Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Efendim yeni bir konu başlığında birlikteyiz :P, Tales serilerini tek başlık altında toplayalım dedik. Son zamanlarda steam üzerinde sürekli artan jrpg oyunları furyası ile yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bandai tales of zestiria'nın PC satışlarından memnun olacak ki yeni çıkardığı oyunu yine pc içinde süreceğini duyurdu. Tales serilerinin çıkış tarihçesi bold olanlar pc için çıktı/çıkıyor. 1995 Tales of Phantasia 1997 Tales of Destiny 2000 Tales of Eternia 2002 Tales of Destiny 2 2003 Tales of Symphonia - PC çıkışı 2 Şubat 2016 2004 Tales of Rebirth 2005 Tales of Legendia , Tales of the Abyss 2007 Tales of Innocence 2008 Tales of Vesperia ,Tales of Hearts 2009 Tales of Graces 2011 Tales of Xillia 2012 Tales of Xillia 2 2015 Tales of Zestiria 2016 Tales of Berseria PC ye çıkan ilk tales oyunu Tales of Zestiria olmuştu. Anime olarakda şimdilik hikayeye giriş kısmını izleyebilececeğiniz bu oyunun yakında geri kalan bölümleride yayınlacak. Bu anime geçişleride oyun içerinde sık sık karşımıza çıkarak hikayeyi daha güzel bir hale getirmeye yardımcı oluyor. Hikayedeki kahramanımız saftorik Sorey'in dış dünyaya açılmasına ve kötülüğü yenmesine yardımcı oluyoruz :p. Kendisi allahın ücra köyünde bütün hayatını kırlarda bayırlarda koşarak geçirdikten sonra birilerine yardım etme isteği yüzünden dışa açılmaya karar veriyor. https://www.youtube.com/watch?v=oDME9eOzd1o Tales of symphonia ise PC'ye 2 şubatta çıkıyor, sıra tabanlı savaş sistemine sahip. https://www.youtube.com/watch?v=inobRI2Bk8A En son Pc çıkışıda duyurulan Tales of Berseria'nın çıkış tarihi henüz belli değil ama sistemi Zestria'ya benzeyecek görünüyor. Zaten oyun evreni Zestiria ile aynı, zaman olarak çok öncelerini konu alıyor. Bu seferki hikaye kahramanı ise insanların yaratığa dönüşmesine sebep olan bir lanete kısmen yakalanmış olan Velvet. Bu kısmen lanet kendisinin (şimdilik) sol kolunun şekil değiştirmesine yardımcı oluyor. https://www.youtube.com/watch?v=b2vt1MM2SyY Şimdilik sırf Zestiria'yı Pc de oynayabiliyorsunuz ama bu türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Tales serisini severseniz diğer eski oyunları PS2-3'de de oynayabilmek mümkün tabi. Belki bu oyunlarında Symphonia gibi PC portlarıda ileride çıkar, yukarıdakiler haricinde duyurulmuş bir şey yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Cekiyorum simdi, WIne'layabilirsem burada yazar, sonra da satin alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Biraz daha kendi çektiklerimi koyayım :D ana başlık şişmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 En sevdiğim Symphonia onun çıkması süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 xillia disinda sevemedim hicbirini ben, onunda karakterlerin yarisi cop yarisi iyiydi berseria yi alirim buyuk ihtimal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 xillia güzeldi, combatı biraz zorluyordu combolama filan ama eğlenmiştim bayağı. sanki bitirmedim ama sonunda az bir kısım kalmıştı şimdi hatırladım, bitireyim sonra. pc'ye de çıkarırlar umarım sonra. bamco'nun en kızdıran ve delirten olayı steam'de bile hala japonca sesleri vermemesi yıllardır "yapacaz edecez" diye söz verdikleri halde. en büyük sorunu o serinin maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Zestiria japonca opsiyonu var yahu? ingilizcesi rezalet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 haa varmış ya, gizlemişler ispanyolca vs'nin altında lol. http://www.youtube.com/watch?v=83QrcS_R1bg (altyazılı) xillia da keşke japonca'lı gelse, sawashiro hatırına oturup baştan oynarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 tales of symphonia da steam'e geliyormuş 2 şubat'ta, 31₺. nintendo nx patlasa da mobilden sonra steam'e de çıkarsalar herşeylerini, konsolla işimiz kalmasa hiç. i have http://cdn.meme.am/instances/500x/64620283.jpg reno başgan zaten yazmış ya, neyse olsun hatırlatma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Suikodenleri de çıkarırmı konami acep. Remastered fln istemem düz versiyon çıksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 abi psn e getirtmek 3 senemizi 32423325 mektup fax e-mail ve imza aldı grupça, konamiden bi cacık beklemek çok zor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Sam said: tales of symphonia da steam'e geliyormuş 2 şubat'ta, 31₺. nintendo nx patlasa da mobilden sonra steam'e de çıkarsalar herşeylerini, konsolla işimiz kalmasa hiç. i have http://cdn.meme.am/instances/500x/64620283.jpg reno başgan zaten yazmış ya, neyse olsun hatırlatma oldu. Geliyor hemde bende direk bedava :p zestiria pre-order bonusu olarak verdiler sağolsunlar, fazla düşünmeden almamın bir sebebide budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bütün tales oyunları psn'de indirimde bu arada yarına kadar, pc'de çıkmasını beklemek istemeyen varsa. xillia 2 alsam mı diye kararsız kaldım, pc'ye çıkarsa sonra üzülürüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 steame cikartma yapti sagolsun japonlar, eskiden "iyiki konsolum varda oyniyabiliyorum" dedigim cogu sey PC ye geliyor ustune eskilerininde duzgun portlari cikiyor :D ps4 diil direk ds4 alicam bu gidisle pc icin :p nintendoda azalarak bittigine gore bu jenarasyonun galibi belli http://static.fjcdn.com/pictures/Le+pc+gamung+mustard+race+ayy+lmao_eca3f3_5270760.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 "konsollarinizin uzerinde tepinecegiz!" "inlerinize kadar girecegiz!" "konsollarinizin uzerine dantel serecegiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 tales of vesperia (definitive edition) çıkmış pc'ye. 10 yıl sonra :P zahmet olmuş teşekkür ederiz. edit: switch'e de çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 haha bu arada zestria dan sonra berseria yıda bitirdim o da güzel oyun, vesperia yı da alırım artık :) Bize fiyatı daha uygun çıkıyor allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 ilk oynadığım berseria çok hoş duygu olarak, namco hala dünyada oyunların genel olarak hangi tuşlarla oynadığını bilmese de alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar