Goering Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 vizyona girdi. yapıcı eleştirilerinizi birebir yönetmene iletebilirim, veya siz de iletebilirsiniz. türk filmi, korku "Can Evrenol ileride dünya çapında bir korku sineması yönetmeni olabilir. Ama bunun için senaristleriyle daha fazla çalışması, hem iyi yazılmış hem de iyi çekilmiş filmlere imza atması gerek. Sayesinde yerli korku filmleri mizah malzemesi olmaktan çıkacak, buna yürekten inanıyoruz." https://www.facebook.com/Bask%C4%B1n-Karabasan-1635599180027356/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 ehuehe inceağaç >> oralardan çok hikaye duymuştum ne hikayesi lan asds o çanağa vuran kız el fenerini hıyar sallar gibi sallamaları çok kötü lan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 öğrenemicez biz bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Fragmandan not vermeyin, bence izleyin. Hemen öldürmeyin yapılan işleri. Ben korku sevmiyorum izlemem de adamlar oturup kasıp bir şeyler ortaya çıkarmış, daha kitabın kapağından gömüyorsunuz, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 "Allah Cezanı Versin Şerefsiz Cinsellik Katmıssın İçine Tövbe Ya" sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Sadece Türk sinemasına özgü bir şey değil bence bu, çoğu korku filmini beğenmiyoruz, hepsine sallıyoruz, türün artık özelliği bu, "çok tırt olmuş o ne abi hiç beğenmedim" demek. Fragman fena durmuyor izlerim bi fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ben korku türünü severim. açık konuşmak gerekirse bundan önceki türk yapımlarını da fragmanlarındaki dandiklikten ötürü izlemedim bi tanesini izlemiştim yanlış hatırlamıyosam dabbeydi. o da insanın başına ya meraktan ya yapraktan gelir mantığıyla izlemiştim tırt çıktı. doğruya doğru türk sinemasında korku türü için şu ana kadar izlediğim en başarılı trailer bu filmde. o yüzden oturup izleyeceğim mutlaka. izledikten sonra yorumlarım. baştan kesmeyin koyunu. yiğidi öldür hakkını yeme şu internet sitesi gerçekten bu tarz bi film için çok başarılı http://www.baskinthemovie.com/ bi de facepalm paylaşiyim filmden bi sahne muhtemelen ermenice bir metin koymuşlar. atılan ilk yorum "bu ne? dabbe mi?". arapçayı falan da ayırt edemiyor artık insanlarımız. https://www.facebook.com/1635599180027356/photos/pb.1635599180027356.-2207520000.1451734272./1641696756084265/?type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Fragman kötü durmuyor bence de, bir iki irksin iğrendirsin yeter asdgasf Twist yapmaya çalışmasınlar ama lütfen ya çok saçmalatıyolar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 fragman 2.sinif hollywood korku filmi tier bira cips yaparken seyredilebilinir bence gidip cabin in the woods kalitesi beklememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 abi cabin in the woods leş bi film eğer kıstasınız buysa benim beklentilerim gerçekten daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 sen anlamıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 cabin in the woods korku filmi değil ki ya asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 kimse beğenmediğine göre kesin iyi bi film ya hipster işi korkua sineması mı yapmış bizm türkler acaba fazla gelmiştir tr ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Gizli said: "Allah Cezanı Versin Şerefsiz Cinsellik Katmıssın İçine Tövbe Ya" sdfsdf afghgha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 senko said: fragman 2.sinif hollywood korku filmi tier bira cips yaparken seyredilebilinir bence gidip cabin in the woods kalitesi beklememek gerek. 2. sınıf hollywood seviyesindeyse iyi zaten. O kadar bütçe yoktur bile. Ben korku filmlerinden korkamıyorum. O yüzden bunun da fragmanını bu şekilde izledim -_- Gidip biri söylesin güzel mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 korku filmlerinden korkan erkek var mı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 seviyorum ben de oyle filmleri iste wrong turn serisi olsun, last house on the left olsun o tarzdaki filmleri birani al dusunmeden seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 polis olmaları iyi olmuş en azından, bir grup genç olsaydı sıradan olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 polisi aşağılamaktan yargılanır o senaristle yönetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 yine bazı köylüler cabin in the woodsa kötü demiş. lowlifelıktan ölecekler yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 cabine iyi korku diyosanız vay halinize rakı masasına meze olur ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 iyi korku filmi ornegi ver o zaman ayrica hangi etmenler bir korku filmini iyi korku filmi yapar soyle ona gore degerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Cabin in the woods guzel film ama korku degil. Yas ilerledikce zaten korku filmlerinin etkisi olmuyor. Eskiden iyiydi izleyip uyuyamazdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Goering said: vizyona girdi. yapıcı eleştirilerinizi birebir yönetmene iletebilirim, veya siz de iletebilirsiniz. Can'ı mı tanıyorsun Mete'yi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Cabin in the Woods amatör eğlendirir, Cem Yılmaz esprilerine malzeme olur. Daha filmin başında buradan uzak durun diyen garip adam klişesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar