Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğum kontrol yönteminiz?

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

hahahaha

en güzeli tek eşlilik abi. kadın doğum kontrol hapı kullanıyorsa mutlu mesut oluyorsunuz işte. hani kadının uzun vadeli etkilerden korkması en anlaşılır şeylerden biri ama çok fazla hurafe dönmesinden kaynaklanıyor asıl korku. yok duygusal dengesizlik, yok şişkinlik, yok kilo aldırıyor falan.

condom baya çirkin bi şey şahsı görüşüm.

Doğum kontrol haplarında kist çıkma gibi yan etkiler görülebiliyor asıl sıkıntılardan biri bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

söylemesi ayıptır bahsi geçen penisi görmüşlüğüm var. büyük değil, standart size. kız yokluktan çıkmış belli ki. bir şey demedim abi ne diycem, gözlerim çizgi gibiydi zaten neye uğradığımı şaşırmışım asdsad

al karşim deyip yatağıma döndüm

beni de gecenin 1'inde aradi ev arkadasim annemlerdeyken, "man, i need condoms, do you have any?" diye.

bende yok dedim, "ee kiz sicak, ben nasil alacam" dedi. -ki olmasa bile alamazdi, turkcesi yok gibi bisey- annemlerden kostura kostura yagmur altinda adama kondom yetistirdim.

700 metreyi 9-10 dakikada tamamladim sanirim.

Gavatlik anilarim
1:4
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

KuddusiMavra said:

GenjuroXXX said:

Qlairista doğum kontrol hapı kullandık bir dönem , diğer haplara nazaran en büyük avantajı libido'yu düşürmenin aksine saçma sapan yükseltmesi yaklaşık 10 gün boyunca dezavantajı ise bazen 3-4 gün süren lekelenme yapması yani hafiften adetmiş gibi akıntı olması.

Şu anda takvim metodu + geri çekme yöntemi uyguluyoruz henüz kaza kurşununa maruz kalmadık çok şükür.

Vatikan Ruleti...
adı üstünde...
rulet.

2-3 yıla kişisele açar bi başlık HARİKA BİR HİS: şuan hastanedeyim oğlum oldu :):):):)))))

1.5 sene sonra çocuk düşünüyoruz zaten amcası.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

bingildak said:

söylemesi ayıptır bahsi geçen penisi görmüşlüğüm var. büyük değil, standart size. kız yokluktan çıkmış belli ki. bir şey demedim abi ne diycem, gözlerim çizgi gibiydi zaten neye uğradığımı şaşırmışım asdsad

beni de gecenin 1'inde aradi ev arkadasim annemlerdeyken, "man, i need condoms, do you have any?" diye.

bende yok dedim, "ee kiz sicak, ben nasil alacam" dedi. -ki olmasa bile alamazdi, turkcesi yok gibi bisey- annemlerden kostura kostura yagmur altinda adama kondom yetistirdim.

Gavatlik anilarim

gavatlik değil abi bu, broluğun dibi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

bingildak said:

Gavatlik anilarim

Adam has arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

KuddusiMavra said:

bingildak said:

sen standart size'ın ne olduğunu nereden biliyorsun?

http://www.queerty.com/map-of-average-european-penis-sizes-makes-sex-tourism-even-easier-20111206

şaka yapıyorum karşim.
yalnız verdiğin linkteki ilk yoruma çok güldüm yaaa...

linkteki ilk yorum

Scott
Is this in centimeters? 16 cm is about 6.3 inches. There is no way in hell that Turkey’s average is 14 cm and less than other countries. I speak from experience. The men there are quite large.
Dec 6, 2011 at 5:55 pm.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...