Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 twitch işine girdim ama zormuş tabi bir hafta sonunda bugün ilk followerımı kazandım eheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 qurbaney caney caney hayraney caney caney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Saeros said: twitch işine girdim ama zormuş tabi bir hafta sonunda bugün ilk followerımı kazandım eheeee link or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 özelden atayım reklam yapıyo şrfsz demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 buradan at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 koy buraya ya kim ne diyecek, ne oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 şimdi buraya atmazsan da başka şeyler diyeceğiz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 iyi çok ısrar ettiniz sdf https://www.twitch.tv/snowsnout şimdilik kesin bi oyunda karar kılabilmiş değilim ama şu aralar Grim Dawn iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 wow UI baya iyimiş. neler var orda dfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 lan takip edeyim diye login olayım dedim chatten sövdü biri, bide ispanyolca sövüyor galiba k1k0w: oi filha da puta k1k0w: yvo te hackea o ip se fudeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 lol hi motherfucker I'll hack you or fuck you up jsdf nerden denk gelmişse pattisliborek said: wow UI baya iyimiş. neler var orda dfj. ONİKİ YILIN EMEĞİ VAR KARDEŞ bi addon list falan şey yapabilirim bugün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 filha de puta..babasiz velet demekmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sae'de ne guzel aksan varmis lan yabanci gibi ing konusuo. akici da bir de sunun 10da1'i yok bende sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 hakkaten ha, ben de şimdi dinledim, böyle bir uk şivesi de aldım. westminster çocuyuz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 eauh sağolun yalnız uykum gelince fena derp moda giriyorum dün gece farkettim, bi ara cümle kuramaz hale geldiydim artık. biraz daha pratik lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 twich linklerinizi imzaniza eklerseniz daha verimli olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Saeros said: özelden atayım reklam yapıyo şrfsz demesinler reklamsız nasıl olcak keko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ay ne bileyim :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya da gidip toplu bir baslik acin ilk topige de ekleyin iste linklerinizi gezinirken denk gelirse girelim cikalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 adamlar 2 saat live küfür yayını için başlık açıyor da sen neyden çekiniyorsun saeroscum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 dana22 said: filha de puta..babasiz velet demekmis.. eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 portekizce ing. motherf*cker diye giderken tr o cocugu seklinde seyrediyor..her turlu bir belirsizlik var gugilimin translateinte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 baya bi dilde benzer o. fransızcası mesela fils de pute. fdp diye kısa da yazarlar oç/soab gibi. görürseniz şaşırmayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 de pute madre vardı bir de oç o değil miydi ispanyolca asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Uzun zamandan beri ilk defa 5+ saat uyudum, çok dinç kalktım ne kadar güzelmiş ya. Tabii trafiğe çıkar çıkmaz o ani mutluluk yerini küfürlere bıraktı. Şu an nötr bir haldeyim, bayramda Belgrad'a gitmeye ikna etmeye çalışıyorum arkadaşlarımı. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar