Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam ıhlamur demle, al battaniye anime izlelik bir hava. Müşteri istemiyorum diye diretir umarım da kötü sanayi bölgesine gitmek zorunda kalmam bugün. Yarın olur bak ama bugün canım istemedi hiç.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

Okul için istanbula mı gitsem yoksa izmirde mi kalsam günlük ? İstanbulda arkadaşlar + ev var ama izmir ayrı bi rahat :|

ömrünün ne kadar azı istanbulda geçerse o kadar iyi
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ne varmış halinde paskal, yine milyarların açlık susuzluk çektiği dünyada hangi önemsiz sorunun yüzünden değerli bir kartanesi olmak istiyorsun?

muhabbete acim aga sikiliyorum bazen tek basima tanıyanlar az cok bilir konusmasini severim ama tek basina yaptimmi pek tadi olmayor
Mesaj tarihi:
Phyx said:

Promenader said:

Okul için istanbula mı gitsem yoksa izmirde mi kalsam günlük ? İstanbulda arkadaşlar + ev var ama izmir ayrı bi rahat :|

ömrünün ne kadar azı istanbulda geçerse o kadar iyi

istanbulu bende sevmiyorum pek ama sosyal hayatım tamamen orada o çok büyük sıkıntı. ama izmirde izmir işte ondan çok büyük ikileme girdim.

birisi gelip sağlam bi dayak atsa kafa pırıl pırıl olacak ama o da yok.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

axedice said:

Ne varmış halinde paskal, yine milyarların açlık susuzluk çektiği dünyada hangi önemsiz sorunun yüzünden değerli bir kartanesi olmak istiyorsun?

muhabbete acim aga sikiliyorum bazen tek basima tanıyanlar az cok bilir konusmasini severim ama tek basina yaptimmi pek tadi olmayor

Anlat pascal, İran'da evde oturduğunu tv izlediğini falan düşünerek anlat mesela :D
Mesaj tarihi:
abi 40yasinda, evlenmemis, bu da cenesine vurmus "ben cok dindarim abi" diyip giybetin kralini yapan bir asyali ile, nedense super icine kapali ve hic konusmayan bi elemanla, ve de hayatinda hic ortak noktanin olmadigi insanlarla beraber bi kampta kaldigini hayal bir de.

gercek survivor amk
Mesaj tarihi:
Patice said:

pascalnouman said:

axedice said:

Anlat pascal, İran'da evde oturduğunu tv izlediğini falan düşünerek anlat mesela :D

https://galeri12.uludagsozluk.com/591/abi-iran-sinemas%C4%B1-yaa_735650.jpg
Mesaj tarihi:
ben de sinirlenip gelip buraya sariyorum amk.

adam habire yem atiyor millete olay ciksin da giybet yapsin diye pezevenk. abi odasina falan kari yollayacagim. her turlu ibneligi yapan adam "ama kadin eli haram!!! evlenmeden olmaz!" falan diyecek.

ama en cok "ben kimse arkasindan konusmayi sevmem. cok ozur diliyorum dasaaa, ama artik burama geldi. ben XYZ hakkinda bir cift laf edecegim" tarzindaki uzun uzadiya girislerini seviyorum.

olm sabahtan beri tek yaptigin baskalari hakkinda konusmak.

mikser iste.

neyse, bi ara cidden belasi ile icma edecegim.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

Patice said:

pascalnouman said:

axedice said:

https://galeri12.uludagsozluk.com/591/abi-iran-sinemas%C4%B1-yaa_735650.jpg

Ahahah abv iranın.
- Kızları hep estetikli, henüz şahane bir kız görmedik.
- Herkes ahlak polisi, toton örtülü mü eşarp kapalı mı?
- Genel olarak insanlar çok nazik.
- Farsça kaba bence hiç şiir gibi değil.
- Türkleri seviyorlar .
- Pizzaları ve pastaları efsane. Her şey bok gibiyken bunu nasıl başardılar bilemiyorum.
- Sabrediyoruz.
Mesaj tarihi:
Oha iranlı kızlar suarka hasta olur diye diye kızı irana gönderdik ya la

Patice foto moto işi yapabiliyor musun bari orda? Orda şimdi egzotik gelir millete türk fotoğrafçı falan. Doğum moğum kadın diye laf etmez de kimse
Mesaj tarihi:
axedice said:

Oha iranlı kızlar suarka hasta olur diye diye kızı irana gönderdik ya la

Patice foto moto işi yapabiliyor musun bari orda? Orda şimdi egzotik gelir millete türk fotoğrafçı falan. Doğum moğum kadın diye laf etmez de kimse

Ahah yok ya ondan diilde 10 ay oldu Saurk İran'a geleli. 3 yıl evli düzenden sonra çok zorladı ayrılık. İyi bile dayandık geriye dönünce. Bi de İstanbul tekken iyice yük, eziyet geldi. İran daha cazip geldi İstanbul'dan.

Geleli aslında 1 hafta oldu. Gelmeden Suark ortam hazırlamıştı fotoğraf işi için saolsun :) Şimdi yavaş yavaş görüşüp bir şeyler yapmaya başlıcam. Doğum çok sanmıyorum ama düğünleri çok gösterişli. Bebek ve düğünden devam gibi geliyor. Çok makyaj yapmayan doğal bir fars hatun bulursam çekmek isterim :)

Çekince eklerim buralara.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...