copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yasmin. neeeeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: hahahaha en güzeli tek eşlilik abi. kadın doğum kontrol hapı kullanıyorsa mutlu mesut oluyorsunuz işte. hani kadının uzun vadeli etkilerden korkması en anlaşılır şeylerden biri ama çok fazla hurafe dönmesinden kaynaklanıyor asıl korku. yok duygusal dengesizlik, yok şişkinlik, yok kilo aldırıyor falan. condom baya çirkin bi şey şahsı görüşüm. Doğum kontrol haplarında kist çıkma gibi yan etkiler görülebiliyor asıl sıkıntılardan biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 BİR DAKİKA KADIN GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 COPRY GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 aynen yasmin ise ekle sepete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ohoho büyük küçüklükler konuşulmaya başlanmış... benimkide çok kalın sıkıyor acıtıyor bazı markalar... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bun alternatif ucuz yollu bişi var mı? bebeyağı nemlendirici krem dışında önerebileceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: söylemesi ayıptır bahsi geçen penisi görmüşlüğüm var. büyük değil, standart size. kız yokluktan çıkmış belli ki. bir şey demedim abi ne diycem, gözlerim çizgi gibiydi zaten neye uğradığımı şaşırmışım asdsad al karşim deyip yatağıma döndüm beni de gecenin 1'inde aradi ev arkadasim annemlerdeyken, "man, i need condoms, do you have any?" diye. bende yok dedim, "ee kiz sicak, ben nasil alacam" dedi. -ki olmasa bile alamazdi, turkcesi yok gibi bisey- annemlerden kostura kostura yagmur altinda adama kondom yetistirdim. 700 metreyi 9-10 dakikada tamamladim sanirim. Gavatlik anilarim 1:4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 µh said: KuddusiMavra said: GenjuroXXX said: Qlairista doğum kontrol hapı kullandık bir dönem , diğer haplara nazaran en büyük avantajı libido'yu düşürmenin aksine saçma sapan yükseltmesi yaklaşık 10 gün boyunca dezavantajı ise bazen 3-4 gün süren lekelenme yapması yani hafiften adetmiş gibi akıntı olması. Şu anda takvim metodu + geri çekme yöntemi uyguluyoruz henüz kaza kurşununa maruz kalmadık çok şükür. Vatikan Ruleti... adı üstünde... rulet. 2-3 yıla kişisele açar bi başlık HARİKA BİR HİS: şuan hastanedeyim oğlum oldu :):):):))))) 1.5 sene sonra çocuk düşünüyoruz zaten amcası.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Peregrin said: bingildak said: söylemesi ayıptır bahsi geçen penisi görmüşlüğüm var. büyük değil, standart size. kız yokluktan çıkmış belli ki. bir şey demedim abi ne diycem, gözlerim çizgi gibiydi zaten neye uğradığımı şaşırmışım asdsad al karşim deyip yatağıma döndüm beni de gecenin 1'inde aradi ev arkadasim annemlerdeyken, "man, i need condoms, do you have any?" diye. bende yok dedim, "ee kiz sicak, ben nasil alacam" dedi. -ki olmasa bile alamazdi, turkcesi yok gibi bisey- annemlerden kostura kostura yagmur altinda adama kondom yetistirdim. 700 metreyi 9-10 dakikada tamamladim sanirim. Gavatlik anilarim 1:4 gavatlik değil abi bu, broluğun dibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_4086168.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Peregrin said: bingildak said: söylemesi ayıptır bahsi geçen penisi görmüşlüğüm var. büyük değil, standart size. kız yokluktan çıkmış belli ki. bir şey demedim abi ne diycem, gözlerim çizgi gibiydi zaten neye uğradığımı şaşırmışım asdsad al karşim deyip yatağıma döndüm beni de gecenin 1'inde aradi ev arkadasim annemlerdeyken, "man, i need condoms, do you have any?" diye. bende yok dedim, "ee kiz sicak, ben nasil alacam" dedi. -ki olmasa bile alamazdi, turkcesi yok gibi bisey- annemlerden kostura kostura yagmur altinda adama kondom yetistirdim. 700 metreyi 9-10 dakikada tamamladim sanirim. Gavatlik anilarim 1:4 Adam has arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hay double post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 -Deno- said: BİR DAKİKA KADIN GELDİ deli yaaaa (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 KillJoy said: bun alternatif ucuz yollu bişi var mı? bebeyağı nemlendirici krem dışında önerebileceğiniz ucuzunu niye arıyorsun ki? her gün sevişsen 3 ay gider yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Editor said: http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_4086168.jpg bununla nasıl korunuyorsun coh afdersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 KillJoy içindemiştim onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 arkadas arkadasin pezevengidir abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 KillJoy said: bun alternatif ucuz yollu bişi var mı? bebeyağı nemlendirici krem dışında önerebileceğiniz bende dumduz bi tae lubricant var, adini hatirlamiyorum. 2-3 damlasi bile baya baya yetiyo. ama pahaliydi. 35 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 herkes adeta bir guru çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bingildak said: KuddusiMavra said: bingildak said: söylemesi ayıptır bahsi geçen penisi görmüşlüğüm var. büyük değil, standart size. kız yokluktan çıkmış belli ki. bir şey demedim abi ne diycem, gözlerim çizgi gibiydi zaten neye uğradığımı şaşırmışım asdsad al karşim deyip yatağıma döndüm sen standart size'ın ne olduğunu nereden biliyorsun? http://www.queerty.com/map-of-average-european-penis-sizes-makes-sex-tourism-even-easier-20111206 şaka yapıyorum karşim. yalnız verdiğin linkteki ilk yoruma çok güldüm yaaa... linkteki ilk yorum Scott Is this in centimeters? 16 cm is about 6.3 inches. There is no way in hell that Turkey’s average is 14 cm and less than other countries. I speak from experience. The men there are quite large. Dec 6, 2011 at 5:55 pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Guru değil de gurul gurul gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hahaha bizim mahallede avuçluyoruz, taşıyorsa büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 mindfuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar