yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Beyler az sonra büyük müsabaka var. Julia (ben) VS Howarang (arkadaş) 40 oyun atılacak bi oyun verirsem kaybediyorum. Her oyun 3 round. 1000'lik Jack artı 20 TL'lik Damak Çikolata. Aha PS2'yi getirdiler. Sonucu yazmak için gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 eddy / law, veya king/armorking alsan bi ihtimal dicem de, hworang'dan sağlam bi kick combosu yedin mi pertsin. şimdiden ısmarla bunu bence http://dolusozluk.com/dosya/2612a69c81f4b7a93b94e241e1987d26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 40 ne ya, 3 oyun atin. getirdiler dedigin 3.kisi de simdiden ciksin viskiyi alsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Julia merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 julia nur dur o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hwoarang benim adamımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 TEKKEN 5 ORGİDE 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 armorking le ne bebenin jetonunu yimistim hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hiç sevemedim şu oyunu ya. aşırı hantal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 tiLi said: hwoarang benim adamımdı sen adam mısın ki hwoarang senin adamın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Ankara'dan oynayan varsa vs atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yuşimitsu varsa onu alın. dönüyodu kılıçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Yahu maymuna karsi bile 120 round atsan evrimlesir yener 1 tanesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Beyler 2 kere tek vuruştan gidiyordum. Kalpten gidiyordum. Şu an mola verdik. 20-0 durum. Anna ile şu an beni zorlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Nigger_of_the_sand said: Yahu maymuna karsi bile 120 round atsan evrimlesir yener 1 tanesinde Aynen hacım, adam baya öğrendi beni işim zorlaşıyor gittikçe. 2 kere direkten döndü maç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Neden Julia aldigini merak ettim, Julia'dan iyi bir karakter olarak bahsedildigini hic duymamistim. En aklimda kalmamis karakter falan olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 geçen tekken'in filmi izledim, orada bile tekte aldılar julia'yı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 alırsın kanka yardır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Julia yı famtezi ossun diye yoklukta alırdık, baldır bacak görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 40 oyunda 1 oyun verirsen yenilme ne lanak, tekken bilirkişisi misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 artı 20 TL'lik Damak Çikolata. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hakkaten kaç grama denk gelio 20tl lik damak ? aslkfjaslkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 4-5 lira işte 80gr lığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Masakari said: Julia yı famtezi ossun diye yoklukta alırdık, baldır bacak görmek için. yokluk savaşçıları. karı soyma da mı yoktu abi salonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kaybetti zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar