Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 thread plot twist i gordu sonunda. Anlat abicim anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Öff be arkadaş yaaa 15-16 yaşımdan beri bu sorunum var benim, kızlar da HEP onlara aşık oldum falan sandı hayatım boyunca nerede yanlış yapıyorum bi anlasam düzelteceğim de. hacı banada gelsen ya arzu hep bana yukardan bakıyo. ama sen beni hep tatlı tatlı dinliyosun. yanımda uyusan sadece desen bende sana ben seni sadewce arkadaş olarak görüyorum kusura bakma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 oradan yanımda uyusan'a nasıl atladın ki? Ben erkeklere de kibar, ilgili, sıcak davranan bir adamım ama (bildiğim kadarı ile) onlar ben onlara aşık oldum sanmıyor. Bak ciddi ciddi böyle bir sorunum var, eski sevgililerim de kaç kere uyardı beni "falanca kız ona sarkıyorsun sandı farkında mısın?" "Oha o yüzden mi bi daha mutfağa gelmedi o?" "evet". Ben hala o sinyali verecek ne yaptığımı bilmiyorum, geldim kaçküsür yaşıma... İşletim sistemimde - yazılım eksiği var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Esnaf said: sostizm dolgun kızlardan hoşlanıyorsun belli.bende severim Sostizm'i görünce aklıma direk Ronda geliyor... Beynime çok tuhaf yer eden insanlardan oldu nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Aman ben buna çok razıyım, aklına Sabri gelen kaç tane pati var. Rondayı ÇOK beğenirim bu arada. Çalışma hırsı, kişiliği, tipi, tepkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Agzi burnu dagildigi macin basindaki hareketlerinden sonra (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Ben de tam tersini düşünüyorum billurun videoları daha samimi burcununkiler daha kasıntı geliyor. Son 2 aykiler hariç bütün videoları izlemişimdir nedir.tv'nin. Cem yılmaz billur zamanında gelseydi billurdayken de patlardı kanal. Burcu her kelime arasına espiri sıkıştırmaya kasıyor gibi. Şirinlik falan yapıyo güzel de fazlası sıkıyo bak billura hem kararında güldürüyo hem ağır bi havası da var billlur > burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Dönüşü muhteşem olacak bence konu burası olmadığı için videoyu yapıştırmıyorum ama gittim kendi konusuna yapıştırdım - üşenme izle https://forum.paticik.com/read.php?32,7673203,8316525,page=19#msg-8316525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 billur iyi ya ben daha samimi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur>Burcu Kanal burcu ile saman alevi gibi parladı, iğrenç iğrenç reklam çekiyorlar. Ayrıca Burcu hadisesi biteli aylar olmuşken yeni keşif gibi pati de konu açılması utanç verici olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur çirkin diye hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sadece diger kiz burcu farki degil, editing de degismis. konsepte burcu cok daha uygun o ayri. cem yilmaz o donemde gelseydi bile bu kadar tutmazdi kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bence burcu daha çirkin nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 photographer said: bence burcu daha çirkin nokta. Çok şükür... +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 billur bayık; burcu sempatik ve daha çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 komedi diye abidik gubidik seyler izliyorsunuz, bi bilgi kattigi filanda yok :P ilk kizi bende daha cok begeniyordum, su homofobi videosu ile patlama yaptiginda eklemistim, ikinciyi cok sevemedim cunki git gide daha zorlama gelmeye basladi konular youtube komedi ihtiyacimi john oliver karsiliyor zaten, dunya gundemiyle alakali oldugum ve takip etmeye kastigim halde birseyler ogretiyor bana guldururken https://www.youtube.com/watch?v=f0X-8tSgiuA praise be praise be 14 subati beklemek icin iyi bir sebebim var ilk defa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sanki hayatta yaptığımız her şeyi bi tarafımıza bi şey katsın diye yapıyoruz ya. bu kadar da kasıntı olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur Bolu daha iyi ya bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Dönüşü muhteşem olacak bence konu burası olmadığı için videoyu yapıştırmıyorum ama gittim kendi konusuna yapıştırdım - üşenme izle https://forum.paticik.com/read.php?32,7673203,8316525,page=19#msg-8316525 ehehe o re-match i alsin, Ronda ya hollywood yollari tam acilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Evlenilecek kıza benziyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bu kız çok itici ya. Bi önceki ne tatlı bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Billur mu arkadaşın ?hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 kadın hala leş. özendiği karakterlerin yanından bile geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Averaj bir tip ama Okan Bayülgen'le radyo showunu dinliyorum arada sesi feci sexapel geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur'un devam ettiği yutub kanalı var. Konsept aynı konu bu sefer filmler. https://www.youtube.com/channel/UCNVwUaeQjdhxdhsUEQcfLWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar