BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Ben canlı izledmiştim. Rock and Coke'ta. O kadar kötü bir seyirci vardı ki resmen adam bi daha Türkiyeye gelmez demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 turk sehircisi ahgafagsf sonisphere'de on grup alice in chains cikti hayvan gibi caldi herifler superdi sarki bitti millet oturdugu yerden ayaga bile kalkmadi absvajf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Allahu lemmy hamide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 lemmy gitti üzüldüm david gilmour gidince ne halt yerim hiç bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 gercek anlamda büyük kayip :( https://www.youtube.com/watch?v=L_VEdra0wUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fistan said: o kadar da üzülme be :( abi sen niye her konuda sacma sapan hareketler yapmak zorundasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 abi Özcan böyle bir adam, hep kovadan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 önceki mesaja itafen yazdığını da belirteydiniz iyi olurdu, adamın avgatlığını yapıyormuşum gibi çekme kanka ama uyku bozacak kadar da kötü haber değil hani, uykular bölünüyorsa bu haberle uykusu bölünenin ciddi bir sıkıntısı var demektir emre3877 said: gece gece uyku bırakmayan haber oldu. çok üzüldüm be abi. Fistan said: o kadar da üzülme be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Aynen 2. sayfada direkt dalga geçilmiş adamla, fistanın bu mesaj niye batmış ki asdf FİSTAN'IN ASKERLERİYİZ ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 o kadar üzülmeden önce adamın soyadını doğru yazsaydınız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kaç kişi yazmışlar soyadını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yumy said: kaç kişi yazmışlar soyadını? 1. posttan başla aşağıya doğru say, onu da mı ben öğretiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Adam hastaydı zaten bayağıdır. Çok zayıflamıştı. O yaşam tarzıyla 70 yaşına kadar sahnede durabilmesi bile başarıdır ayrıca. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 sektedar said: yumy said: kaç kişi yazmışlar soyadını? 1. posttan başla aşağıya doğru say, onu da mı ben öğretiyim? Saydım, 0 çıktı ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 incdarkness said: Fistan said: o kadar da üzülme be :( abi sen niye her konuda sacma sapan hareketler yapmak zorundasin? emre uykum kaçtı cok üzüldüm demiş ona demiştim ben hem sen kimsin, sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ahaha SANANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Koyluluk yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 soyad doğru lan, lemmy'nin şerefine brütal legend yükleyip oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 -Deno- said: ahaha SANANE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 özür dilerim :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ktRmOmMb0mg&index=2&list=PLB4B5C497501EB767 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 rahmetlinin sesi de baskaydı yau muslum baba gibi bak o da baska bi rahmetli tey tey bu sene de amma rahmetli yapti karşim yeter bitsin artıkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 abi tamam kızmayın. üzüntüm geçti kalktım oynuyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 youtube canlı yayınlıyor cenaze törenini ŞU ANDA http://www.youtube.com/watch?v=qSAXVdIj6jY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 üstad son yolculuğunda. yanda yorum yazan dingiller de pişmanlık duyacağı olaylar yaşarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar