fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Hanım kızımızı daha öncede görüyordum ve kuru kalabalık derken çıtasını iyi yükseltmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 göbek deliğini çok merak ettim kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bu arada sis atma OrÇun iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Güzel derlenmiş ya video. Sondaki şener şen, ilyas salman olayı da süpermiş. Hem ona gönderme yaparken hem de ana konuyu bağlamış. Baya başarılı ya. Kim bu, TV'ye filan mı çıkıyor, yoksa öyle youtube'da mı başlamış. Cem Yılmaz'ı filan bulup da çıkartmış filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Boyle bidik kizlari hic sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bu kanalı aslında bu abla(neydi be adı güzel de bir ismi vardı kızın) kurup bu kadar izleyiciye çıkardı http://www.youtube.com/watch?v=dgV6PTPNMVk Sonra Burcu hazıra kondu eski standardı yakalamaya çalışıyor, metinleri de ekip yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Nedir isimli youtube videoları yapıp eğlenceli şekilde anlam anlatan bir grup(tu). İlk olarak Burcu Bakdur yerine başka biri vardı. Ona ne oldu bilinmez ama sonra Burcu geldi. Zaten kanal Burcu dan sonra ünlendi. Okan programda ağırladı falan. Ne olduysa ondan sonra oldu. Adam gibi komik videolar çekerlerken artık sadece reklam çekmeye başladılar. Dağınıklık mı ne bir video vardı sadece Dsmart reklamı, şampiyonlar ligi de reklam... Yapcaklar tabi la reklam diceksiniz. Yapsınlar yapmasınlar demiyorum ama artık eski tadı vermiyor. Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur Bolu - ilk kadının adı. Daha zeki olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ben ikisine de çok güldüm billur bolu da devam etseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur bolu "Bu filme gidilir" isimli bir kanala devam etmiş ben de abone olmuşum unutmuşum. tarz ayni takipçi sayısı 10k bile değil. http://www.youtube.com/watch?v=aKia923bnPU İzlenir ama, ayni billur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 kankam atış serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Billur mu arkadaşın? Şanslısın bence çok zeki ve eğlenceli biri olduğuna eminim. Paticikten selam söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Benim hanim ikisinin de hastasi ama billur tabii ki daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Billur bolu "Bu filme gidilir" isimli bir kanala devam etmiş ben de abone olmuşum unutmuşum. tarz ayni takipçi sayısı 10k bile değil. http://www.youtube.com/watch?v=aKia923bnPU İzlenir ama, ayni billur. çok zorlama değil mi bu ya cok komiğim ben cok komik diye bağırarak koşuyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Sen de her hafta 5-6 dakika komik olucam desen bir ara zorlarsın. Ama haklısın hafif zorlama hissi var ve o haliyle de kabulüm. Beni eğlendirsin ve film tanıtsın diye zorlamış. Bir de şunu soruyorum kendime: Türkçe konuşan kaç kadın var bu kadar eğlenceli? Memlekette Tina Fay, Sarah Silverman, Kathy Griffin, Margret Cho kaynıyor da biz beğenmiyoruz sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hiç eğlenceli konuşmuyor ki ben beğenmedim daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 herşeyi biliyorum konseptini silkeliyim. Her yerde aynı şeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Bu kanalı aslında bu abla(neydi be adı güzel de bir ismi vardı kızın) kurup bu kadar izleyiciye çıkardı http://www.youtube.com/watch?v=dgV6PTPNMVk Sonra Burcu hazıra kondu eski standardı yakalamaya çalışıyor, metinleri de ekip yazıyor. gadin gadina hmmm da güldüm ya asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 burcu kankam diyemem ama birkaç yıldır bildiğim biriydi. ancak bence kanal billur'dayken daha iyiydi. billur'un tarzı da mimikleri de daha başarılı bence. ama nedir'in sunuculuğu billur'dayken bu kadar bomba gibi patlayamadı, sunuculuk burcu'ya geçtiği an bi anda büyük bi patlama oldu, herkes tanımaya, gazetelere çıkmaya, okan ve cem yılmaz'la işler yapmaya başladı. sanırım ki burcu'nun güzel olması kadar arkaplanda medya gruplarıyla ciddi yakınlık sahibi olmalarının etkisi var olsa gerek. ayrıca: https://www.youtube.com/watch?v=lxjcTYiti7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Sen de her hafta 5-6 dakika komik olucam desen bir ara zorlarsın. Ama haklısın hafif zorlama hissi var ve o haliyle de kabulüm. Beni eğlendirsin ve film tanıtsın diye zorlamış. Bir de şunu soruyorum kendime: Türkçe konuşan kaç kadın var bu kadar eğlenceli? Memlekette Tina Fay, Sarah Silverman, Kathy Griffin, Margret Cho kaynıyor da biz beğenmiyoruz sanki :P hacı sen hatunu beğendiysen eyvallah bişi diyemem alsam sarılsam sadece yanımda uyusa yeter lise aşkı durumu hoş tabi ama yane komik değil çok öle tarz diğer kızın aynısı zaten birebir ki ben onuda irrite edici buluyorum çok gomiğim ben çok gomig diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Çok konuşan kız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Hatunu (dünya ahret bacım olsun) çok beğendim - o ayrı :) TV'de radyoda orda burda çok fazla zeki hatun görmüyoruz demek istemiştim, beğenmek değil yani konu. Burcu'yu beğenmiyorum mesela. Muhtemelen Burcu muhabbet etsek tepeden tepeden bakar adama, Billur senin de ne dediğinle ilgilenir gibi geliyor bana yaksa şüphen mi var, kartelll.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm said: Hatunu (dünya ahret bacım olsun) çok beğendim - o ayrı :) TV'de radyoda orda burda çok fazla zeki hatun görmüyoruz demek istemiştim, beğenmek değil yani konu. Burcu'yu beğenmiyorum mesela. Muhtemelen Burcu muhabbet etsek tepeden tepeden bakar adama, Billur senin de ne dediğinle ilgilenir gibi geliyor bana yaksa şüphen mi var, kartelll.... hacı sen bildiğin aşık olmuşun lan son paragraf ne ya kafa tam ya gelse yanımda yatsa sadece uyusak kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sostizm dolgun kızlardan hoşlanıyorsun belli.bende severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Öff be arkadaş yaaa 15-16 yaşımdan beri bu sorunum var benim, kızlar da HEP onlara aşık oldum falan sandı hayatım boyunca nerede yanlış yapıyorum bi anlasam düzelteceğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar