BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 xaty bu ara senin ingame nick ne? 2007deki patiuoda yine xatydi diye hatirliyorum ama burda goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Ya biri o portala ya kasten girer, ya da kazara, noobluk değil bunun adı bence. Yeri değiştirilebilir ya da etrafına duvar örülebilir(lol?) o kadar sıkıntı olduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 robelar güzel olmuş bence ama warrior robeu mesela desenli bir robe olabilirmiş düz robe yerine, mageler güzel shroud takıyor çünkü? :p he bide ben o teleportera girip üzerimde 15 tane +lı silah zırh, +15 kafalık, +15 bow, +12 staff ile öldüm o ayrı :D xaty işsiz işsiz şeyler yazıp durmuş valla gözüme diken gibi giriyor bu arada, insanlar ne kadar crybaby olabiliyormuş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 http://forum.ultimaonline.international/thread-29.html witch huntinge izin var mı böyle? patiye koyun da official foruma koyulması garip geldi. dipnot: ben oynamıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 neden olmasın ki witch hunting, sonuçta küfür etmiyor, hile yaptığını itham etmiyor, iftira atmıyor sadece oyun içinde bir skill kastığını o kişilerin söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 normal playerim ben abi niye witchhunting yapmiyim ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ya abi tamam shaming ok de bi kanıt bişi bile yok. adam aha bunlar kara listede diye koymuş direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 BioHazarD said: xaty bu ara senin ingame nick ne? 2007deki patiuoda yine xatydi diye hatirliyorum ama burda goremedim. burda main oluşturmadım, craft-mage var. takılıyorum öyle.. tyxat bi mage-archer gibi bişey yaparım belki bi gün, ismi xaty olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Sacros said: Ya biri o portala ya kasten girer, ya da kazara, noobluk değil bunun adı bence. Yeri değiştirilebilir ya da etrafına duvar örülebilir(lol?) o kadar sıkıntı olduysa. abi öyle saçmalık nerde görülmüş, teleporterın yeri belli. nereye gittiği belli. niye elleşiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 cagrus said: xaty işsiz işsiz şeyler yazıp durmuş valla gözüme diken gibi giriyor bu arada, insanlar ne kadar crybaby olabiliyormuş hayret. işsizlikle alakası yok, oyun içi değişiklikler sanki birilerine göre yapılıyormuş gibi geliyor isteyerek veya istemeyerek. o da rahatsız ediyor yarı oynayan ve daha çok oynamayı düşünen/isteyen biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Xenus said: ya abi tamam shaming ok de bi kanıt bişi bile yok. adam aha bunlar kara listede diye koymuş direk :D kanit var abi gormedigim seyleri koymuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 xaty said: abi öyle saçmalık nerde görülmüş, teleporterın yeri belli. nereye gittiği belli. niye elleşiyorsunuz? Abi alternatif sundum, bana niye kızıyorsun sdfsd, ben istemedim kalkmasını, haberim bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 off xatyi alıp bi reskill çeksenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 mmo oynadiginizin farkindasiniz dimi heeheh olcak bole seyler.interaksin lazim Xenus said: http://forum.ultimaonline.international/thread-29.html witch huntinge izin var mı böyle? patiye koyun da official foruma koyulması garip geldi. dipnot: ben oynamıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Xenus said: ya abi tamam shaming ok de bi kanıt bişi bile yok. adam aha bunlar kara listede diye koymuş direk :D açıklamasını yazdım onun. dayanaksız gözüküyor o şekilde olunca pics or it didn't happen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 e dayaniksiz olsun? iftira da olabilir gayet. scamde var bu oyunda sonucta dimi? karar vermek lazim wow gibi sut mmo sumu eve gibi gercek erkek mmosumu oynuosunuz =) ilk secenek osman kilicimi caldi gm bey cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 eve de nasıl bilmiyorum. trollemek serbestse iyimiş o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 trollemek scamlemek serbesti birak mubah. Yalanin ihanetin kol gezdigi diyarlar ehehe. ole cok daha zevkli, direk pvp ye donuyor is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 abi benim reputation belli, inanmak isteyen inanir, istemeyen inanmaz :D gercek dunyada nasilsa aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 kaç online var sunucuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Aktif Peak 40 civarları oluyor şu ana kadar. Amerika ve Avrupalı oyunculardan da olduğundan her saatte farklı tipler olabiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Biriniz yardim etsin bana,aranıza alın. 10 küsür sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Discord'a gir veya karakter adı ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Message panosu calissa güzel olur + heyvanların ismi niye değişmiyor. Uo'nın böyle küçük ayrıntıları hoşuma gidiyor. Lordum Discord hiç kullanmadim,server nedir ? Nick Canan Karatay brit bank'tayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Benim alt karalisteye girmiş sdfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar