Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix'e Türkçe altyazı ve diğer hackler

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bright said:

GERGE said:

Oburunde torrent bul, seed bul, indir, ratio kas, vpn kas...

Torrent bayık ya evet.
Uploaded acc'siyle akıyorum ben yıllardır, ne ararsam buluyorum(bulamazsam da torrent'dan çekiyorum da çok nadir olan bir durum)

Torrent dediğin gibi de Netflix'in de görüntü kalitesi çok kötü.

https://help.netflix.com/en/node/23742

Goruntu kalitesi Chrome ile kotu bu arada. Okuyun bunu. Smartflix Chrome kullaniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Smartflix 720p'den fazla olmuyor ama genelde 1 dakika'da filan ben de o cozunurluge cikiyor.

Goruntu kalitesi cok kotu derken neye gore diyorsunuz anlamadim ama, cok iyi goruntu var. Cok kotu diyorsaniz bir sorun filan vardir makinede. Cok istiyorsan ultra parasini verip 4K da izleyebiliyorsun, 15.6 Mbps H.265 HEVC o.

5800 kbps bana net yetiyor ama 21,5 inch iMac'de.
Sosyal ağlarda paylaş

6 mbit bitrate "acceptable" anca 1080p için PC monitöründe ama gene de shit tier kanımca. Düzgün RIP'lerin bitrate'i daha yüksek bluray'lere girmiyorum bile.

15.6 mbit varsa olurmuş da aylık ne kadar?

Televizyonda zaten herşey güzel gözükür. Hayatınız boyunca SD yayın izleyip rahatsız mı oldunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Smartflix 720p'den fazla olmuyor ama genelde 1 dakika'da filan ben de o cozunurluge cikiyor.

Goruntu kalitesi cok kotu derken neye gore diyorsunuz anlamadim ama, cok iyi goruntu var. Cok kotu diyorsaniz bir sorun filan vardir makinede. Cok istiyorsan ultra parasini verip 4K da izleyebiliyorsun, 15.6 Mbps H.265 HEVC o.

5800 kbps bana net yetiyor ama 21,5 inch iMac'de.

10-15 saniye bekleyince düzeldi resmen ya sabredememişim. smartflix değil normal netflixden girdim bu arada.

tv açısından hiç bi sıkıntı yok ama cidden 1080p gösteriyor bildiğin netflix app.

şimdi ben smartflix kullanmak istemiyorum, normal netflix e zamanla türkçe altyazı ve arşiv gelmicek mi? mesela bakıyorum The Blacklist dizinin türkçe altyazı seçeneği var.

bir de bu geniş arşivi elde etmek için tvde bi çözüm yok dimi? laptopta filan da sadece smartflix indirip elde edebiliyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
PC Master Race iste her sekilde =) Turkce altyazi, bitrate secme, tum regionlari VPN degistirip durmadan izleme, tum genreler arasinda rahatca dolasma...

http://ec0c5a7f741a6f3bff65-dd07187202f57fa404a8f047da2bcff5.r85.cf1.rackcdn.com/images/4rdOcQasKart.878x0.Z-Z96KYq.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

film dl ederken de asla belli uploaderlar dışında dl etmem.

ahahah abi. işyerinde falan böyle çomar adamlar oluyor, BİNSEXENPE KANKA WEREYİM SANA WAR O FLİM BENDE diye artisleniyor hemen, bakıyosun 900mb, bilemedin 2gb. jenerikteki siyah fon üstüne beyaz yazı dışında 1080 kare yok. kımıl kımıl blur her yerde.
adamın cehaletini acımasızca yüzüne vurup hiç taviz vermeyince de
KANKA NE GEREK VAR SANKİ FARQINI ANLIYON diye bozuluyorlar. ikinci bilemedin üçüncü karşılaşmada zaten bırakıyor peşini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
YIFY ile adam gibi private tracker gruplari farkli tabii. Bluray'a benzer 1080p encodelar 12-13 mbps istiyor zaten. Ama cok buyuk olmayan bilgisayar ekranlarinda onlarla 6 mbps Netflix'in farki gercekten anlasilmayacak kadar. 21,5 benim en buyuk ekran, orada goze batan bir fark goremiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

YIFY ile adam gibi private tracker gruplari farkli tabii. Bluray'a benzer 1080p encodelar 12-13 mbps istiyor zaten. Ama cok buyuk olmayan bilgisayar ekranlarinda onlarla 6 mbps Netflix'in farki gercekten anlasilmayacak kadar. 21,5 benim en buyuk ekran, orada goze batan bir fark goremiyorum ben.

O yüksek kaliteli encode'ların düzenli uploaderları var işte uploaded gibi sitelere. Hiç torrent'e girmeden çekebiliyorsun herşeyi.

24" de çok rahat anlıyorm ben 6 mbit'le 8-9 mbit arasındaki farkı şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bright said:

GERGE said:

O yüksek kaliteli encode'ların düzenli uploaderları var işte uploaded gibi sitelere. Hiç torrent'e girmeden çekebiliyorsun herşeyi.

24" de çok rahat anlıyorm ben 6 mbit'le 8-9 mbit arasındaki farkı şahsen.

Benim iMac'in native cozunurluk 1080p, Late 2012 modeli. Ondan da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...