Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahşap İşleri

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

headphone stand olmuş. 2 tane ağır kulaklık koyunca bir yanına devrilmediği sürece gayet güzel olmuş.
şuna [urlş=https://www.massdrop.com/buy/sieveking-omega-headphone-stand]massdrop[/url] 139$+ vereceğime senin yaptığın çok çok daha güzel.

devrilirse para iade :d
2 tane matkap asıyorum demir gibi duruyo
agirlik merkezini hesapladim da yaptim ehe

@sostizm¶ atolyem alsancakta

@yumy, beşik kullanılıyor mu bilmiyom ki, kime satıcam
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Yaklaşık 35cm genişliğinde 2 tane komodin arıyoruz, ama istediğimiz gibi birşey bulamadık. Aslında baya basit bir şey lazım. Bir çekmece, 1 raf/göz, bi de üstündeki düzlük.

örn:

http://www.freedomfurniture.co.nz/IgnitionSuite/productcatalogue/images/product/460x460/Hadley-Bedside-Table-Oak-Natural.jpg

Parlak olmayan siyah renk olcak.

Yapıyor musun bu tarz mobilyamsı şeyler? Ne kadara olur 2 tanesi kabaca?

Ya da tavsiye olarak sorıyım, direk bi yerden çizime göre düz kestirip kendim montaj + boyama işine mi giriyim. Çok mu riskli olur
Sosyal ağlarda paylaş

abi kendin yapma ya herhangi bi marangoz yapar ama hazır ürünlerden daha pahalıya gelir.
özellikle mdflam mı yoksa mat lake mi olacak. lake dediğin baya pahalıya geliyor.

ikisini 200den aşağıya yapan bulursan yaptır.
özel üretim yaptırmışken, eşinle baş harflerinizi kazıtın kendi komodininize, fiyatta değişiklik olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

yapıyorum
hatta 2 tane yaptım ama 45cm genisliginde ve birbirinden farklı ve renkli, mat siyah degil.
masif ahşaptan yapıyorum o yüzden 240-270 lira gibi bi fiyata satıyorum tanesini.
kendin mdf den kestirebilirsin 150 falan tutar heralde
şimdi düzgün fotosu yok
yaparken çekmiştim
boyasız çekmecesiz hali

Sosyal ağlarda paylaş

yerin nerde? istanbul için kargo falan nasıl oluyor? kırılmadan gelir mi?

tam ne model istediğimi bulunca çizerim zaten 3 boyutlu. ama dediğim gibi çekmece olcak mutlaka, bi de raf veya göz tarzı bişey olabilir alt tarafının komple ayak olması yerine

harf veya sembol kazıma, veya üst yüzeyine bişey print etme gibi işler çok mu komplike olur?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...