Caguar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 kedi Bugün yoldan geçerken gördüm. Simit yemeye çalışıyordu. Kedilere veririm diye marketten dilim salam almıştım ama evden çıkarken yanıma almamışım. Bende bari resmini çekeyim dedim. Bir kedinin simit yediğini ben ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 aç hayvan yer tabi neden yemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Harika paylaşım teşekkürler. Benim köpek üzüm muz falan yiyor sıkıntı etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 benim kedi kıvırcık marul filan yiyor ekmek yiyor ama iyi değil diye vermemeye calısıyorum. geçen gün evdeki gülü yiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Kardeş o yerdeki sarı şeylerde solmuş yaprak sonbaharda düşerler, baharda yine çıkarlar ağaçların üstünde. 2. bir şok yaşama diye hazırlıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Köpeğin bir sürü şey yediğini duydum gördüm de kediler böyle şeyler yemez sanıyordum. Normalde bir kedi ekmek türü birşey yiyebilir mi yoksa bu hayvan açlıktan mı yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 karpuz yiyen kedim vardı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Masada kavurma, yumurta, peynir vb şeyler varken ekmeği kapıp kaçan kedi var bizde. Normal karşılarım simidi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 bu iyiymiş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Esh said: karpuz yiyen kedim vardı benim bizimki de karpuz yiyor, peynir de seviyor tatlı olarak dondurma tercihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yumy said: Kardeş o yerdeki sarı şeylerde solmuş yaprak sonbaharda düşerler, baharda yine çıkarlar ağaçların üstünde. 2. bir şok yaşama diye hazırlıyorum seni. sdfsdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 benim arkadaşın kedisi hamur işi yemeklerin hastasıydı ya.hatta kakaolu keke bayılıyordu asjflhsalf.önüne et koyuncada hiç yemezdi bi garipti hayvan asfjhsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yumy said: Kardeş o yerdeki sarı şeylerde solmuş yaprak sonbaharda düşerler, baharda yine çıkarlar ağaçların üstünde. 2. bir şok yaşama diye hazırlıyorum seni. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 kedi leşi yiyen kedi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Lan ne abarttınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 benimki haşhaşlı, beyaz ekmek içi falan yiyor. olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 kediler sadece et yer yalanına inanmayın yani. beni hergün şaşırtıyo hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 tavuklu pilav yapmistim, gidip tavuklari birakip sadece pirincleri yemis degisik hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 simit yiyen kediye şaşıran insan konusu daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Gevrektir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 benimki yeme içme değil ama bankın üstündeki gazetenin arasına girip uyuyan kedi gördüm. yarın koyrım fotosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Benim kedi zorlu center eataly den pizza yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 tostun içine karabiber ve tuz atmayan kedi görmedim ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bizim kedi pizzaya ketcap mayonez sikiyor Hayvan oglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar