Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Ben de şunu fişledim Günlük #1 den bu 20 sene önce falan herhalde

Saeros said:
günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur.

ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet

dip not: kendisi şu an günlüğün düzenli kullanıcılarından
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bayağı komik bir şey yaptım. Yaklaşık 6-7 aydır falan üzerinde çalıştığım bir makale vardı; Amsterdam'da düzenlenecek bir kongreye yetişsin diye de son bir haftadır geceli gündüzlü çalışıyordum.

Her neyse dün bitti, abstract'ı falan son haline soktum; tam mail atacakken migrenim tuttu, işi gücü bırakıp eve geldim yattım uyudum.

Bu sabah gittim hemen yollıyım diye, hatta yollamadan önce tekrar okudum 3-5 kere, bir kaç şeyi düzelttim, maili yazdım yolladım.

Az önce mail geldi, yazan şeyin meali şu, "ekte abstract yok, lütfen tekrar yollayın."
Sosyal ağlarda paylaş

bütün gün oturup karpuz çekirdeği üfürdettim. okumam gereken iki kitap var italyanca, ama hazırlık boyunca o kadar tembeldim ki kelime ezberlemedim hiç. okuduğumdan bir şey anlamıyorum o yüzden, sadece fiilleri biliyorum.

2011'den beri ilk kez tatile çıkıcam çok heyecanlıyım bir de. ailemsiz, bekar ve tamamen kendi kazandığım parayla. süper bir duygu.

iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...