guernica Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Allah'ın A'sını büyük yazarsan sevinirim kardeşim. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Basligini acalim, classlari belirleyelim acilinca direkt yardiririz. Ben yine assassin olurum sanirim. Warrior deneyesim de var gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Msn Koxp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 assassin değil assasian warrior pristsiz olmaz ama. sizinkilerden birini ikna et prist olsun. numar var eskiden prist oynayan. o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Biz zaten 6 kisi gelcez galiba. Hepsi de iyi oyuncu. Clan zevkli olur. Gotasyali olurum nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 http://i.hizliresim.com/7MN2gW.jpg ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 şu pedal olayı ne ya. youtupta falan da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben amazondan sipariş ettim pedalı, ucuza geliyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 videolardan izlediğim kadarıyla tüm warriorlarda parlayan balta var. skiller falan hep ışıklı falan ooo sevdim ben bu işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 @imam z1e lan sen ol priest kendi malliginizdan yatınca direk bana soveceniz dimi bırzolar haci pedal dedigin sey makro aslinda hani bunu yapan klavye mauslarda var mesela ben aldim locaytekin bi mausunu attim hafızasına atadim bi kısayol catcatcat elinle yapmaya kalksan muhtemelen fail verecegin dmgleri veriyosun rakibine picakci olup da pedal kullanmayan nadirdi ben arenada deniyordum saglam warriorlarla pedalsiz imkansiz hatta pedalla bile cok zor warrior kesmek crit tutacak onu 2x licen fln ohooo uzun is yaa en son beramusta humanlarin totosunu kesiyodum her ust duzey item kullanan oyuncunun basina geldigi gibi soyuldum ve biraktim yani silksen oynamam bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 - lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben prist olabilirim ya, tipini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 KEEENAAAAAN TİTAN CZ WARRIOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 http://store.donanimhaber.com/6a/fb/ae/6afbaef36152e77d43ce847f10156f5b.jpg şu nasıl bir çirkinlikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 soyulmadan bi vidyoda biz cekecektik arklarla 4 haşhaşin ama kısfmet olmadi tek scrolla 3k kasiyoduk eziq human mageleri saolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 http://img02.alkislarlayasiyorum.com/ayrshots/210/knight-online-efsanevi-oyuna-giris-ekrani-1998-2002_210725-13900_640x360.jpg su ork un ogurmesindeki tınıyı anlayamazsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 elf okçu olabiliyor muyuz?? pazar alanında tezgah falan açabiliyor muyuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 elf yok aga insan ve yesilheyvan var joblar da buyucu picakci savasci ve pırayst arkin gaziyla buyucu acmistim ilk çarımı sonra baktim tirt paso geberiyo tek basina gittim pırayst actim kendimi (h)ellerim diye tengri kopeklerde kasti saolsun baya bi baktim o da anca baf verio maliş atiyo bi yol yok en sonunda dogruyolu buldum ve picakci kastim dusuk lvlde okcuydum bi ark +8ib dupeledi bilmeden aldim ondan kopeklere koyuyodum emesen k0xpla 70den sonra aldim picaklari basladim sogan dogramaya 83e geldim biraktim xpyi pvp gectim 500k np vardi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 adam nasıl eğleniyor içindeki kınaytçıyı saldıkça. sorsan geyik yapıyor ama bildiğin kınaytçı bu adam bu arada. bilin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ahahahahahah olm ben kınaytcı degilim dedim mi hiç wow da oynadim bi sure ama pvp aynı tadı vermedi malişi yiyince o zebellah gibi warriorun topuklarini gotune vura vura kacmasini izlemek pırayslıs qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bu oyun deneyimimden sonra "kınaytçıyı nasıl anlarım" diye kitap çıkartacağım. MALİŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak hype yap hadi baslasin millet sonra guleriz hep birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ciddi ciddi oynadınız yani knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bulasmayin aga hic cok kisi gordum bakin simdi nasil trollucem ergenleri diye baslayip sonra aga benim kartin limiti doldu prem alsana bana diye msj atan benden soylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 prem'in özellikler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar