Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Saeros said: Laurelin said: berk diye bir ergen vardi dedi, APTAL COCUK title ini hatirladi vs vs.. rofl nicki neymiş ya merak ettim axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 hatırladım hatta kendi aramızda sexdice diyoduk o di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Laurelin said: neden bu kadar tuhafiz bide onu anlamiyorum :( kiza cok cabuk isinmistim ayni kafa cikti gene, resmen 15 senede su dandrik ulkede kendi alt kulturumuzu olusturduk ya :( Oluşturduk valla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 12 km yürümüşüm/koşmuşum lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Hayır gören de bir şey sanacak ama hala alışamadım yalnız uyanmaya günlük. Akşama gideyim de bir şeyler yumruklayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Artik kadinlarin beni kullanmasindan cok sikildim. Madem uzun iliski istemiyorsun benimle neden sevisiyorsun anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kjanfgmb. ya gülme geliyor, yapma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Yalniz simdi farkettim de yazilarim surekli iliskiler uzerine ama hakkaten hayatimda cozemedigim en buyuk sarmal kadinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 e tamam iste biraz da erkekleri dene o zaman.. kadinlardan sana hayir yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kadınları niye çözeceksin, bulmaca mı bu. baştan yaklaşım yanlış senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ben seni muhabbete niye çağırıyım lan? 200 kere sorsam bu soruyu kendime cevap veremem. gece 2:30 da ben seni niye muhabbete çağırım lan? kızım saat 2:30 da ben seni evime çağırıyorsam ve sen de geliyorsan bunun gideceği tek yol var "seks". zerre kadar, fare kadar beynin olsa muhabbete çağırmadığımı anlarsın, sezersin ya. ılık, ince bir bebe de değilim ki lan. kısa paçalı, bileğe kadar açık pantolon giydiğimi mi gördün? öyle bir şey giysem ona güvendin derim o da yok. 2:30 ya. saat 4:30 oldu nerdeyse sabah 7 de kalkmam lazım lan bi de. giden içkilere mi üzülsem napim anladım.şükür taksi paran varmış.dram ulan dram. tek iyi yanı mahalledeki aç yavru köpekleri görmek oldu. 1 tur atım dedim mahallede. yarın mama alim bari aç aç geziyorlardı. aptal kız vesilesiyle itleri besleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 vay qeqo vay. belki kekoluğunu anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kiz da arkadaslarina sikayet etmistir, gece eve cagirdi bisey yapmadan birakti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bir sonraki hep daha iyi oluyor efferim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 "abi adamın ayağına gittim, bir de taksiye binip döndüm, daha ne yapacaktım ulan anlatmak için" diyordur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Grego said: "abi adamın ayağına gittim, bir de taksiye binip döndüm, daha ne yapacaktım ulan anlatmak için" diyordur mesela. aquila said: kiz da arkadaslarina sikayet etmistir, gece eve cagirdi bisey yapmadan birakti diye. hah işte bu mevzu olmasın diye "davrandım" ben zaten ama aptal cidden muhabbete gelmiş ya. çok leş kadınlarla takılıyorum ya şaka bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 I. Bartholomeos, Felsefe taşındaki Albus Dumbledore'a benziyor ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bursa cilgin fln ama gelen gol haberleriyle arada kendini hatirlatmasıyla iyi ya seviyorum bursayı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Emre333 said: ben seni muhabbete niye çağırıyım lan? 200 kere sorsam bu soruyu kendime cevap veremem. gece 2:30 da ben seni niye muhabbete çağırım lan? kızım saat 2:30 da ben seni evime çağırıyorsam ve sen de geliyorsan bunun gideceği tek yol var "seks". zerre kadar, fare kadar beynin olsa muhabbete çağırmadığımı anlarsın, sezersin ya. ılık, ince bir bebe de değilim ki lan. kısa paçalı, bileğe kadar açık pantolon giydiğimi mi gördün? öyle bir şey giysem ona güvendin derim o da yok. 2:30 ya. saat 4:30 oldu nerdeyse sabah 7 de kalkmam lazım lan bi de. giden içkilere mi üzülsem napim anladım.şükür taksi paran varmış.dram ulan dram. tek iyi yanı mahalledeki aç yavru köpekleri görmek oldu. 1 tur atım dedim mahallede. yarın mama alim bari aç aç geziyorlardı. aptal kız vesilesiyle itleri besleyeyim bari. son 2 gündür gece 2:30 gibi sürekli yazıyor whatsappdan. ne garip tiplere denk geliyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 şu videoyu yolla, vermiceksen uğraştırma gözünü seveyim de, al cevabını olsun bitsin :D https://www.facebook.com/Video37/videos/1050042749075/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 of muhabbeti görseniz ağlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ya aslanım evine geldi ve seks olmadıysa bırak kaldı ki muhabbetinden keyif almıyorsun. bumerang değil ki bu geri gelsin, o fırsat kaçtı bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 emre sana diyecek tek bi sozum var : skopolamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 elin kız eline değmiş sonuçta boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar