dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mithat said: Oha o nasıl hafıza lan , 5 sene önceydi o , nasıl hatırladın. fisliyorum hepinizi.
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ben de şunu fişledim Günlük #1 den bu 20 sene önce falan herhalde Saeros said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet dip not: kendisi şu an günlüğün düzenli kullanıcılarından
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ölüm döğüşüne tövbe ettim ama alt komşum ölüm döğüşü isteğimi kabartıyor sürekli.
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ohh yarına final essay teslimi var ama uyuyup kaldığım için daha araştırma bile yapamadım.
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Geçenlerde kızılaya çıkan yollardan birinde dönercinin yanında boynunda Türkiye siyasi haritası asılı harita satan adam gördüm. NE DEN ?
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ik cılık ne zor ya evlilik programına dönüyor kariyer.net
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 1milyon tane oyun yukledim hicbirini oynasasim gelmiyor. oyun yasi hakikaten gecmis benden sanirim :/
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Şu direksiyonu ver az da, oynayalım bizimkilerle vicdansız
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 senko said: 1milyon tane oyun yukledim hicbirini oynasasim gelmiyor. oyun yasi hakikaten gecmis benden sanirim :/ yanlış oyunların peşindesin azizim gel tombala oynayalım.
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Tetris oynuyorum bol bol Hakan gel al birader istediğin zaman, yatıyor evde alet.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 abi sscb'nin ayrildigi ulkelerin vatandaslari sscb sistemi yuzunden mi bu kadar aptal, yoksa irksal ozellikler, beslenme aliskanliklari vs sebebi ile mi, gercekten merak icindeyim. adamlar sebep->sonuc kisminda patlayiveriyor surekli.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 morfoloji gibi syntax gibi allah belanı versin ya. adını ilk duyduğumdan beri aklıma hep morfiyusu getirdiğinden bi türlü ciddiye alıp öğrenemedim. oçe
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 1500 yila falan uzaylilarla ilk kontagi kuruyor musuz, gunluk. https://arxiv.org/abs/1604.07687
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bu gidişle 6-8 ay sonra izmirdeyim ama hayırlısı
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kitap yazıcam hatta yazıyorum bi kaçak kara elf daha çıkmaz belki ama yine de uğraşıyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bugün bayağı komik bir şey yaptım. Yaklaşık 6-7 aydır falan üzerinde çalıştığım bir makale vardı; Amsterdam'da düzenlenecek bir kongreye yetişsin diye de son bir haftadır geceli gündüzlü çalışıyordum. Her neyse dün bitti, abstract'ı falan son haline soktum; tam mail atacakken migrenim tuttu, işi gücü bırakıp eve geldim yattım uyudum. Bu sabah gittim hemen yollıyım diye, hatta yollamadan önce tekrar okudum 3-5 kere, bir kaç şeyi düzelttim, maili yazdım yolladım. Az önce mail geldi, yazan şeyin meali şu, "ekte abstract yok, lütfen tekrar yollayın."
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bütün gün oturup karpuz çekirdeği üfürdettim. okumam gereken iki kitap var italyanca, ama hazırlık boyunca o kadar tembeldim ki kelime ezberlemedim hiç. okuduğumdan bir şey anlamıyorum o yüzden, sadece fiilleri biliyorum. 2011'den beri ilk kez tatile çıkıcam çok heyecanlıyım bir de. ailemsiz, bekar ve tamamen kendi kazandığım parayla. süper bir duygu. iyi geceler.
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bende kyk yatsada acımdan ölmesem diye bakıyorum
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kyk da ne doyuruyo ya ulan. 400 TL nedir.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverevareveyvey sen ne pis ağızlı çıktın yav.ulan göt felan.....
Öne çıkan mesajlar