Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

ben seni muhabbete niye çağırıyım lan? 200 kere sorsam bu soruyu kendime cevap veremem. gece 2:30 da ben seni niye muhabbete çağırım lan?

kızım saat 2:30 da ben seni evime çağırıyorsam ve sen de geliyorsan bunun gideceği tek yol var "seks". zerre kadar, fare kadar beynin olsa muhabbete çağırmadığımı anlarsın, sezersin ya. ılık, ince bir bebe de değilim ki lan. kısa paçalı, bileğe kadar açık pantolon giydiğimi mi gördün? öyle bir şey giysem ona güvendin derim o da yok.
2:30 ya. saat 4:30 oldu nerdeyse sabah 7 de kalkmam lazım lan bi de. giden içkilere mi üzülsem napim anladım.şükür taksi paran varmış.dram ulan dram.

tek iyi yanı mahalledeki aç yavru köpekleri görmek oldu. 1 tur atım dedim mahallede. yarın mama alim bari aç aç geziyorlardı. aptal kız vesilesiyle itleri besleyeyim bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

"abi adamın ayağına gittim, bir de taksiye binip döndüm, daha ne yapacaktım ulan anlatmak için" diyordur mesela.

aquila said:

kiz da arkadaslarina sikayet etmistir, gece eve cagirdi bisey yapmadan birakti diye.

hah işte bu mevzu olmasın diye "davrandım" ben zaten ama aptal cidden muhabbete gelmiş ya.

çok leş kadınlarla takılıyorum ya şaka bir yana.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

ben seni muhabbete niye çağırıyım lan? 200 kere sorsam bu soruyu kendime cevap veremem. gece 2:30 da ben seni niye muhabbete çağırım lan?

kızım saat 2:30 da ben seni evime çağırıyorsam ve sen de geliyorsan bunun gideceği tek yol var "seks". zerre kadar, fare kadar beynin olsa muhabbete çağırmadığımı anlarsın, sezersin ya. ılık, ince bir bebe de değilim ki lan. kısa paçalı, bileğe kadar açık pantolon giydiğimi mi gördün? öyle bir şey giysem ona güvendin derim o da yok.
2:30 ya. saat 4:30 oldu nerdeyse sabah 7 de kalkmam lazım lan bi de. giden içkilere mi üzülsem napim anladım.şükür taksi paran varmış.dram ulan dram.

tek iyi yanı mahalledeki aç yavru köpekleri görmek oldu. 1 tur atım dedim mahallede. yarın mama alim bari aç aç geziyorlardı. aptal kız vesilesiyle itleri besleyeyim bari.

son 2 gündür gece 2:30 gibi sürekli yazıyor whatsappdan. ne garip tiplere denk geliyorum ben ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...