tambjk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 http://www.vidivodo.com/game-of-thrones-masa-oyunu-tutorial http://www.gordiongames.com/TR/belge/1-32/a-game-of-thrones.html Bu oyunu oynayan yada fikir sahibi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 baya zevkli bir oyun, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 baya oynadık. başarılı. ilk oyunumuzda oyunun bitmesi 13 saat sürmüştü ama hahah edit: anam türkçesi çıkmış. biz yurtdışından getirttiydik ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Anlaması öğrenmesi ne kadar sürer? Daha önce benzer oyun tecrübesi olmayan bir kadro ile ne derece keyif alınır? vs vs biraz rehber nitelinde yorumlayabilir misiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 13 saat baya uzun olmus, bizim 5-6 suruyor bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 oyunu yapan firmanin tutorial'i var, onu izlerseniz yarim saatte cozersiniz oyunu, her hangi bir board game'den farkli ogrenilmesi gereken 1-2 mekanik var(kulvarlar, wildling attack), onlari da ilk oyunda cozuyorsun zaten. https://www.youtube.com/watch?v=X0XRVTacNxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 @Laorx , konu başında paylaştığım vidivodo sitesindekiyle aynı tutorialmış. Şimdi bitirdim, epey açıklayıcıydı ama daha okumak gerek. Çevremde öğrenmeye anlamaya sabırlı bir arkadaş grubu olsa hemen alıcam da önce bi nabız yoklayım:) Boşuna almış olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 1 kere oynadım. House Baratheon'ı seçmiştim. Oyunun başında King's Landing'i almıştım ama almaz olaydım. Oyun boyunca herkes bana daldı. Keyif falan almadım acayip gıcık oldum. Arkadaşlık bitirir bu oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bizim arkadaş grubu hevesliydi, ingilizce kataloğundan okuyarak, ingilizce tutoriallar izleyerek 1 saatte falan çözmüştük. Tabi oynarken başka şeyler de çıkmıştı da oynayarak öğreniyorsun temeli çözünce. ama o yüzden ilk oyun 13 saat sürmüştü zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 kral olup napıcan abi başını sokacak bir evin, kışı geçirecek erzağın olsun yetmez mi. ah bu insanoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 diziyi izlemeyen zevk alır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bizde arkadaş grubuyla(monopoly bile oynayamayan) 6 7 kere oynadık. kuralları öğrendikten sonra çok zevkli oluyor. özellikle son 2 oyunumuz baya çekişmeli ve eğlenceli geçmişti. sonra gruptan bi arkadaş evlenince toplanamaz olduk. ilk oyunumuz tutorial ile beraber 9 10 saat sürmüştü. gruptaki herkes oyunu biliyorsa 3 saatte fln bir oyun bitiyor. sürekli oynanırsa bayabilir yalnız çünkü harita hep aynı olduğu için hareketler hamleler bi süre sonra monotona bağlayacak ne olacağını kimin kazanacağını kestirebilir hale geleceksin. hoş biz o kadar oynayamadık tabi. yalnız sitesinde yeni kart desteleri farklı senaryolar mevcut. bu oyundan sıkılınca o senaryolar yeni hanedanlar ile denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bu site üzerinden online oynayabilirsin fakat aynı hissiyatı vermiyor. http://www.thronemaster.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Guzel oyun. Diziyle pek bir alakasi yok, benzer karakterler ve mekanlar var o kadar. Spoiler yemezsiniz. 5 kisi 3 saat e yakin surmustu bir oyun. Gecende aliexpress te 10$ e satiyorlardi. Halen varsa alabilirsiniz. Konuyu da birisi masaustune tasisin, garbage cok alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 aslında bi event yapsak kim katılır ? kadıkoyde goblin cafe var. oyunu da ben getiririm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Gallant said: Guzel oyun. Diziyle pek bir alakasi yok, benzer karakterler ve mekanlar var o kadar. Spoiler yemezsiniz. 5 kisi 3 saat e yakin surmustu bir oyun. Gecende aliexpress te 10$ e satiyorlardi. Halen varsa alabilirsiniz. Konuyu da birisi masaustune tasisin, garbage cok alakasiz olmus. Bulamadım aliexpresste linki hatırlıyosan atar mısın 10$ sa alırım 160 tl çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://www.aliexpress.com/item/Homemade-version-A-Game-of-Thrones-game-board-for-9-person-play-mat-120-80-cm/2012333099.html?ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb201560_1,searchweb1451318400_6151 hacı fotokoi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 asdsadad çok iyi lan :D yok mu event e yanaşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 PS4'e boardgame olarak çıkartsınlar oynayalım ya işte. monopoly oynadık biz yılbaşı gecesi, 10 numara oluyor. birini memur yapma çilesinden kurtuluyorsun. takip etmesi, oynaması çok daha eğlenceli hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 pc de var işte link paylaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 arkadaş grubuyla içerken oynamak dedim ya. PC'de oynanmaz yan yana gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Chastor said: Gallant said: Guzel oyun. Diziyle pek bir alakasi yok, benzer karakterler ve mekanlar var o kadar. Spoiler yemezsiniz. 5 kisi 3 saat e yakin surmustu bir oyun. Gecende aliexpress te 10$ e satiyorlardi. Halen varsa alabilirsiniz. Konuyu da birisi masaustune tasisin, garbage cok alakasiz olmus. Bulamadım aliexpresste linki hatırlıyosan atar mısın 10$ sa alırım 160 tl çok Bone duzeltmis sagolsun. Fotokopiymis, 10$ olan. Hmm, o detayi gozden kacirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 arkadaş almış oynadık. fena değil eğlenceli. ancak 13 saatte falan bitmiyo aga. bildiğin 2 3 saatlik ömrü var oyunun. hele ki yanındakiyle ittifak yapıyosan ortalığın hakuna matata. alınır ama 160 lira verilmez 160 ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 epey keyifli ama max oyuncuyla oynayın yoksa pek dengeli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar