Joker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 neden mcdonalds ve burger king berbat? yemeksepetinde de bakıyorum puanlar genelde 6 civarlarında. bu kadar büyük firmalar bu kadar denetim nasıl faillıyorlar hala anlaşılır gibi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 3. bir alternatif var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Gobitte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 adana menude aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kuryede afallıyolar, geç geliyo genelde, geç gelince soğuk oluyo. puanlar doğru orantılı olarak düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 o değilde gobitte hamburger var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 offf bok fırtınası kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 cunku mikro duzeyde insan ve is yonetimini yapamiyorlar. operasyonlari bok gibi ve cogu sallapati is yapiyor. markanin ekmegini yiyorlar. ayni is ahlakiyla mahalle arasinda burgerci olsalar o burgerleri yapan ustanin gotune monte ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 birinin kolası bayat diğerinin patatesi kötü. bir ara iyiydi baya yine bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 off eve mc veya burgerdan sipariş veren insanlar mı var ya :S daha hazırlarken soğuyor onlar gelene kadar sacma bir kıvama ulaşıyordur yani, gidip yerinde yemek varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sonuc olarak ikisinden de eve siparis eden iliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 son 3 siparişimde notlara "Yüce Allah ve Peygamber aşkına yeni çıkmış patates ve gazı kaçmamış içecek yollayın. Allah sizden razı olsun." yazdım ve mükemmel şekilde geldi patitis ve içecek big mac soğuktu bu sefer ahah bide standart 10 dakikada felan geliyor mcdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ben geçen yeditepe üniversitesinin ordaki mcdonalds yada burger hatırlamıyorum hangisi sipariş verdim, arkadaşa da bildiğim için 5 kere sordum, sorun yoktu dedi, 9 puanlık geldi arkadaş hem de 30 dk falan sürede, yediğim ilk ve tek iyi paket servisti bu leş fest fudculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bunca zamandir yediginiz lastik burgerlerin gunahini tanri affetsin cocuklar. izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ben soyluyorum bazen. en cabuk getiren o, 10 dakika dolmadan geliyor genelde bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 tamam bundan sonra gece alakasız bir vakitte acıktığımız zaman izmire gelip 50 liraya burger yiyelim sonra geri dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 İzmir'de Ohannesburger master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bizim buraya burger, mc, kfc hiçbiri getirmiyor. bir dominos getiriyor, onun da hem pizzası çok leş hem de heriflerle takıştığım için 2 senedir boykot ediyorum. yemek konusunda ilk kez bir boykotum başarılı oldu. tabii hakkaten ÇOK LEŞ pizza yapmaları yardımcı oldu sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 italyan pizzaları yapanlar hariç en çok pizza hut seviyodum ve kapandı. neden izmirde pizza hut yok artık anlamıyorum ya. biri açsın olm yok mu zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 paranızla sünger yiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 pizza hut daha kötü ya. anne pizzası ama kötü anne pizzası. anne pizzasında en azından sucuk kaşar domates falan taşıyor sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Masakari said: paranızla sünger yiyonuz. hay yaşa. şu fast food'a verdiğin(m)iz paraların yarısına (hadi kaliteli yerde aynı fiyatına) çok sağlam esnaf yemeği yersiniz. veya gidin gerçekten urfalı, antepli ustaların olduğu yere. gömün lahmacun, pide vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Peregrin said: izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim. yazin gelicem ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Bright said: İzmir'de Ohannesburger master race iste gercek erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar