Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik sigortasız ve kaskosuz gezen araçlar..

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Basit bir kaza var evet. Üç araç tampon tampona dokunduk, tutanak tuttuk ayrıldık. Üçünde toplam 5000 TL hasar yoktur.
aldım bir sürü yerden fiyat en düşüğü 4795 /4 taksit max.

Sigorta mantığı bu değildir ki hem. Yıllardır ödediğim kaza yapmadığım yılları geri versin o zaman. Masrafın tamamını gene benden alacaksa neden ZORUNLU sigorta yaptırtsın ki bana?

Hayatım zehir oldu yemin ederim. Ucu ucuna yetiştiriyorum zaten her şeyi. Çocuk kira bilmemne.

Telefon açıp birilerine bağırıp çağırasım var.

Pazar pazar aradığım her firma da açıyor telefonu ne acayip bir sektörmüş bu sigorta işi.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

en arkadaki bendim. Ama sigortanın tanımı bu değil ki?

Mesela evim yansa sigorta ödese bir sonraki sene benden ev parası mı isteyecekler? Böyle saçmalık mı olur?

sigortanın tanımıyla alakalı bi çelişki yok zaten
en arkadaki sen hatalı oldugun için risk payını artırmışlar, kazanın hasar bedelini senden almaları diye bişey yok ortada, yeni düzenlemelerle primler de arttığı için öyle yüksek bi meblağ çıkmış işte
kazadan çıkan hasarla senin ödemen gereken primin yakınlığı sadece tesadüf olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

9-10 yıl önce abim karlı havada zincirleme kazaya karışmıştı, 5 araba girmişlerdi, abim de en arkadakiydi.
Tüm arabaların ön tampon-arka tampon ikilisi göçtü, onun haricinde büyük hasar yoktu.
Trafik sigortası evrakı bir geldi, 9250TL lik masraf çıkarmışlar, önümüzdeki arabanın onun önündeki arabaya vurmasını da bizim sigortaya eklemişler. Hemen itiraz ettik, bu şekilde o 9250TL lik masraf 3000lere inmişti, onu da sigorta karşıladı zaten.
Çok muhtemelen seninkinde de böyle bir durum oldu, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sektör zaten sille trafikten zarar yazıyor, trafikten yazılan zararı diğer branşlardan topluyorlar

haklılarda anasını satayım öyle dosyalar inceledim ki zamanında "abi yuh ya bu olmaz" dedirtecek cinsten

zamanında ekmek dağıtır gibi ehliyet verilince böyle oldu elbette, şu anki ehliyet uygulamalarının daha da sertleştirilmesi ve ehliyet alımının daha da zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

al mesela babam şehir içinde emniyet kemeri takmıyor, bazen sinyal vermesini hatırlatmam gerekiyor, babam diyorum ama bu adama da vermeyeceksin ehliyeti
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sektör zaten sille trafikten zarar yazıyor, trafikten yazılan zararı diğer branşlardan topluyorlar

haklılarda anasını satayım öyle dosyalar inceledim ki zamanında "abi yuh ya bu olmaz" dedirtecek cinsten

zamanında ekmek dağıtır gibi ehliyet verilince böyle oldu elbette, şu anki ehliyet uygulamalarının daha da sertleştirilmesi ve ehliyet alımının daha da zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

al mesela babam şehir içinde emniyet kemeri takmıyor, bazen sinyal vermesini hatırlatmam gerekiyor, babam diyorum ama bu adama da vermeyeceksin ehliyeti

eksperleri adam gibi denetlesinler zarar %70 azalır. 1000 liralık masrafa 4000 yazıp 1000er lira şoförlere 1000 lira da cebe atan eksper biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

milyonlarca var. nasıl enseleyeceksin. çözüm zam değil. zam her daim kaçağı arttırır. Bu ister sigorta olsun, ister vergi olsun, ister içki ıvır zıvır olsun. zam olur kaçak içki sigara tavan yapar.

seçim öncesi ergi affı, sigorta affı yaparlar olan bizim gibi mallara olur. gidip vergisini zamanında veren, sigortasını yaptıran.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...