Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ilerde büyüyünce belki borcunu öder o da senin kuşunu tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 https://m.youtube.com/watch?v=hg7qTHrvYmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 aptal adam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 abi siz niye bu kadar iyisiniz, bu ne randıman ahahahah yıkıldım sabah sabah Cuce said: dimi bi gün trenchcoatla "10 yıl once siz benim kuşumu tutmussunuz" diye kapıyı calar. aquila said: ablasi obur agactaymis. Daesu said: sonra kücük kızın gözünden süzülen tek bir damla gözyaşı kuşun üstüne geldi ve kuş kocaman bir mounta dönüştü , sonrada binip gittinizmislm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Longshanks said: ilerde büyüyünce belki borcunu öder o da senin kuşunu tutar Hayvan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 masa said: Ablası var mı sorsaydın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yalnız forumun ahlakı mükemmel, çocuğu önce büyütüyorlar sonra yürüyorlar. yürümemesi gibi bir option yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kimse de kuşun özgürlüğünü elinden almışsın dememiş hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben sonunda kus ölücek sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Cuce said: dimi bi gün trenchcoatla "10 yıl once siz benim kuşumu tutmussunuz" diye kapıyı calar. Longshanks said: ilerde büyüyünce belki borcunu öder o da senin kuşunu tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 huun said: bir bilgenin dediği gibi; uçan beyaz kuşun ardından koşan adamı gördüğünde uçan beyaz kuşun taşıdığı anlama bakmalısın. Zihnim adeta tenis maci izliyor gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar