yapılmıştır ya. yapmadılarsa yapalım madem. bugun yarın işim yok. yarına oynar oluruz. grafik sorun değil direk orjinal oyunun spritelarını koyar geçeriz zaten de yapmışlardır yani.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Pic Thread #3
yapılmıştır ya. yapmadılarsa yapalım madem. bugun yarın işim yok. yarına oynar oluruz. grafik sorun değil direk orjinal oyunun spritelarını koyar geçeriz zaten de yapmışlardır yani.
iosa cikarttilar tank battle i ya
Telefondaki tek oyun sdfg
telefondaki daha büyük harita vs değil bildiğim kadarıyla. aynı anda o kadar kişi nasıl oynayacak, harita nasıl büyüyecek, hiç bilmediğim işler, ama bir ucundan tutare.
master race de çok sorun değil. dayarsın 1920x1080 çözünürlüğü zaten kendiliğinden 3-4 katına çıkar.
bir iki item powerup bişi ekledin mi dadından yinmez..
Şu nostalji muhabbetinden dandik de olsa bi multiplayer oyun çıkarırsanız hepinize baklava ısmarlıycam lan. Antepten getirticem.
hah bak orada yardımım dokunur, yeni tank yapabilirim. yeni power up logoları, interface.
sonu baklava gibi olacak ama, hype olsun.
sonu baklava gibi olacak ama, hype olsun.
abi baklavayla ne alakası var lan.
ben bi güzel hype'ı yarattım, para alma verme işini mis gibi organize ettim. hem steam götlük yaptı fiyatları dize kadar çekince, hem de bi tane baklavacı yoktu oralarda o hizmeti verecek. tanıdık falan da bulunamadı.
ben bi güzel hype'ı yarattım, para alma verme işini mis gibi organize ettim. hem steam götlük yaptı fiyatları dize kadar çekince, hem de bi tane baklavacı yoktu oralarda o hizmeti verecek. tanıdık falan da bulunamadı.
Hız powerupı , damage powerupı, area damage powerupı , duvar yapabilme,
her levelda skil puanı alma falan.
Hadin yapeyoz.
her levelda skil puanı alma falan.
Hadin yapeyoz.
al double barrel sherman, ucuna da taramalı koydum. arkaya da 3 kanca attım. pacman hesabı, bi power up alınca bütün tanklar peşinde tren oluyor. dıkş dıkş.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar