Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobidictum - Mobil oyun haberlerinin tek adresi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
site güzel isim güzel değil
birde anasayfa tasarımında her öğenin boyutu birbirine çok yakın
featured yada iyi buldugunuz 1-2 oyun en azından büyük pencerede olsun, hiyerarşik olarak üstte olsun, çok yakın tüm pencereler çok yarışıyor
Mesaj tarihi:
yolun başında ismi değiştiriverin la.
çok geleceği olan bişi yapıyosunuz..

bide populer oyunların girdisini pek göremedim sitede
candy crush vari.. hani şu an mesela piano tiles2 var dönen
Mesaj tarihi:
Daha bir ay oldu açılalı ya. İçerik geliyor yavaş yavaş. Asil öncelik yeni çıkan oyunlarda ama. Candy crush'ın nesini inceleyelim her telefonu olan oynuyor zaten :) clash of clans falan var ama. Dediğim gibi birden içerik yığmıyoruz.
Mesaj tarihi:
reyou said:

bir de sitenin ingilizce versiyonunu yaparsaniz destek verme adina ileride cilgin projelerim olabilir sdfsdf..

tabi oncelikle rss destegi de sart.

biraz daha büyüyelim de olabilir. türkçeye destek yok mu ? asd
Mesaj tarihi:
Research and Markets: United States Social Gaming Market 2015-2019 with Electronic Arts, King Digital Entertainment, Peak Games, Wooga & Zynga Dominating

http://www.businesswire.com/news/home/20150603005974/en/Research-Markets-United-States-Social-Gaming-Market#.VXq5vROqpBd
Mesaj tarihi:
Borlach said:

Hayirli olsun.

sağolasın

ginaly said:

Peak Games'e gidip destek + fikir iste bence.
Sahibi Sidar paticiğin de sahibi zaten (:

etimiz budumuz dolsun da bi. nasıl bi destek sağlarlar bilemedim. kendisiyle zamanında bi maillaşmıştım da kaldı öyle. patinin sahibi kısmını bilmiyorum bu arada

Oce4n said:

bu topic olmasa siteyi hatırlayıp da giremem kesin. adı hiç akılda kalıcı değil.

sağlık olsun :/

aquila said:

Browser açılışınıza ekleyin de çocuklara iki tık gitsin.

mini mini destekler

yakın da 2tane özellikli mi diyeyim, eklenti mi diyeyim ne diyeyim gelicek, biraz daha canlanacak ortam
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Research and Markets: United States Social Gaming Market 2015-2019 with Electronic Arts, King Digital Entertainment, Peak Games, Wooga & Zynga Dominating

http://www.businesswire.com/news/home/20150603005974/en/Research-Markets-United-States-Social-Gaming-Market#.VXq5vROqpBd

Okey plus hariç hangi oyununu biliyor ki insanlar? Okey'in Facebook aylık oyuncusu 2 2.5m, doğal olarak da bir yerlerde Peak. Okey'i çıkar sonrası? Gram Games 2 oyun daha çıkarsa Peak'i sollayacak yakında. 6 oyun, 1 tane özgün içerik yok :). Para var, para olunca dominating kendiliğinden geliyor ama yön verecek fikir... tartışılır.
  • Yeni Oluştur...