Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 goldbären said: Goering said: vizyona girdi. yapıcı eleştirilerinizi birebir yönetmene iletebilirim, veya siz de iletebilirsiniz. Can'ı mı tanıyorsun Mete'yi mi? ikisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 senko said: iyi korku filmi ornegi ver o zaman ayrica hangi etmenler bir korku filmini iyi korku filmi yapar soyle ona gore degerlendirelim. mesela iyi korku filmi dediğin 16 yıl sonra bile ürperten Exorcist filmidir. şimdi gelip burda "yea ben o filmde gülüyodum" demeyin:) iyi korku filmi temasıyla ve konusuyla ürpertir gerim gerim gerer. öyle skimsonik yaratıkların e ö diye bağırmasıyla değil. ha biraz daha günümüze yaklaşacak olursak gerilimle karışık en güzel örneklerden bir diğeri REC'tir. 79 yapımı olmasına rağmen Alien'dır mesela korku filmi aradan geçen onca zamana rağmen içine çeker insanı. günümüzdeki kötünün iyisi korku filmlerinden de bence Conjuring başarılı bir film. cabin, the omen tadında bi film onu artık tartışmayalım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 son 12 yıldır en iyi korku filmi seçim sonuçları sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 "Max Damage" said: Cabin in the Woods amatör eğlendirir, Cem Yılmaz esprilerine malzeme olur. Daha filmin başında buradan uzak durun diyen garip adam klişesi var. İste filmi anlayamamis bir koylu arkadasimiz daha. Hey dostum neden gidip odun kesmiyorsunuz ya da saman balyasi yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 xenocide niye kastın abi bi sen mi anlıyosun tüm filmleri? her anladığın filmi beğeniyor musun?:) bugüne kadar benim tüm hatlarıyla anlayamadığım tek film var o da matrix ki hepsini anladım yaladım yuttum diyen de zordur o filmi. dandik film aga cabin in the woods. kasma yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Cabin In The Woods oldukça güzel bir film, ben iki belki de üç kere falan izlemiş olabilirim. Ha ama evet korku filmi değil bence de. Bir de "Daha filmin başında buradan uzak durun diyen garip adam klişesi var." diyerek arkadaş hakkaten filmi anlamadığını belirtmiş. Beni niyeyse Paranormal Activity serisi baya bir geriyor. Onun haricinde etkilendiğim bir film yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Xenocide said: "Max Damage" said: Cabin in the Woods amatör eğlendirir, Cem Yılmaz esprilerine malzeme olur. Daha filmin başında buradan uzak durun diyen garip adam klişesi var. İste filmi anlayamamis bir koylu arkadasimiz daha. Hey dostum neden gidip odun kesmiyorsunuz ya da saman balyasi yapin. Gruptan ilk ölenin zenci olma klişesi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 dasBock said: xenocide niye kastın abi bi sen mi anlıyosun tüm filmleri? her anladığın filmi beğeniyor musun?:) bugüne kadar benim tüm hatlarıyla anlayamadığım tek film var o da matrix ki hepsini anladım yaladım yuttum diyen de zordur o filmi. dandik film aga cabin in the woods. kasma yani:) köylüler cemiyeti başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ben korktum güzel film.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yav he he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yorumları okuduktan sonra utanıp boynum içine çökecek diye trailerı bile izleyemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 The Ring güzel korkuydu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Goering said: vizyona girdi. yapıcı eleştirilerinizi birebir yönetmene iletebilirim, veya siz de iletebilirsiniz. türk filmi, korku "Can Evrenol ileride dünya çapında bir korku sineması yönetmeni olabilir. Ama bunun için senaristleriyle daha fazla çalışması, hem iyi yazılmış hem de iyi çekilmiş filmlere imza atması gerek. Sayesinde yerli korku filmleri mizah malzemesi olmaktan çıkacak, buna yürekten inanıyoruz." https://www.facebook.com/Bask%C4%B1n-Karabasan-1635599180027356/ ya bi de, şu metrodaki falan afişlerde "DİKKAT BAŞTAN SONA İZLEMEK CESARET İSTER", "AMERİKADA GÖSTERİME GİREN İLK YERLİ KORKU FİLMİ" yazan her kimse. ABV. her gördüğümde facepalm çakıyorum suratım kıpkırmızı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 aahhaha ona ben de denk geldim o bayağı fena ya nerden tutsan elinde kalyıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bugün seyrettim. Görsel olarak ve buna bağlı olarak yaratılan atmosfer açısından çok başarılı. Fakat senaryo bunu yeterince destekleyemiyor. Öncelikle polislerin geyik ve şamata yaptıkları giriş kısmı fazla uzun tutulmuş. Asıl olaya daha hızlı girilmesini tercih ederdim. Sonra, polislerin hemen yakalanıp tek tek işkence edilerek öldürülmeleri görsel açıdan etkileyici ama hikaye olarak pek ilginç değil. Mücadele ettikleri, kaçmaya çalıştıkları bir pozisyonda olsalar daha heyecen verici olurdu. Korku filmlerinde her şeyin net olarak açıklanmasından yana değilim, çünkü bilinmeyen daha korkutucu oluyor. Bu nedenle, mesela filmdeki tarikatın tam olarak ne olduğunun, neyi amaçladığının söylenmemesine bir itirazım yok. Fakat bazı şeyler de fazla havada kalmış. Örneğin tuvalete giden polisin neden sinir krizi geçirdiği veya genç polisin çocukken yaşadıklarının bu olayla bağlantısı biraz daha netleştirilmeliydi. Yine de seyrettiğim en iyi Türk korku filmi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bir kere paranormal aktivitenin afişlerini tekrarlamısyla benim için bir darbe aldı. hep aynı geyik sonuna kadar izleyemeyeceksiniz vıdıvıdı falan. daha afişi orjinal yapamıyosun filmden nasıl kalite bekleyim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 çizgiromanın filmi diye geldim, şimdi de gidiyorum. olsa ne yerim yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Tarikat liderini makyajla o hale getirdiler sanmıştım; adam gerçekmiş: https://www.youtube.com/watch?v=fG3uModvMcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar