toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Jeton da atalım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 cok raatsız eder o alt trab yapıp bırakamazsın falan oyunu, veya bı yerdetakılınca genıs genıs oynıyamazsın heömen bakjarsın, veya side questleri atlarsın bi sürü sorun yaratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 fifa'nin guncel versiyonu surekli available olsa olurdu. su haliyle les. insan oraya fifa 15 koymaya utanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Az önce mail geldi TR 12tl aylık yazıyor sitey giriyorum 3.99euro ... ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 bunu remote play sanip heycanlanmistim ya, yok dimi hala adam akilli ole bi servis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Deneyen var mı? BF için üyelik açmayı düşünüyorum. TR'den bütün vault oyunlarına erişebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 evet erişiliyor bende var hatta normal oyun varsa onu deluxe filan çeviriyor ve oyun ugrade olmuş oluyor sonsuza dek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Ekşiden de baktım yorumlara güzel diyorlar. 1 ay deneyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Oyun konusunda ekşi referans alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ms xbox google stadia uplay+ lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 square enix de subscription çıkarmak istiyormuş https://www.pcgamer.com/square-enix-is-looking-into-releasing-its-huge-catalogue-digitally/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 uplay+ beles bir ay, sonrada devam edebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 7 saat önce, Scalanova dedi ki: uplay+ beles bir ay, sonrada devam edebilirim belki. Ben de diyorum ne diye random random ubi oyunlarına girip duruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 https://venturebeat.com/2019/09/13/discord-nitro-subscription-service-drops-games/ bir gece ansızın kapanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 kapanacak bir durumu yok dünyanın en popüler oyun iletişim aracı haline gelmişken ama herkesin her işe atlayıp her işte aynı anda başarılı olmasını gerektiren bir kaide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 dimi kimse gaming distribüsyonuna girmesin, sadece gaben yesin şişsin dombak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 oyun satis isini yapimcilarin kendi kanalindan yapacagi biseye gececekti bunlar. basta store vardi, sonra nitroya gectiler demek o da olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) https://blog.google/products/google-play/google-play-pass-enjoy-apps-and-games-without-ads-or-app-purchases/ https://play.google.com/about/play-pass/ Eylül 23, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 apple arcade counteri mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 bir de normal appler de eklenmiş, bütün yazılım endüstrisi aboneliğe giderse çok büyük sorun. hiçbiri tutmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 1 ay bedava anthem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 şu anthem ile artifact e çok üzüldüm. potansiyelleri vardı ama patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar