Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cuce said: daaa okuyup naaapcan zaatan gir bi işe calıs. askerlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 lisede fm sececekken tm sectim kimyam iyi degil diye. tm'den sos'a gectim. yabanci dil okuyorum. ben bi yerde yanlis yapiyorum nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bende ilk üye olduğumda lisedeydim. o ara çoko kişi çıkıyordu lise problemleri sınavlarla falan ilgili destek çıkacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ben üye olduğumda da üniversiteydim, normalde bu sene mezun olacaktım ama yeniden başladım farklı bi bölümde. :) yazdığım şey geçmişe dönük. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 vicdansizlar yakacakmis az kalsin canim koyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 4 saattir ofiste boş boş oturuyorum. sıkıntıdan ojelerimi yidim. 18:30'da bitiyor mesai. ama ben 19:30'da çıkıcam çünkü reddedemiceğim bi teklif geldi!!1 beylikdüzüne bırakıcaklar beni. :') hala umut var bu ülke içün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 1 hafta içerisinde farklı firmalarda 4 tane mülakata gireceğim illa birinden teklif alırım herhalde ama ilginç bir yumurta kapıya dayanınca bir tırstım Napcam lan ben buralarda bir başıma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: Bol şans Liebe. Çok teşekkürler, bugün gittim mülakat süper ötesi geçti, heyecandan 2 saatlik uyku ile gidebildim bütün tatil yorgunluğuna rağmen uyuyamadım tekrar tekrar kafamda mülakatı yaşadım sabaha kadar. ona rağmen baya ayıktım görüşmede ve kafamda ne kurduysam aynı şekilde geçti. Sondaki mini testlerini hallettim gibi gibi. Öğleden sonra hemen haber geldi aradaki danışmanlık firmasından, çok memnun kalmışlar hemen referans görüşmeleri için numara talep etmişler. Galiba hayatımda nihayet bir şeyler düzgün gidiyor gibi erken öten horoza bie şey olmaz ise =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hadi hayirlisi...sevindik liebecigim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: 4 saattir ofiste boş boş oturuyorum. sıkıntıdan ojelerimi yidim. 18:30'da bitiyor mesai. ama ben 19:30'da çıkıcam çünkü reddedemiceğim bi teklif geldi!!1 beylikdüzüne bırakıcaklar beni. :') hala umut var bu ülke içün. Beni beylikdüzüne bırakıcak kızla evlenirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hayırlısı abim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 çok geçmiş olsun liebe, umarım güzel bi teklif verirler heyecanlandığına değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 orumcekleeeeeeer pusu kurmusssssss tiley tiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 hayırlı olsun Liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bol şans Liebe=) yakında çalışma ortamındaki "BU İNSANLAR NİYE BÖYLE?" yakarışlı postlarını bekliyoruz=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 hayırlı oldu galiba haftasonuna kadar resmi teklif gelecekmiş ama resmi olmayan bir hayırlı olsun dilerim dedi danışmanlık firmasındaki danışman. inanamıyorum yani şansım nasıl bu kadar yaver gidebilir ellerim titredi resmen, güzel dilekler için hepnize çok teşekkürler arkadaşlar:)-D inşallah dereyi geçtikten sonra boğulmayız bir kaşık suda sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bişi olmaz, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 oo hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Pati'de Telefon Aksesuarlari satan birileri vardi? Kimdi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Gencler sisli sallandi sanki. Hisseden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 4.4 http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Ümraniye de sallandı, uyandırdı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 şimdi de izmir'de deprem oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 gavur izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 direk istavroz çıkardım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar