Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAtılık GOLD İN TWİSTİNG NETHER

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler Satılık gold. el emeği göz nuru 1 milyon.
birim başı 0.75 düşünüyorum.
toplu alımda 0.73 e çekebilirim.
5350521512 whatsapp den ulaşabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
dostm klavyeden dolayı I i muhabbeti oldu. ing bölüm okuyorum üniv de merak etme o açıdan. trollemeye harcıcağın enerjiyi daha iyi yerlere yönlendirirsen başarılı olursun diye düşünüyorm. 1million gold a verin 700 tl veriim net. teşekkürler
Mesaj tarihi:
phebus said:

dostm klavyeden dolayı I i muhabbeti oldu. ing bölüm okuyorum üniv de merak etme o açıdan. trollemeye harcıcağın enerjiyi daha iyi yerlere yönlendirirsen başarılı olursun diye düşünüyorm. 1million gold a verin 700 tl veriim net. teşekkürler

He ingiliççe. Glavyeden I ve İ yi ayıramayan ingilizce öğrencisimi olur. Hahyır hem ingilizce okumayı beceremiyosun, hemde akıl gibi fiyat biçmeyi. Üstüne üstlük yanlış yere konu açıyorsun. Neresinden tutsan "ay layk tennis" walla?
Mesaj tarihi:
phebus said:

ing bölümde büyük harflerle forumlarda konu başlığı atmamanı öğretmediler mi?
Mesaj tarihi:
Yalnız sormadan edemeyeceğim ingilizce klavyede zaten sadece I var küçük olunca otomatik i oluyor büyük olunca I. He pc üzerinden klavye ayarı olarak US seçili ama normalde kullanılan keyboard TR layout ise bu sefer de kasıtlı olarak İ tuşuna baılmış olması gerekli ki İ şeklinde çıksın yoksa US layout olan klavyelerde zaten i tuşu yerinde sembol denk geliyor.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Yalnız sormadan edemeyeceğim ingilizce klavyede zaten sadece I var küçük olunca otomatik i oluyor büyük olunca I. He pc üzerinden klavye ayarı olarak US seçili ama normalde kullanılan keyboard TR layout ise bu sefer de kasıtlı olarak İ tuşuna baılmış olması gerekli ki İ şeklinde çıksın yoksa US layout olan klavyelerde zaten i tuşu yerinde sembol denk geliyor.

kasitli olarak yaptigim oluyo. HE ÇİKİYOZ misal
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...