KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 böyle alıp medya player gibi kullanmalık falandır kendisi. kumandası da var. win7 media center yüklü zaten [hr]HP Pavilion dv6 BluRay disc sürücüsü var i7 720 1.6ghz 8gbram Nvdia GT230M Ekran kartı (2815mb) 1366x768 çözünürlük 500gb hdd var sanırım (320de olabilir) [hr]sorunları: kutusu çantası yok her hp gibi aşırı ısınma derdi var. temizlemek gerekebilir pili bitik, kozmetik olarak da pek temiz değil. kırık dökük çizik değil de pislik hep, bide arkasında sticker yapıştırmıştım söktüm izi kaldı heralde deterjanla falan mı çıkar o yapışkan izi bunun dışında assasins creed, grid , modern warfare, warband sıkıntısız oynatıyordu. aslında temizlenip termal macun falan sürülüp ssd takılıp bişeye benzeyebilir. onun dışında sıkıntısız çalışıyor. aslında tek sıkıntısı kronik ısınma problemi; ilk aldığım günden beri ısınıyor. maşallah banamısın demedi ama. aslında uzun süre lcd ekranın arkasına dik olarak koyup, onun da arkasına laptop soğutucusu koyarak kablosuz mouse klavye ile masaüstü gibi kullandım. kumandası ile açıyordum, setup a dokunmak gerekmiyordu.400 ederse satayım? ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 HP Pavilion dv6 bunların köprü sorunu bizim bogazda ki köprü trafiğinden beter. Bu zamana kadar kullandıysan. Çok iyi kullanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 300 veririm abi senin o guzel hatirina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 abi siz nasıl bilgisayar kullanıyosunuz? i7 işlemcili bütünleşik olmayan 2gb ekran kartlı 8gb ramli bilgisayara media player kullanmalık diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bi hafta falan dursun ilan, arkadaşlara da söledim. sonrasında satıcam illaki bu arada istanbul-izmir elden anlaşabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 burasi paticik ovasi Mal, burda kargodan gelmis urun bile eski sayilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Peregrin said: 300 veririm abi senin o guzel hatirina Çok iyi fiyat bence hemen sat. Müşteriyi kaçırma. Kurulu bomba bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 olm niye küçük yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 abi ne için kullanırsan kullan bu arada 1 gb ı paylaşımlı galiba toplamda 2850mb ram mi ne ekran kartı ben zamanında oyun+3d için kullandım, en son web+media playerlık yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 dota 2 oynatır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 soğuk kış gecelerinde içinizi ısıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Rasmon said: dota 2 oynatır mı bu SIRAYA GEC SIRAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 tum laptoplari alip onlara hukmedecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 olm bana lazım, sana lazım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 en cok bana lazim esnafim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 tamam sen al 50 lira üzeirne verir alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 abi 400 verene satıyom işte 1 hafta sonunda kimse vermezse 400, en yüksek teklife ve istanbula vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bu ise parayi karistirma, kokorecle ruhumu elde et edeceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 hahahhah:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 400 veririm, izmir'de alırım, haftasonu olur, ama bi çayını tavuk dürümünü alırım. bak insaflıyım, malbuş oldu 12 TL olmuş ondan istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 adam magmadan gelip talip oldu laptopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yok aktif olarak kullandığım bi accountum var da, bununla login olmuş bulundum. üşendim relog olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 o ne demek ya. moderasyon göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 çağırdım çağırdım. gelmiyolar. kaç kere çağırdım, bakın benim kullanıcı adım zamanında bir çocukluk yapılmış alınmış ifşanın dik alası kull. adı, şunu düzeltin ben bunu kullanayım, başka bi hesap kullanmak istemiyorum, zaten bir sürü kişi biliyor adımı soyadımı, google aramalarına malzeme olmayayım dedim. çağırdım. mahkemeye dava açıp ismini değiştirten adam ismini daha kolay değiştirtiyor, biz hala bir kullanıcı adını değiştiremedik. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 laptop istanbulda(mecidiyeköy,kadıköy elden teslim + dürüm) şu an ancak 19-20 gibi izmire yollayabilirim laptop ı bu akşam format atacağım temizleyeceğim. foto koyarım. mecidiyeköy, kadıköyden elden verebilirim ya da izmirde kardeşimden alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar