Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya biri o portala ya kasten girer, ya da kazara, noobluk değil bunun adı bence. Yeri değiştirilebilir ya da etrafına duvar örülebilir(lol?) o kadar sıkıntı olduysa.
Mesaj tarihi:
robelar güzel olmuş bence ama warrior robeu mesela desenli bir robe olabilirmiş düz robe yerine, mageler güzel shroud takıyor çünkü? :p

he bide ben o teleportera girip üzerimde 15 tane +lı silah zırh, +15 kafalık, +15 bow, +12 staff ile öldüm o ayrı :D

xaty işsiz işsiz şeyler yazıp durmuş valla gözüme diken gibi giriyor bu arada, insanlar ne kadar crybaby olabiliyormuş hayret.
Mesaj tarihi:
http://forum.ultimaonline.international/thread-29.html

witch huntinge izin var mı böyle? patiye koyun da official foruma koyulması garip geldi.

dipnot: ben oynamıyorum oyunu
Mesaj tarihi:
neden olmasın ki witch hunting, sonuçta küfür etmiyor, hile yaptığını itham etmiyor, iftira atmıyor sadece oyun içinde bir skill kastığını o kişilerin söylüyor.
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

xaty bu ara senin ingame nick ne? 2007deki patiuoda yine xatydi diye hatirliyorum ama burda goremedim.

burda main oluşturmadım, craft-mage var. takılıyorum öyle..
tyxat

bi mage-archer gibi bişey yaparım belki bi gün, ismi xaty olur
Mesaj tarihi:
Sacros said:

Ya biri o portala ya kasten girer, ya da kazara, noobluk değil bunun adı bence. Yeri değiştirilebilir ya da etrafına duvar örülebilir(lol?) o kadar sıkıntı olduysa.

abi öyle saçmalık nerde görülmüş, teleporterın yeri belli. nereye gittiği belli. niye elleşiyorsunuz?
Mesaj tarihi:
cagrus said:

xaty işsiz işsiz şeyler yazıp durmuş valla gözüme diken gibi giriyor bu arada, insanlar ne kadar crybaby olabiliyormuş hayret.

işsizlikle alakası yok, oyun içi değişiklikler sanki birilerine göre yapılıyormuş gibi geliyor isteyerek veya istemeyerek. o da rahatsız ediyor yarı oynayan ve daha çok oynamayı düşünen/isteyen biri olarak.
Mesaj tarihi:
xaty said:

abi öyle saçmalık nerde görülmüş, teleporterın yeri belli. nereye gittiği belli. niye elleşiyorsunuz?

Abi alternatif sundum, bana niye kızıyorsun sdfsd, ben istemedim kalkmasını, haberim bile yoktu.
Mesaj tarihi:
mmo oynadiginizin farkindasiniz dimi heeheh

olcak bole seyler.interaksin lazim
Xenus said:

http://forum.ultimaonline.international/thread-29.html

witch huntinge izin var mı böyle? patiye koyun da official foruma koyulması garip geldi.

dipnot: ben oynamıyorum oyunu
Mesaj tarihi:
Xenus said:

ya abi tamam shaming ok de bi kanıt bişi bile yok. adam aha bunlar kara listede diye koymuş direk :D

açıklamasını yazdım onun. dayanaksız gözüküyor o şekilde olunca

pics or it didn't happen yani
Mesaj tarihi:
e dayaniksiz olsun? iftira da olabilir gayet.

scamde var bu oyunda sonucta dimi?
karar vermek lazim
wow gibi sut mmo sumu
eve gibi gercek erkek mmosumu oynuosunuz
=)

ilk secenek osman kilicimi caldi gm bey cunku
Mesaj tarihi:
Message panosu calissa güzel olur + heyvanların ismi niye değişmiyor. Uo'nın böyle küçük ayrıntıları hoşuma gidiyor.

Lordum Discord hiç kullanmadim,server nedir ?
Nick Canan Karatay brit bank'tayim.
  • Yeni Oluştur...