xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Tailoring'in şu an bir anlamı var mı oyunda? Metal zırh büyücülere sıkıntı çıkarıyor mu? Barbed, Horned, Spined derilerle yapılan setlerin özellikleri (ekstraları) neler? Studded ve Leather armor farkları neler? NPC Questlerinden hangileri aktif? Bir sürü Naturalist var ortada, bir de Solen Quest'leri var galiba Hive içinde. Başka neler var? Hasar alınca veya verince, ya da heal kullanıldığında +/- can miktarının kafa üstünde göstermenin bir yolu var mı? Razor veya oyun içi ayarlarla mı ilgili, server tarafında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 + metal zirhin eksileri neler? dexer veya archer bi karakterin deriyle idare edebilmesi mumkunmu? melee + leather ne kadar is goruo? oberyn martell yapabilirmiyiz kisaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Spined niye bk rengi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 7x bard archer yaptım ama sanki oyun bitti gibi hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Birde loot olayı inanılmaz kötü. Sabaha kadar titan cyclops kestim paradan başka bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 normal öyle hissetmen, çok sığ hale getirilmiş oyun ve içerik baltalanmış bolca başka karaktere başla şimdi de, craft kas mesela. daha çok oyalar. ama onda da sonrasında bişey yapamıyorsun, sonra da mage falan kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Loot çok kötü oyuna hiçbir heyecan kalmıyor. Satmak için bile dandik item çıkmadı sadece Gold. Rahat 50 tane kesmisimdir papuada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Neyse 13 14 seneden sonra iyi geldi ama. Gerçekten uonun üstüne online oyun yokmuş. Bir nefeste oynattı yine kendini. Yapacak bişeyler olsa bıktırmadan da oynatır. Eline koluna sağlık Raiden. Reklamda iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Bu arada Mark yaptıktan sonra RuneBookta yerlerin isimlerini değiştiremiyoruz yada ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bu nasil bir hype ya, erekte oldum konuyu okurken. son bikac mesajda azcik soguk suyu yemis gibi oldum ama cok da etkilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 xaty said: Tailoring'in şu an bir anlamı var mı oyunda? Metal zırh büyücülere sıkıntı çıkarıyor mu? Barbed, Horned, Spined derilerle yapılan setlerin özellikleri (ekstraları) neler? Studded ve Leather armor farkları neler? NPC Questlerinden hangileri aktif? Bir sürü Naturalist var ortada, bir de Solen Quest'leri var galiba Hive içinde. Başka neler var? Hasar alınca veya verince, ya da heal kullanıldığında +/- can miktarının kafa üstünde göstermenin bir yolu var mı? Razor veya oyun içi ayarlarla mı ilgili, server tarafında mı? Merhaba :) Evet tailoringin tabiki anlami var, oncelikle spined barbed ve horned set, sonra mage robe , cok kisa zamanda ekstralar bazi ozel robelar eklenicek onlarin yapiminda (misal nightsight robe gibi, ornek olarak verdim final bir karar degil) Barbed, Horned, Spined arasinda verdigi armor farki var. Studded ve leather: leather full medable, studded half. yani leather da mana daha hizli dolucak.. Son soruna duzgun cevap verebilmek icin biraz ders calismam lazim :) codebasein o kismina pek isim dusmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Suark said: + metal zirhin eksileri neler? dexer veya archer bi karakterin deriyle idare edebilmesi mumkunmu? melee + leather ne kadar is goruo? oberyn martell yapabilirmiyiz kisaca metal zirhin eksisi yok su anda dexer acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Xaero said: Bu arada Mark yaptıktan sonra RuneBookta yerlerin isimlerini değiştiremiyoruz yada ben beceremedim. mark yaptiktan sonra rune a double click yapip ismini degistir. runebooktan drop edip yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Xaero said: Loot çok kötü oyuna hiçbir heyecan kalmıyor. Satmak için bile dandik item çıkmadı sadece Gold. Rahat 50 tane kesmisimdir papuada Magical drop rate, ona gore ayarli, emek istiyor biraz. Baska moblarda sansini dene istersen biraz :) kac tane dungeon var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Btw, buyuk ihtimal champlara crafting ve animal taming powerscrollu ekleyecegim. onumuzdeki haftalarda ekleyecegim crafting content ile ilgilide olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ilerleyen zamanlarda surekli content ekleyecegim zaten. Sadece EA'in Sims Online a donusturdugu oyunu oynamak ve oynatmak istemiyorum. bunu daha oncede soyledim. sizi seviyorum gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 yyeeeeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 raiden çok özel birşey isticem magicallar renkli olsun ya uo'da en sevdiğim şeydi o. +12'nin falan ağırlığı hissedilsin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 RaidenXelRu said: Xaero said: Loot çok kötü oyuna hiçbir heyecan kalmıyor. Satmak için bile dandik item çıkmadı sadece Gold. Rahat 50 tane kesmisimdir papuada Magical drop rate, ona gore ayarli, emek istiyor biraz. Baska moblarda sansini dene istersen biraz :) kac tane dungeon var :P Bence şu aşamada tek başına da birşeyler yapılabilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hattok said: *Bandajlari yirtilir* edit : Abi Capture the flag ve pet fight getirsene oyuna ? an corpta vardı ve efsane ötesi bişeydi. Arena da vardı mesela an corpta. Getirebilirsen Pirate da getir valla çok güzel olur bunları getirirsen. capture the flag harbi efsane oluyor uo'da abi kaçan adamın önüne sanetler wallar falan yarıyor gerçi wall büyüleri summonlar vortexler falan yasaktı bazı codelarda, izin vereni bulup koymak lazım asdsdf bu arada admin abey bir önerim var, eğer hype için biraz daha paran varsa twitchte ultima online geçmişli birilerinden iste prime timeda 1-2 akşam uo yayını yapsın gamer tayfadan eskileri çeker direk. çok izlenen türk streamerlardan bile var yığınla uocu, parasız bile ikna olurlar belki asdsdf yayın yapılırken bot basarsın bi de anasayfaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 random cam yapıyorlardı twitchte izlemesi komik oluyo onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 RaidenXelRu said: xaty said: Tailoring'in şu an bir anlamı var mı oyunda? Metal zırh büyücülere sıkıntı çıkarıyor mu? Barbed, Horned, Spined derilerle yapılan setlerin özellikleri (ekstraları) neler? Studded ve Leather armor farkları neler? NPC Questlerinden hangileri aktif? Bir sürü Naturalist var ortada, bir de Solen Quest'leri var galiba Hive içinde. Başka neler var? Hasar alınca veya verince, ya da heal kullanıldığında +/- can miktarının kafa üstünde göstermenin bir yolu var mı? Razor veya oyun içi ayarlarla mı ilgili, server tarafında mı? Merhaba :) Evet tailoringin tabiki anlami var, oncelikle spined barbed ve horned set, sonra mage robe , cok kisa zamanda ekstralar bazi ozel robelar eklenicek onlarin yapiminda (misal nightsight robe gibi, ornek olarak verdim final bir karar degil) Barbed, Horned, Spined arasinda verdigi armor farki var. Studded ve leather: leather full medable, studded half. yani leather da mana daha hizli dolucak.. Son soruna duzgun cevap verebilmek icin biraz ders calismam lazim :) codebasein o kismina pek isim dusmedi spined,horned,barbed diyosun da özelliklerini söylemiyosun ki? orjinal özellikleri yok sonuçta enchancement olayı var mı? ps yokken bu konuyla ilgili düzenleme yapıldığını umuyorum, son hali nedir? studded ve leather farkı şu an mevcut mu yoksa ilerde olacak bir şey mi? armor değerleri arasındaki fark nasıl? ha bi de questleri sormuştum, kaynamış arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 pre-aos erada ozellikleri normal leather setlerden fazla armor vermeleri. orjinal ozelligi bu yani. aos ve sonrasini bilemem galiba fire/poi/cold vs resistlerinin dagilimi farkliydi dimi ? enhancementtan kastin tam olarak nedir ? studded ve leather bugunku patch ile gelicek. questlere bakip cevap vericegim, su anda yogunum sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 plain leather çıkan droplar spined-horned-barbed veya metallerde de diğer maden tiplerine yükseltilebiliyor. http://www.uoguide.com/Enhancing pre-aos'te deri tipleri var mıydı bilmiyorum ama spined'ın luck etkisi var sonrasında. horned ve barbed'da farklı tip armorlar veriyor. bi de sürekli birşeyleri değiştiriyor/düzenliyorsun/düzeltiyorsun vb. ama düzenli bir changelog yayınlanıyor mu bir yerde? bir de şu parayı bankadan alma olayı çok sıkıntı çıkarıyor, özellikle craft olanlara. bir şekilde cepten de harcanabilmeli. cepte varsa ona öncelik versin mesela, sonra bankadan çeksin. veya 1500 falan bi limit olsun, onun altını cepten verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Xaero said: RaidenXelRu said: Xaero said: Loot çok kötü oyuna hiçbir heyecan kalmıyor. Satmak için bile dandik item çıkmadı sadece Gold. Rahat 50 tane kesmisimdir papuada Magical drop rate, ona gore ayarli, emek istiyor biraz. Baska moblarda sansini dene istersen biraz :) kac tane dungeon var :P Bence şu aşamada tek başına da birşeyler yapılabilmeli... "sims online" benzetmesi ne kadar yersiz olsa da 'tek başına birşeyler' olayının tamamen önüne geçiyor. onun için çok birşey beklememek lazım. uo'daki gelişmelerin bir kısmına ben de olumsuz baksam da casual oyuncuya hitap etme, oyundaki esneklikleri kullanma ve tek bir oyunda bambaşka zevklere hitap etme yönlerinde gelişti çoğu zaman. ama serverın şuanki hali tamamen combat üzerine. tamer kassan anca para biriktirirsin, craft olsan süs püs yaparsın. geri kafalılık demek istemiyorum ama aos ve sonrasından çok haberi yok izlenimi çıkardım, özellikle taleplere verilen cevaplardan. onun için gidip warrior veya mage kasmaktan öte uzun soluklu yapılabilcek birşey pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar