yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-play-aa-16.png Fistan said: benim yaş büyüyor ama sevgililerimi 22-23te tutuyorum :d
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Onun doğrusu (Yaş/2)+7 değil miydi? Bu arada tamamını okudum konunun. Zaten kız şarap içmeye davet etmişse kız zaten sleepingten hoşlanıyor çoktan. Bu saatten sonra bence olgundu toydu hoşlanıyorumdu aşıktımdı falan kasacağına , direk ayarla buluşma ve o buluşmada sevgiliymişsiniz gibi samimi takıl. Zaten hali hazırda sevgiliymişsiniz gibi bir izlenim uyandırınca sıkıntı olmuyor , sonra akşam dağılınca mesajla 'hayatım' 'bitanem' falan gibi tam aşkım sevgilim falan demeyen ama tam arkadaşım demeyen arada kalan kelimeler ile hitap eden mesaj at. O da öyle cevap veriyorsa işlem başarılı geçmiş demektir.
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mithat said: sonra akşam dağılınca mesajla 'hayatım' 'bitanem' falan gibi tam aşkım sevgilim falan demeyen ama tam arkadaşım demeyen arada kalan kelimeler örnek versene bu keliemlere mesela
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ahahahahahh yahu ne acaip bir forum burasi
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bi ara isemeli si*mali modaydi mesela sonra mizragi bulduk..
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mayonez gargarası yazınca paticik çıkıyor. Bence asıl tdk katkımız o. 'bebeğim' ile tavladım hanımı ben , 'güzelim' var 'tatlım' var , daha var mı bilmiyorum aklıma gelmedi ama hayatım en kralı.
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 canim benim dersin biter. Ama yarram pek olmaz, yakisik almaz.
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Gladmir said: canim benim dersin biter. Ama yarram pek olmaz, yakisik almaz. Ama bir samimiyet belirtisi değil mi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-Kb2kdq_KmjY/Uj2nheMl5KI/AAAAAAAAAqA/ugtIx2J2A4s/s1600/sam%C4%B1m%C4%B1.jpg
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: Gladmir said: canim benim dersin biter. Ama yarram pek olmaz, yakisik almaz. Ama bir samimiyet belirtisi değil mi abi sen esinle evlendikten sonra samimi ol istersen.. -kocacigim hosgeldin nasildi is gunun.. -nabeer y***rragim..iyi ne olsun..
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Oha bi an düşündüm. Eşim -naber ya**am nasıl geçti günün dese şuan karşılamasından 100 kat daha etkileyici olur , -neler yaptın bakalım bugün ihihiih ne ya , Charlie ile çikolata fabrikası gezdik emenike , işe gittim geldim lan ben.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mithat said: Oha bi an düşündüm. Eşim -naber ya**am nasıl geçti günün dese şuan karşılamasından 100 kat daha etkileyici olur , -neler yaptın bakalım bugün ihihiih ne ya , Charlie ile çikolata fabrikası gezdik emenike , işe gittim geldim lan ben. bu dusuncelerini esin ile paylasma..
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kadınlar niye soruyor ki zaten günün nasıl geçti diye gün içinde karşılaştığım challenge'leri anlatsam anlayacak mı ki?
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Sen kadınlara değil erkeklere de anlatsan anlamaz. Türkiyenin internetinin fişini çekmediğin sürece kimse senin derdini dinlemeyecek.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 allahim insallah senkonun orada elektikler kesilir trafolar patlar jeneratorler bozulur da sosyallesmek zorunda kalir..amin..
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 o dediklerin olursa burda, patiye telefaks ile post atarsın artık :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: kadınlar niye soruyor ki zaten günün nasıl geçti diye gün içinde karşılaştığım challenge'leri anlatsam anlayacak mı ki? anlamaz, nasıl anlasın?
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 he işte madem anlamıyacak niye soruyorlar
Öne çıkan mesajlar