senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sen küçük gösterion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-play-aa-16.png Fistan said: benim yaş büyüyor ama sevgililerimi 22-23te tutuyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bi gece de yaşlanıcam heralde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Onun doğrusu (Yaş/2)+7 değil miydi? Bu arada tamamını okudum konunun. Zaten kız şarap içmeye davet etmişse kız zaten sleepingten hoşlanıyor çoktan. Bu saatten sonra bence olgundu toydu hoşlanıyorumdu aşıktımdı falan kasacağına , direk ayarla buluşma ve o buluşmada sevgiliymişsiniz gibi samimi takıl. Zaten hali hazırda sevgiliymişsiniz gibi bir izlenim uyandırınca sıkıntı olmuyor , sonra akşam dağılınca mesajla 'hayatım' 'bitanem' falan gibi tam aşkım sevgilim falan demeyen ama tam arkadaşım demeyen arada kalan kelimeler ile hitap eden mesaj at. O da öyle cevap veriyorsa işlem başarılı geçmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mithat said: sonra akşam dağılınca mesajla 'hayatım' 'bitanem' falan gibi tam aşkım sevgilim falan demeyen ama tam arkadaşım demeyen arada kalan kelimeler örnek versene bu keliemlere mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yarram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 teşekkürler, akşam dağılınca yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ahahahahahh yahu ne acaip bir forum burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bi ara isemeli si*mali modaydi mesela sonra mizragi bulduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mayonez gargarası yazınca paticik çıkıyor. Bence asıl tdk katkımız o. 'bebeğim' ile tavladım hanımı ben , 'güzelim' var 'tatlım' var , daha var mı bilmiyorum aklıma gelmedi ama hayatım en kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 canim benim dersin biter. Ama yarram pek olmaz, yakisik almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 leydim diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Gladmir said: canim benim dersin biter. Ama yarram pek olmaz, yakisik almaz. Ama bir samimiyet belirtisi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-Kb2kdq_KmjY/Uj2nheMl5KI/AAAAAAAAAqA/ugtIx2J2A4s/s1600/sam%C4%B1m%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ne küfür ediyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: Gladmir said: canim benim dersin biter. Ama yarram pek olmaz, yakisik almaz. Ama bir samimiyet belirtisi değil mi abi sen esinle evlendikten sonra samimi ol istersen.. -kocacigim hosgeldin nasildi is gunun.. -nabeer y***rragim..iyi ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 moriarty said: yarram öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Oha bi an düşündüm. Eşim -naber ya**am nasıl geçti günün dese şuan karşılamasından 100 kat daha etkileyici olur , -neler yaptın bakalım bugün ihihiih ne ya , Charlie ile çikolata fabrikası gezdik emenike , işe gittim geldim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mithat said: Oha bi an düşündüm. Eşim -naber ya**am nasıl geçti günün dese şuan karşılamasından 100 kat daha etkileyici olur , -neler yaptın bakalım bugün ihihiih ne ya , Charlie ile çikolata fabrikası gezdik emenike , işe gittim geldim lan ben. bu dusuncelerini esin ile paylasma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kadınlar niye soruyor ki zaten günün nasıl geçti diye gün içinde karşılaştığım challenge'leri anlatsam anlayacak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Sen kadınlara değil erkeklere de anlatsan anlamaz. Türkiyenin internetinin fişini çekmediğin sürece kimse senin derdini dinlemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 allahim insallah senkonun orada elektikler kesilir trafolar patlar jeneratorler bozulur da sosyallesmek zorunda kalir..amin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 o dediklerin olursa burda, patiye telefaks ile post atarsın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: kadınlar niye soruyor ki zaten günün nasıl geçti diye gün içinde karşılaştığım challenge'leri anlatsam anlayacak mı ki? anlamaz, nasıl anlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 he işte madem anlamıyacak niye soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar