Nako Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 http://www.zorlucenterpsm.com/i/content/2090_1_LOTR_976x644_Slider.jpg 2 Nisan, 2016 - 3 Nisan, 2016 Dev ekranın önünde 100 kişilik koro ekibi ve 86 kişilik senfoni orkestrası ile eşsiz bir müzik şöleni... ... Orkestra: Filarmonia İstanbul Koro: Rezonans Senfonik Koro Orkestra Şefi: Ludwig Wicki http://www.zorlucenterpsm.com/tr/lord-of-the-rings http://www.biletix.com/etkinlik/TLRD1/ISTANBUL/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Negzel bilet fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 adama sormazlar mı fellowship diyonuz arkadaki gandalf ne ayak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 pahalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Ulan kaç kişi alıcam diye karar veriyorum. Yaymayın şunu, olur da biter falan, sonra çıldır Ayrıca klasik müzik konseri gibin bişe, normal bilet fiyatları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 özellikle bu filarmoni orkestrası biletleri pahalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 sabonis said: Ulan kaç kişi alıcam diye karar veriyorum. Yaymayın şunu, olur da biter falan, sonra çıldır Ayrıca klasik müzik konseri gibin bişe, normal bilet fiyatları bence. tamam yaymayız Bana kap bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 çektim 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 vay anasını ucuz biletler ne ara bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bi 7 tane aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 6 tane kart denedim hiçbirini kabul etmiyo kafayı yicem. nedir ki sorun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bi 3 tane daha aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 şirket için az önce 50 tane aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 baya başarılıydı. bazı tiz flüt seslerinde tonu tutturamadilar bence. ama baya iyi. aksiyon sahnelerinde filme bakıp gerisinde orkestraya bakınmaca falan. ilginç bir deneyim. ikinci film için gelse, ona da giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 İsviçre'de izledim. Burada daha koltuk seçerken nereden alacağını söylemiyordu biletix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 section olarak söylüyor. ne kadar erken alırsan o kadar orta ve o kadar önden veriyor diye biliyorum. ama evet saçma yani direk yer seçtirmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Beş ay öncesinden almıştım ben biletleri koltuk numarama kadar hepsini seçtirmişti. Bu kadar nadir bir konserde yer seçememek saçmalığın daniskası. Türkiye'de bazı şeyler bu yüzden ilerlemiyor işte ki adamlar iki gün kaldılar sadece burada asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Koltuk numarası seçebilince türkiyede ilerleyecek bazı şeyler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ilerlemediği için koltuk numarası seçilmiyor desek daha doğru sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar