini her türlü boşa harcayan biri için o bariz çözümleri uygulamak çok uzak geliyor. Olumlu olacağı düşünülen sonuçlara varmak için daha mantıklı hareket etmek yapılması gereken sanki. Şimdiye kadar neden yapmadığımı düşündüğüm (belki de defalarca yapıp yanlış yaptığım) düşüncelerimi ve duygularımı ortaya döküp birer birer tartarak sadece katkı sağlayacağını düşündüklerimi benliğime geri katma işlemini bir daha tekrarlanmayı gerektirmeyecek şekilde yapmalıyım. Keşke bir de çoğu düşüncenin sonu "ne anlamı var ki?" sorusu ile bitmese! Bu düşünceler silsilesi kaydını hem pozitif bir deneyim olduğu düşüncesi, aynı zamanda da anlamsız bir eylem olduğu düşüncesi ile sonlandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Is yerinde paticigi engellediler :( eksisozluk facebook filan bile acik. Sebep de games ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 KIYAMAM :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar