dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 esgaroth ile erebor arasi mesafenin 8de biri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 barbu said: OP http://galeri8.uludagsozluk.com/419/hain-kostok_604784.jpg ahah çok tatlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Abi kız elfse kesin vardır yanında, öyle bir elfi boş bırakmazlar kanımca :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 gece elfi mi bi de o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 kızın fotosu var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Aluriel said: yekeyeke said: 3 4 sene lafın gelişi, 6 ay da olabilir, meriçin performansına bakar :D. abi asdfsa 6 ay diyorsun ya 2 hafta falan desen hadi neyse de 6 ay nedir. 2 Haftayi 12 parsecte alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 14 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Kızın bi takanağı varsa 2 haftadan fazla alır şimdi kimse sallamasın da burda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 dasaaa said: abi oyle birisini buldum ben de.. sapphire'den zorluya jip ile gitmek istermis hanfendi cunku kar varmis.. size en yakin metro istasyonu 200m uzaklikta diye yanit verdim ben de. tam senko'ya uygunmus ama. ogretmen kiz ve kendi gotunu yirtsa alamayacagi seyleri istiyor! abi allahtan boyle copler var ya hergun ise metroyla gelip giden hatun gece 2de mesaj atar oldu. osuruktan da olsa 4 teker nelere kâdir ya rab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 LESS than 12 parsecs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ben de metro treni almistim kizlar ilgi gosterir diye, yanlis bi yatirim oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 freud okumus kizlara denk gelmissindir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 tren is yapar. sana yolladim bi tane. kap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Ben de yuruyerek 12 dakikada gittigim ise arabayla 4 dakikada gitmeyi tercih ediyorum, kiza o kadar yuklenmeyin. Kar da yok ustelik, hava soguk sadece. Herkes otobuse metrobuse binecek diye sartlandirmayin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 beyler kostik arkadaşa ulaşan var mı adam yazmış gitmiş aşktan kendine bişe yapmasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 dasaaa said: abi oyle birisini buldum ben de.. sapphire'den zorluya jip ile gitmek istermis hanfendi cunku kar varmis.. size en yakin metro istasyonu 200m uzaklikta diye yanit verdim ben de. tam senko'ya uygunmus ama. ogretmen kiz ve kendi gotunu yirtsa alamayacagi seyleri istiyor! abi allahtan boyle copler var ya gonder bana. jipse jip, ucaksa ucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 dasaaa said: ogretmen kiz ve kendi gotunu yirtsa alamayacagi seyleri istiyor! iste ona o ulasamayacagi seyleri temin edenler de ayni seyi istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Asfghdksj ne kadar iyi barbu said: OP http://galeri8.uludagsozluk.com/419/hain-kostok_604784.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 senko said: hem ayni is yerinde hem 6 yas varsa aranizda olmaz o is zaten kiz bossa senden genc biri mizraklar yakinda gecmis olsun gg. özetlemiş konu kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 "nutella yerim" said: alsancak konak arasının yarısı mesafe oradan oraya sigara almaya giden insanlar var, kadın ciddi yetoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 DoruK said: Ben de yuruyerek 12 dakikada gittigim ise arabayla 4 dakikada gitmeyi tercih ediyorum, kiza o kadar yuklenmeyin. Kar da yok ustelik, hava soguk sadece. Herkes otobuse metrobuse binecek diye sartlandirmayin kendinizi. ona bi sey dedigimiz yok ki, kendi arabasina binsin gitsin. isterse 250 metre mesafeye binsin gitsin. ama gelip de metrodan inip AY ORASI COK UZAK ARABAYNAN GIDELIM BEN PIRENSESIM XD cekerse, bize de tasak gecme hakki verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 kacirdiginiz nokta kiz o requestte bulunabiliyorsa, demekki o muameleyi goruyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 senko said: kacirdiginiz nokta kiz o requestte bulunabiliyorsa, demekki o muameleyi goruyor demektir. bunlar hep haksız rekabet. yetolar HERÖEERO diye saldırıyor herkese. biz de normal insan olduğumuz için kenardan "vay arkadaş" diye izliyoruz bi de op kızın güzel olmasından başka hiçbişeyden bahsetmemiş. geçen yıl hiç kitap okumuş mu yoksa ölümüne yerli dizi mi, ortak hobileri var mı, kedici mi köpeksever mi onu bile bilmiyoruz. olmaz olsun böyle başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 beraber kedi kopek sevmek, dizi izlemek, kitap tartismak istemiyo demek ki. gereksiz bilgilere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar