Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 hd dediği 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dreagloth said: zipzip said: Asıl tvde nasıl yapıcaz? Ben laptop da yaptım, register ın sonunda nerde kullanacaksın sorusuna, smart tv, laptop, pc ve ps seçtim diye mi bilmiyorum ama, hepsinde açılıyor şu anda :) Şu redditteki prosedür ile bi alakası var mı yaptığının? Sanki o prosedür sırasında nasıl kullanacaksın diye nerede soracak? Android tvde yapmak istiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Cokomantis said: hd dediği 1080p hd paket almaya gerek yok ozaman pc üzerinden izleyen biri için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 en ucuz standart 720x480 veriyor en fazla. 480p yani. sürekli 1080p en kötü 720p izlemeye alışmış için kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 redditteki yontemi denedim az once,rahatca amerikan netflixe baglandi ama dil seceneklerinde tr cok az.Normalde tr oldugunu bildigim diziler ve filmlerde bile secenek cikmiyor.Bunu ayarlamanin yolu varmi?bu arada opera ile hollanda uzerinden baglandim,ordaki cesitlilik daha iyi gibi geldi,star warsun tum filmleri var mesela hollandada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 aldım hd yi gitti. sırf şu reddit linki var diye para verdim. standart netflix iaçtım, 5-6 ay önce falan bıraktığımla aynı katalog var fasdasd şaka gibi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ShadowFax said: dreagloth said: zipzip said: Asıl tvde nasıl yapıcaz? Ben laptop da yaptım, register ın sonunda nerde kullanacaksın sorusuna, smart tv, laptop, pc ve ps seçtim diye mi bilmiyorum ama, hepsinde açılıyor şu anda :) Şu redditteki prosedür ile bi alakası var mı yaptığının? Sanki o prosedür sırasında nasıl kullanacaksın diye nerede soracak? Android tvde yapmak istiyorum ben de o prosedürle sadece register kısmını çözdüm, sonrasında hep netflix us açılır oldu. Tv de de ntflix application`a login olunca us e geçti otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 browser'la izliyorsan 1080p'ye çıkamayabilirsin. chrome mesela 720'ye kadar destekliyordu. edge 1080 olabilir ama emin değilim. netflix client kullanırsan 1080 oluyor ama. ctrl-alt-shift+s (ya da d'ydi sanırım) yapıp bandwith seçebiliyorsun. playback ayarlarından da bişeyler vardı her zaman en kallavisini göster tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Jeeztro said: aldım hd yi gitti. sırf şu reddit linki var diye para verdim. standart netflix iaçtım, 5-6 ay önce falan bıraktığımla aynı katalog var fasdasd şaka gibi gerçekten. O kadar da degil... ama nerde usa,nerde tr yani... oyle yenilik beklentim de yok yani sadece kult film ve dizileri istiyorum ama yok hic biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 son soru şimdilik. bu redditteki şeyi yaptım, oldu sanırım ama sadece IE ile mi kullanılıyor bu şekilde. chromeda tr netflix açılıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ben de hesabı tekrar açsam mı dedim, sitesine gidip en ortada DÜĞÜN DERNEK SÜNNET 2 görünce kbai deyip kapadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 windowsdaki netflix appde ram leak var. butun rami yiyip sistemi kitliyor. browserdan izliyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 kaç para yav bu netflix, ne çok kullanan varmış. neden kullanıyosunuz? bana satmayı bi denesenize merak ettim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 gaben reis'in dediği tam olarak. "piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." çok rahat kullanması izlemesi, convenience <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ha ama farklı ülkelerin farklı yayın lisansı dalgaları var her ürün için. x dizisi amerika'da netflix'te varken japonya'da yok, orda olan kanada'da yok, avustralya imba, ama onda da atıyorum breaking bad yok. tr arşivi baya kötü kalıyor abd/kanada'ya kıyasla. kafana göre de "dur bi danimarka store'undan izliyim" diyemiyorsun. dns vpn falan da çok sağlıklı değil. 1 gün çalışıyor, ertesi gün alev silahıyla giriyor netflix, sonra yine tr yayınına kalıyorsun sadece. o yüzden kapattıydım. hatta aynı muhabbet spotify'da yokken dizide filmde niye var diye iyice uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 enpara %20 ye çekmiş iadeyi.. bi ton quest yaptırıp üzerine %20 çok zalım olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 yav said: kaç para yav bu netflix, ne çok kullanan varmış. neden kullanıyosunuz? bana satmayı bi denesenize merak ettim:P 2 kişi 25 ödüyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Proxy settings'i kaydedemeyip kafayı yiyen varsa Webroot kullanıyor olabilir. Webroot makinada proxy değiştirmeyi engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Creus said: The oa cok iyi de son bolumu birazcik dertli son bölümü ayar etti beni yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Son bölüm herkesi ayar etti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 video game high school diye birsey izliyorum. 3 sezonluk dizi. cok acayip, iyi butce bulup cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 aa güzel mi o ya hep aklımın köşesinde var ama dandiktir diye düşünüyordum, daha izlersen fikrini yaz buraya lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Doctor Who'ya heves ettim, ilk 4 sezonu silmişler, yakında komple gidiciymiş hatta. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Amazon aldi onlari sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Evet Amazon Prime'a geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar