phebus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Beyler Satılık gold. el emeği göz nuru 1 milyon. birim başı 0.75 düşünüyorum. toplu alımda 0.73 e çekebilirim. 5350521512 whatsapp den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ingilizce yazıyorsan ve büyük harf kullanacaksan "İ" "I" oluyor "IN TWISTING NETHER" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 haklısın kardeş bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bu fırsat kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 anlamadım 750.000 tl mi istiyosun 1m gold için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Halı dokumuş altınlarla "el emeği göz nuru". I ve İ meselesi öğrenildiği an masur medeniyetler seviyesinde olacaz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 birim basi derken 1kdan mi bahsettin tam anlamadim normalde 10k = 2 dolar mi neydi 1m 200 dolar falandir iste cinlilerde oda 600tl desen sen 750-730 istiyorsun hmm pahali gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 dostm klavyeden dolayı I i muhabbeti oldu. ing bölüm okuyorum üniv de merak etme o açıdan. trollemeye harcıcağın enerjiyi daha iyi yerlere yönlendirirsen başarılı olursun diye düşünüyorm. 1million gold a verin 700 tl veriim net. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hemen verin 700 ü gece 12 ye kadar vaktiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ingilizce iktisat okuyorum ben slms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 phebus said: dostm klavyeden dolayı I i muhabbeti oldu. ing bölüm okuyorum üniv de merak etme o açıdan. trollemeye harcıcağın enerjiyi daha iyi yerlere yönlendirirsen başarılı olursun diye düşünüyorm. 1million gold a verin 700 tl veriim net. teşekkürler He ingiliççe. Glavyeden I ve İ yi ayıramayan ingilizce öğrencisimi olur. Hahyır hem ingilizce okumayı beceremiyosun, hemde akıl gibi fiyat biçmeyi. Üstüne üstlük yanlış yere konu açıyorsun. Neresinden tutsan "ay layk tennis" walla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ENGLİSH bilgisiyle dövdü bizi :( bilemiyorum altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 şaka gibi :D işsizlikten adam oturmuş beni eleştirmiş. güzel güzel eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 phebus said: dostm klavyeden dolayı I i muhabbeti oldu. ing bölüm okuyorum üniv de merak etme o açıdan. trollemeye harcıcağın enerjiyi daha iyi yerlere yönlendirirsen başarılı olursun diye düşünüyorm. 1million gold a verin 700 tl veriim net. teşekkürler ing bölümde büyük harflerle forumlarda konu başlığı atmamanı öğretmediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 biraz pahalı değil mi? 1k'nın 50 kuruş olduğu zamanları yaşıyoruz diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Yalnız sormadan edemeyeceğim ingilizce klavyede zaten sadece I var küçük olunca otomatik i oluyor büyük olunca I. He pc üzerinden klavye ayarı olarak US seçili ama normalde kullanılan keyboard TR layout ise bu sefer de kasıtlı olarak İ tuşuna baılmış olması gerekli ki İ şeklinde çıksın yoksa US layout olan klavyelerde zaten i tuşu yerinde sembol denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Sertcocuk said: biraz pahalı değil mi? 1k'nın 50 kuruş olduğu zamanları yaşıyoruz diye biliyorum ben. kim satıyo TN de o fiyata alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 5tl degilde 6tl 10k var dedik abi iste git baskentlerin birine zaten adamlar spamliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 DareJedi said: Yalnız sormadan edemeyeceğim ingilizce klavyede zaten sadece I var küçük olunca otomatik i oluyor büyük olunca I. He pc üzerinden klavye ayarı olarak US seçili ama normalde kullanılan keyboard TR layout ise bu sefer de kasıtlı olarak İ tuşuna baılmış olması gerekli ki İ şeklinde çıksın yoksa US layout olan klavyelerde zaten i tuşu yerinde sembol denk geliyor. kasitli olarak yaptigim oluyo. HE ÇİKİYOZ misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 beyler fiyat 0.6 a düşmüştür toplu satım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 phebus said: beyler fiyat 0.6 a düşmüştür toplu satım için. son fiyat nedir? stok varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar