aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 http://uproxx.com/gammasquad/lego-value-gold/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 orc_lord said: Sonra kilitlesinler bi güzel gümrükte :P Yalnız o kadar lego ile şehir kurulur valla ya.. Kuruluyor kuruluyor. :) @aquila doğru bu ya. hatta üretimden kalkmış bazı setleri türkiyede çok daha ucuza bulabiliyorsun. ebayda 1,000 dolara listelenen bir lotr setini sanalpazardan 450 liraya bulmuştum 5-6 ay önce mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 usta 15 kg legu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Koleksiyon fotolarini koysana az gozumuz senlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bişe demezler acıp bakarlarsa en fazla gülerler yani. Lego iyidir yeaa severim bunun bir de cakması varken kucukken o neydi hatırlayan var mı varsa bir foto atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 knex vardi. kinetix ayakkabiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yarisini poponuza sokarsaniz kinex de gecirirsiniz kinetix de, lego da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kinetix'i ayağımıza soksak!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sipeyskeyk said: Fin said: açıp bakan olmuyor yada random şans türkiye'ye gelince 9 tane iphone getirdim sdfsdfsdf valizin içinde arabistan'a giderkende 2litre limon kolonyası smuggladım ona da bişi demedi türkiye'de sorun olmazda orda götümü keserler heralde demiştim sdf çüş :) Santiyede calisinca oyle oluyo ya Eski santiyeden duyan istedi her izne geldigimde minumum 4-5 telefon oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ne kadar orda Legolar ? burda o kadar saçma sapan fiyatlarda ki, hep yeltenip almıyorum. eski Legolarımı çıkarıcam en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 aquila said: http://uproxx.com/gammasquad/lego-value-gold/ oha çok iyiymiş :) adamda boşuna kiloyla almıyormuş yılda %12 kazandırıyo bide zaten dolar ya da euro bazında belirlendiği için fiyatlar dövize yatırmaktan çok daha kârlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 abi. 8 yıl önce 500 dolar idi bu. http://www.amazon.com/LEGO-Ultimate-Collectors-Millennium-Falcon/dp/B000WLW3W0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 2 plastiğe binlerce dolar vermek , güzel kafa :) Yaratıcı ticari zeka kiminse önünde eğinilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 yatırım abi. al at köşeye yeni 10 sene sonra 10 bin dölares. NOT YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Peregrin said: demonte biseyse kendinin oldugunu kanitlaman icin yapmani isterler. artik kac saat surer bilmem ben AHAHA, osurdum gülerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 naptın soktun mu? bir de yurtiçi fiyatları yer yer yurtdışından ucuz / başabaş oldu kimi setlerde. ama o kadar kastıysan zaten bunlara hakimsindir. bu arada benim bilidğim forumda en çok legosu olanlar sırayla 1-akirafes (yetişemezsin 500k -1m parçası olabilir setlerinin toplamı, adore bağdat caddesi adamın KİRACISI. her setten iki tane alıyormuş.) 2-ben 3-paramecium hadi akirafese dede bana aptal dediniz de parameciumla dalga geçerseniz banı yersiniz yüksek yerlerde tanıdıkları var. arasak sizin de sikko sikko, sıkılınca geri satılamayan şeylere döktüğünüz gider kalemleri elbet vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 İmzana ekle malvarlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Geçti geçti. :) Lego Türkiye'de ofis açınca fiyatlar nispeten yumuşadı diyebilirim. Adore eskisi gibi geçiremiyor. Ama Star Wars gibi serilerde hala pahalı yurtdışına göre. Adore'de 600 lira olan Millennium Falcon'u 380'e aldım mesela. Yine microfigterlar burada 40 lira iken 27 liraya falan geldi. Ben de o derece yoktur daha ya. Brick sayısı olarak herealde 50-60 bin parçadır işte bu son aldıklarımla. edit: akirafes'e adamlar kirayı lego olarak ödüyor demek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 lego sevene saygi duyarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 aquila said: http://uproxx.com/gammasquad/lego-value-gold/ said: LEGO might just be one of the few truly beloved brands left on the planet. Kids love it, adults love it, fans obsess over it, and it’s all clean, innocent fun. It also happens to be an excellent investment, if you want to go all Lord Business. https://www.youtube.com/watch?v=CrmRxGLn0Bk http://i.imgur.com/ic0aS0U.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 lan buna da mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 sıktı iyice bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 https://www.chp.org.tr/Public/1/16x9//2935.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Laurelinin videosu baya hakli yalniz Da keske pembe giymeseymis kiz sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar