BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 O 5300 de sıkıntı vardır sen başka firmalardan da teklif al, daha önce maddi hasarlı kazaya karıştin mi yada aracın daha önceki sahibinden kalma bir kaza var mı? 5300 ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 kaza vardır yoksa öyle çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Basit bir kaza var evet. Üç araç tampon tampona dokunduk, tutanak tuttuk ayrıldık. Üçünde toplam 5000 TL hasar yoktur. aldım bir sürü yerden fiyat en düşüğü 4795 /4 taksit max. Sigorta mantığı bu değildir ki hem. Yıllardır ödediğim kaza yapmadığım yılları geri versin o zaman. Masrafın tamamını gene benden alacaksa neden ZORUNLU sigorta yaptırtsın ki bana? Hayatım zehir oldu yemin ederim. Ucu ucuna yetiştiriyorum zaten her şeyi. Çocuk kira bilmemne. Telefon açıp birilerine bağırıp çağırasım var. Pazar pazar aradığım her firma da açıyor telefonu ne acayip bir sektörmüş bu sigorta işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 o tutanak 3 arac sahibinin de sonu olmuş ya da birleşip sana geçirömişler sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 üç araç tampon tampona dokunduk derken suclu seni bulmuslar olayda hepsini senin sigorta ödemiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 en arkadaki bendim. Ama sigortanın tanımı bu değil ki? Mesela evim yansa sigorta ödese bir sonraki sene benden ev parası mı isteyecekler? Böyle saçmalık mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bu sigorta mevzusunda çok itiraz var bir düzenleme gelebilir hükümetten. eğer cesaretiniz varsa 2-3 ay bekleyin yaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 biraz zor gelir o ya, sigorta dediğin şey şirket. çoğunun da arkasında yabancı sermayeler var nihayetinde. o yüden ısınan kamuoyu direncini serinletip serinletip devam ettirirler fiyatları böyle, devasa bir indirim olmaz. adamlar tadını aldı bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 sostizm said: en arkadaki bendim. Ama sigortanın tanımı bu değil ki? Mesela evim yansa sigorta ödese bir sonraki sene benden ev parası mı isteyecekler? Böyle saçmalık mı olur? sigortanın tanımıyla alakalı bi çelişki yok zaten en arkadaki sen hatalı oldugun için risk payını artırmışlar, kazanın hasar bedelini senden almaları diye bişey yok ortada, yeni düzenlemelerle primler de arttığı için öyle yüksek bi meblağ çıkmış işte kazadan çıkan hasarla senin ödemen gereken primin yakınlığı sadece tesadüf olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 9-10 yıl önce abim karlı havada zincirleme kazaya karışmıştı, 5 araba girmişlerdi, abim de en arkadakiydi. Tüm arabaların ön tampon-arka tampon ikilisi göçtü, onun haricinde büyük hasar yoktu. Trafik sigortası evrakı bir geldi, 9250TL lik masraf çıkarmışlar, önümüzdeki arabanın onun önündeki arabaya vurmasını da bizim sigortaya eklemişler. Hemen itiraz ettik, bu şekilde o 9250TL lik masraf 3000lere inmişti, onu da sigorta karşıladı zaten. Çok muhtemelen seninkinde de böyle bir durum oldu, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 arabayı hanımın üstüne yap bir de o şekilde fiyat alın, muhtemelen önceki kazada sen en arkada olduğundan 8/8 kusurlu bulundun o yüzden yüksek risk grubuna girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Sordum. Sigortayi yapmadan devir/satis yapamiyousum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 sigortayi yap, sonra iptal ettir, 50-100 lira para kaybin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sigortalıyken satış yaptığında aracı satarsan, kalan ayların primini iade alırsınız noter kağıdını sigortacıya gönderince. Zararın yukarda da denildiği gibi Max 100-200 tl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 fenn said: Buldum arkadasin farketmedigi bir sey var. 3200 tl lik araba da 100km/saat hiza cikabiliyor. aynen 300bin tl lik arabalar gibi 100-200bin tl saglik+hasar bakiyeli kazalara karisabiliyor. araba daha ucuz diye yaptigi kazanin masrafi daha az degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 sektör zaten sille trafikten zarar yazıyor, trafikten yazılan zararı diğer branşlardan topluyorlar haklılarda anasını satayım öyle dosyalar inceledim ki zamanında "abi yuh ya bu olmaz" dedirtecek cinsten zamanında ekmek dağıtır gibi ehliyet verilince böyle oldu elbette, şu anki ehliyet uygulamalarının daha da sertleştirilmesi ve ehliyet alımının daha da zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. al mesela babam şehir içinde emniyet kemeri takmıyor, bazen sinyal vermesini hatırlatmam gerekiyor, babam diyorum ama bu adama da vermeyeceksin ehliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 sostizm said: Sordum. Sigortayi yapmadan devir/satis yapamiyousum. ben satılabiliyor diye biliyorum ama emin değilim, bir araştırmak lazım bunu. internette yaptım diyen de çok yapılamaz diyen de var tam curcuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Geçen satış yaptım. Sigorta falan sormadılar bile. Noterden direk satışı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Sistemde görüyorlar sigorta olup olmadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 BabacumMostors said: sektör zaten sille trafikten zarar yazıyor, trafikten yazılan zararı diğer branşlardan topluyorlar haklılarda anasını satayım öyle dosyalar inceledim ki zamanında "abi yuh ya bu olmaz" dedirtecek cinsten zamanında ekmek dağıtır gibi ehliyet verilince böyle oldu elbette, şu anki ehliyet uygulamalarının daha da sertleştirilmesi ve ehliyet alımının daha da zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. al mesela babam şehir içinde emniyet kemeri takmıyor, bazen sinyal vermesini hatırlatmam gerekiyor, babam diyorum ama bu adama da vermeyeceksin ehliyeti eksperleri adam gibi denetlesinler zarar %70 azalır. 1000 liralık masrafa 4000 yazıp 1000er lira şoförlere 1000 lira da cebe atan eksper biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 piyasada 13.000 tl hasar kaydi var ama sisirilmistir. Vallahi billahi sadece arka kapi degisik diye arabasini satmaya calisan ve satamayan adam doluyor piyasa. 13.000 tl bir kazada olan hasar kayitli arabayi almiyor kimse !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ruhsat kayıpken trafik sigortası yaptırabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 geçen sene 330tl gibi bi trafik sigortası primi ödedim. bu sene 740tl. maşallah. Zam yapmanın çözüm olmadığını bi anlasalar çok geç olmadan. millet sigortasız dolaşıyor ortalıkta. istediğin kadar ensele, çevirme yap. sayıları azalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 enseleseler azalır da salıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 milyonlarca var. nasıl enseleyeceksin. çözüm zam değil. zam her daim kaçağı arttırır. Bu ister sigorta olsun, ister vergi olsun, ister içki ıvır zıvır olsun. zam olur kaçak içki sigara tavan yapar. seçim öncesi ergi affı, sigorta affı yaparlar olan bizim gibi mallara olur. gidip vergisini zamanında veren, sigortasını yaptıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar