Satari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 senko said: Para olunca tabi, hayat guzel İnşallah almanlar döver seni oralarda. Mentalitesine kakamı yaptığım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 nuwa said: 1-2 gün süren hıçkırıklarda ne yapmalı bilmiyorum. insan hakkında en nefret ettiğim şey sanırım. burun ağız kulak tıkıyorum geçmiyor, suyu içilebilecek her şekilde içiyorum geçmiyor. yaratıcının yokluğunun kanıtı resmen, erkek memesi dahil insanın buglarından biri. amuda kalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 hiçbir derste ama hiçbir derste hiçbir şekilde grup çalışması ödevi verilmemeli. instant, derste olabilir ama uzun vadeli, ASLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Pordakal said: She said yessssss dünyanın en çirkin kalıbı olabilir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ciğerlerimi çok kötü hissediyor 1 aydır,yarın hastaneye baktırmaya gitcem ama kanser yada koah fln bişi oldum diye çok korkuyorum götüm artıyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Madcat said: Pordakal said: She said yessssss dünyanın en çirkin kalıbı olabilir bu ya. çirkin değil de biraz hanımcılık gibi geliyor bana sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 hayir diyen olmadi ki abi zaten o soruya simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Satari said: senko said: Para olunca tabi, hayat guzel İnşallah almanlar döver seni oralarda. Mentalitesine kakamı yaptığım ya ahah geçen yiyordum dayağı son anda otobüs geldi de kurtuldum. türkiyeden almanya ya gelenlere ilk kural asla türkiyeden geldim demeyin, ya istanbul deyin ya da kıbrıs fln deyin. ırkçılık baya fena burda. En azından benim yaşadığım şehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yeter la bitkoyin bitkoyin ps olsa agziniza enuff diyen meme yapasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 8-10 saniyelik deja vular yaşıyorum. resmen paralel evrene geçtim geldim, flash forward oldu ne bilim nasıl anlatıyım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 DoGMeaT said: ciğerlerimi çok kötü hissediyor 1 aydır,yarın hastaneye baktırmaya gitcem ama kanser yada koah fln bişi oldum diye çok korkuyorum götüm artıyor su an alerjik bronşit, sigara bırakıldı sike sike , evdeki tüm yorgan yastık değişecek , hayvanları ne yapcam bilmiyorum sistem bozuldu birden erör oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Hayvanlar sigaranin 100de 1i zarar veriyodur sigarayi birak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 sigarayı her türlü bıraktım şu dakkadan sonra içmem imkansız ama olay direk hayvanlara olan alerjimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yeni gördüğüm çoğu yüzü daha önceden tanıyormuşum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 abv bi steam keyfimiz vardı onu da filtreye eklediler açılmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 2017 çok mükemmeldi aralık ayı hariç gerçekten bi 15 gün ağır yamulttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 DoGMeaT said: sigarayı her türlü bıraktım şu dakkadan sonra içmem imkansız ama olay direk hayvanlara olan alerjimdenBizde 4 kedi ile yaşanıyor. Yatak odasına sokmamak ve evin temizliğine dikkat etmek yetiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 türkiyenin eğitim sistemine lanet olsun günlük hiçbişi öğrenmemişiz meğersem universitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 abi egitim sistemimizde meymenet yok ki.. yani yurtdisinda elemanlar anaokulundan itibaren toplum olmayi cevresine saygili kendi islerini goren hur iradesi ile uretmeye calisan birey olmayi ogretiyor..seninki elhamdullillahtan bir parmak ileri gidebilmis degil..koyun ol sorma dusunme bizim dedigimizi yap.. oraya kadar yontulmamis gelen cocuga universitede ne yapacaksin..eskiden -bizim cocuklugumuz zamaninda iyi kotu kitap filan okurduk simdi herkesin elinde cep telefonu anlik tuketiyor herkes..sonra is ciddiye gelip para kazanmalari gerektiginde is yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 işin o kısmı ayrı, teknik olarak hiçbirşey öğrenmeyişimiz ayrı koca üniv hayatında 2 tane basic calculus dersi gördük ne linear algebra, ne multivariable calculus yanından geçmedik, 0 istatislik zaten şimdi burda quasi-newtonlar ile cebelleşiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 senko said: işin o kısmı ayrı, teknik olarak hiçbirşey öğrenmeyişimiz ayrı koca üniv hayatında 2 tane basic calculus dersi gördük ne linear algebra, ne multivariable calculus yanından geçmedik, 0 istatislik zaten şimdi burda quasi-newtonlar ile cebelleşiyoruz. peki ya dil bilgisi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 evet istatistik olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Linear algebra, differential equations ve statistics her mühendisin bilmesi gereken temel bilgiler ya. Bunları öğretmeden geçmemeleri lazım. Kastettiğin şey ders vardı da öğrenmedik mi? Program içeriğinde bunlar yoksa baya üzücüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 program içeriğinde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar