KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bu hafta sıkıldım acaip. haftasonu gel artık diyorum da geçmiyor zaman. mesaiyi bitiremedim bir türlü. siz nabiyonuz?girdiniz mi haftasonuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 girdik kondomlar alırdı biralar alındı pazara kadar seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 aynen sürekli seks yapıcaz full 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ben az sonra gidip basliyorum sekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 aha iyi hatırlattın Llama kondom bitti alacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 X(B)-:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 çok bayıksınız. pazartesi cuma seks , cumartesi pazar dinlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 neyleyim haftasonunu gelecekse pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 go go grbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 buraya yazdığım gibi haftasonu planlarım iptal oluverdi anasını satim kimin ahı tuttu lan çıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 nasi gecmiyo ya, daha dun geldim 1 ay olmus halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Black-ice said: buraya yazdığım gibi haftasonu planlarım iptal oluverdi anasını satim kimin ahı tuttu lan çıksın ortaya benim ahim tuttu kimin tutacak. gelmisim 27 yasina, elim kadin eline degmemis. Siz burda plan yapiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bu hafta yine çarşambadan sonra su gibi aktı, geçen hafta bitmek bilmedi benim.. Hafta sonuna da yağmur gösteriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 1 aydır haftasonu tatili yapmıyorum bu haftada aynı şekilde iyi eğlenceler genşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 C.tesine şirkette çalışarak girmeye karar verdim. Lanet olsun sene sonuna. Database devirleri canıma okudu. Bit Ulan bit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 aquila said: nasi gecmiyo ya, daha dun geldim 1 ay olmus halbuki. sen istanbulda mısın? olm haber versene,göreydik birbirimizi.ben seviyorum seni şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 no homo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 benim haftasonu bugun itibariyle bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 persembe cuma degil miydi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 aquila said: no homo. ecce homo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 post kasma sen de ard arda mesajlarla banlicam bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 bugun gecmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 işteyim sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Fistan said: post kasma sen de ard arda mesajlarla banlicam bak aa fistan nasilsin abi ..iyi misin..umarim yarin senin icin cok guzel bir gun olur..sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Şu haftasonu gelsin artık muhabbetini anlamıyorum. Cidden cumartesi çalışmıyormusunuz yoksa çalışıpta ayakmı yapıyorsunuz? yani şöyle bir bakınca bankaların bazıları cumartesi bile çalışırken forumun tamamının memur oldugunu düşünmeye başlıyorum. hadi memur değilseniz a.q hepiniz mi üst düzey yönetici falansınız ? onlar bile cumartesi en kötü yarım gün çalışıyor. ülkede cumartesi çalışmayan çok az meslek grubu kaldı ama bizim bütün pati çumartesi çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar