Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 işçilik hariç 20 liraya falan mal olur yapardım ama kapadım topladım atolyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 sen bal satıyorsun ama yüzün sirke satıyor fistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bunun işçiliği min 200 lira falan. Bu tür ufak tefek şeyleri tek başına yaptırmayın da atıyorum tv sehpasıdır yemek masasıdır onları yapabilen bi ustanız varsa ek parça olarak yaptırın, işçilikten baya karınız olur adamlar da üşenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 İstanbulda bunu yapmaya tenezzül edecek marangoz bilen varmı tercihen Avrupa yakasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Merhaba, Aşağıdaki görselde gözüken kafesi yapmayı planlıyorum. Resimde kare çıtalar kullanılmış ve kalın. Birbirine vida ile monte edilebilir. Ben her bir tahta için 1 CM kalınlık kullanacağım. İki tahtayı nasıl birleştirebilirim? Vida çatlatacaktır muhtemelen. Yapıştırıcı tutar mı 40 x 60 x 70 büyüklüğünde bir yapıyı? Ayrıca kuş için yapacağım bunu. Vernik atacağım ama hayvana zarar vermeyen bir cila gibi bir şey mevcut mu? Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 keklik icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Ahşap tutkalı ve çivi kullanabilirsin. Çatlatmadan vida atmak da mümkün ama riskli tabi, çok nazik ve yavaş olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 emperenyeli cita var yanilmiyosam. onlardan al, bi tane cat-cat zimba al, gemici tutkali al kalite, tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 eger emperenyeli bulamazsan, hemel ya da hickson decor al boya, kendinden koruyuculu-vernikli. 2 kat at arada ince zimpara yapip. sonrasinda da yilda bi kere zimpara atip yine bi kat at. alt tarafindaki insaat suntasi da iyi malzemedir, hizli dagilmaz yagmurda camurda ama ben olsam onu daha yalitici bir poyayla boyardim. sonucta yagmur yagdikca su birikecek icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Alt tarafı da ahşap olacak. Görselin birebir aynısını yapmayacağım. Oda içerisinde olacağı için ıslanma problemi yok. Küçük cins papağan olacak içerisinde. Ahşap tutkalının gücü yeterli midir? Sadece tutkal ile kotarabilir miyim acaba? Anadolu yakasında ölçülü ahşap alabileceğim marangoz bilen var mıdır? Bauhaus gibi yerlerin ahşap fiyatları çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 İç mekan ve sadece tek papağan olacak ise sadece tutkal da rahatça tutabilir. Güvenli olsun diye istersen iki de çivi atabilirsin ama gerek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 NeroWarden said: Anadolu yakasında ölçülü ahşap alabileceğim marangoz bilen var mıdır? Bauhaus gibi yerlerin ahşap fiyatları çok yüksek.Şu bana da lazım ya. Bulmakla uğraşmamak için küçük işler için Bauhaus'tan hallediyorum ben de ama 50 liralık kitaplık falan 80-90 liraya geliyor. Edit: Bu arada şu üsttekini Bauhaus'tan da 150 liraya falan mal edebilirsin ahşap malzemesini(taban da ahşap olacak ise). Sadece çıtalar muhtemelen maksimum 50 lira tutar. Edit2: Hatta ölçü de vermişsin, o ölçüler için maksimum 50-60 lira tutar ya başka yer aramana değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Sanırım fikirtepe civarında var bu şekilde bir yer. Araştıracağım. Ayrıca www.mehmetmarangoz.com var. Uygun fiyata alabilirsin daha önce kullanmıştım. Kapına kadar gönderiyorlar. Ama ölçülü ahşap için ne kadar kesim ücreti alıyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 vida atmadan önce matkapla deliyorsun vidayı öyle atacaksın tutkal işkence gerektirir keresteciden bi tane 4m 5x10 satın alıp onu dilimlettirirsin en uygunu o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 iskencesiz de atar ya cam civisiyle, ya da onden ince ucluyla yol verip vida atar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 bana da 2 tane dice tower lazım ama nereden bulurum/yaptırırım bilemedim. 6-10 yaş çocuklara frp oynatmaya başlayacağım. Var mı hiç kendisi yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Selam, Çam çıtalar çok kolay çatlıyor, Spax vida bile kullansan olmuyor. Delikli sac parçalarla eski meyve kasaları misali birleştirebilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 L profil kosebent de atar abi de , en basit nasil cozer onu soylemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Bir maketçiye sipariş verdim - bakalım ne fiyat verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 avrupa yakası-fatih tarafı marangozlar nerde silindir parçayı tornalatmam lazım bir de raf tarzı plaka satan yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar