-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bildiğim kadarıyla yok. team atalım. nina, law, bruce, lee, feng, asuka, paul, king gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 fps, spor, dövüş vs'de denonun şansı yok. bu kadar ekmek cs'ci aksiyonlu oyunlarda iş yapması pek mümkn değil yıllardır oynadığı özel bir şey yoksa belki rts ve trading card game vs bala alabilir racing de belli olmaz belki iyi arabacıdır csyi oynadığı logitech wheel pro ile ezer geçer asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 neye dayandırıyorsunuz abi bu varsayımları, cs'de t..k oynuyorum diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 size oyun önerilerim 1. soldat 2. warsow veya reflex 3. turbo açık nba live 98 asd 4. midtown madness 5. sc 1 veya 2 6. hearthstone 7. uo sphere pvp al bo7, 4 alan kazanır. -Deno- said: neye dayandırıyorsunuz abi bu varsayımları, cs'de t..k oynuyorum diye mi evet, dayandırmayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben sizin adınıza karar verdim: 1) soldat 2) tekken 5 3) Nidhogg http://store.steampowered.com/app/94400/ GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Silphatos said: size oyun önerilerim 1. soldat 2. warsow veya reflex 3. turbo açık nba live 98 asd 4. midtown madness 5. sc 1 veya 2 6. hearthstone 7. uo sphere pvp al bo7, 4 alan kazanır. -Deno- said: neye dayandırıyorsunuz abi bu varsayımları, cs'de t..k oynuyorum diye mi evet, dayandırmayak mı? hayır çok saçma liste de saçma, sen karışma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 benim listem gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 araba yarışı nedir eşşek kadar adamlara oynatacaksınız ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 midtown madness 1 oynardık hırsız polis custom arabalarla mouse control, çok zevkliydi. bi de delta force diye bi oyun vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 RASMON RANDOM POST GENERATOR MISIN KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 -Deno- said: Silphatos said: size oyun önerilerim 1. soldat 2. warsow veya reflex 3. turbo açık nba live 98 asd 4. midtown madness 5. sc 1 veya 2 6. hearthstone 7. uo sphere pvp al bo7, 4 alan kazanır. -Deno- said: neye dayandırıyorsunuz abi bu varsayımları, cs'de t..k oynuyorum diye mi evet, dayandırmayak mı? hayır çok saçma liste de saçma, sen karışma lol saçma olmayacak bir şey söyleyip gidiyom o zaman, her şekil yenilcen. iddaa maçı programa alsa da banka hesabını bassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bence silp xunn'a bassın parayı ben denoya basayım. deno kaybederse bana garanti hisseleriyle ilgili insight versin, borçlu kalsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ne xunnu abi ben aiko vs deno için konuşuyodum, zun nerden çıktı o da alır gerçi değişmez netice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 assassins creedde mi kapışıcan deno napıcan sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 tamam o zaman bingildak said: bence silp xunn'a bassın parayı ben denoya basayım. deno kaybederse bana garanti hisseleriyle ilgili insight versin, borçlu kalsın falan. Silphatos said: ne xunnu abi ben aiko vs deno için konuşuyodum, zun nerden çıktı o da alır gerçi değişmez netice -Deno- said: deal betler ne kadar oluyor paşalar? başka kimler, kime basıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ikisinin de daha once oynamadigi oyunlar olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 beraberliğe basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 denoya basarım ben 2 key şike olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kim kime basıyor oranlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 key mey çocuk işi, TL konuşur dolar konuşur BTC konuşur. benim oyunlar kabul mu gençler? reflex, skills, ranged/melee aim her bir neyim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 denoya kaç kanada doları bascan reva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 üç var beş var şikesiz kazanma ihtimali yok ha sevinmesin boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bence ikisinin altına da aynı arabaları verip ölüm dövüşü yaptıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 jk2 kapışılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar