dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mithat said: Oha o nasıl hafıza lan , 5 sene önceydi o , nasıl hatırladın. fisliyorum hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Harbiden fişlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ben de şunu fişledim Günlük #1 den bu 20 sene önce falan herhalde Saeros said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet dip not: kendisi şu an günlüğün düzenli kullanıcılarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ölüm döğüşüne tövbe ettim ama alt komşum ölüm döğüşü isteğimi kabartıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ohh yarına final essay teslimi var ama uyuyup kaldığım için daha araştırma bile yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Geçenlerde kızılaya çıkan yollardan birinde dönercinin yanında boynunda Türkiye siyasi haritası asılı harita satan adam gördüm. NE DEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ik cılık ne zor ya evlilik programına dönüyor kariyer.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 1milyon tane oyun yukledim hicbirini oynasasim gelmiyor. oyun yasi hakikaten gecmis benden sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Şu direksiyonu ver az da, oynayalım bizimkilerle vicdansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 senko said: 1milyon tane oyun yukledim hicbirini oynasasim gelmiyor. oyun yasi hakikaten gecmis benden sanirim :/ yanlış oyunların peşindesin azizim gel tombala oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Tetris oynuyorum bol bol Hakan gel al birader istediğin zaman, yatıyor evde alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 abi sscb'nin ayrildigi ulkelerin vatandaslari sscb sistemi yuzunden mi bu kadar aptal, yoksa irksal ozellikler, beslenme aliskanliklari vs sebebi ile mi, gercekten merak icindeyim. adamlar sebep->sonuc kisminda patlayiveriyor surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 morfoloji gibi syntax gibi allah belanı versin ya. adını ilk duyduğumdan beri aklıma hep morfiyusu getirdiğinden bi türlü ciddiye alıp öğrenemedim. oçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ne güzel yağdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 1500 yila falan uzaylilarla ilk kontagi kuruyor musuz, gunluk. https://arxiv.org/abs/1604.07687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bu gidişle 6-8 ay sonra izmirdeyim ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sana iyi gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Abv yök :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kitap yazıcam hatta yazıyorum bi kaçak kara elf daha çıkmaz belki ama yine de uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bugün bayağı komik bir şey yaptım. Yaklaşık 6-7 aydır falan üzerinde çalıştığım bir makale vardı; Amsterdam'da düzenlenecek bir kongreye yetişsin diye de son bir haftadır geceli gündüzlü çalışıyordum. Her neyse dün bitti, abstract'ı falan son haline soktum; tam mail atacakken migrenim tuttu, işi gücü bırakıp eve geldim yattım uyudum. Bu sabah gittim hemen yollıyım diye, hatta yollamadan önce tekrar okudum 3-5 kere, bir kaç şeyi düzelttim, maili yazdım yolladım. Az önce mail geldi, yazan şeyin meali şu, "ekte abstract yok, lütfen tekrar yollayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bütün gün oturup karpuz çekirdeği üfürdettim. okumam gereken iki kitap var italyanca, ama hazırlık boyunca o kadar tembeldim ki kelime ezberlemedim hiç. okuduğumdan bir şey anlamıyorum o yüzden, sadece fiilleri biliyorum. 2011'den beri ilk kez tatile çıkıcam çok heyecanlıyım bir de. ailemsiz, bekar ve tamamen kendi kazandığım parayla. süper bir duygu. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bende kyk yatsada acımdan ölmesem diye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kyk da ne doyuruyo ya ulan. 400 TL nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 feverevareveyvey sen ne pis ağızlı çıktın yav.ulan göt felan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 nezman didim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar