Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 degistiriyor ya baya turk toplum algisinda said: erkek arkadas baska bir kizla - hinzir capkin cocuk kiz arkadas baska bir erkekle - bitchhhh erkek arkadas baska bir erkekle - @#$$%#@# kiz arkadas baska bir kizla - COGH SEKSI, belki bizide aralarina alirlar :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yaaaa HADİ SEKS!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 HAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Bir iki seferlik bir şey değil miymiş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben ne biliyim ya ara sor kuzene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi. Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? nesi sorun oluyormuş ki, ben onu anlamadım? "diğer kızlar için, kız arkadaşım beni terk edebilir mi" diyerek mi tasalanıyor muş? yoksa, kız arkadaşı, kız arkadaşları ile meşgul olurken ortalarda bulunma fikrimi tedirgin ediyormuş? nasıl bir cevap bekliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: ben ne biliyim ya ara sor kuzene. ahaha slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 annen komşu teyzeyle dudak dudağa öpüşse çay kek iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi. Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? öpüşürken canlı görmem lazım karar verebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 pics pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yumy said: Marty said: ben "bazen biraz daha ileri gidiyorlarmis" kisminda takildim hala. gozumde ne canlandirmam gerekiyor bilemedim http://media.tumblr.com/f6a28b1a6a21b7df4077b613d7277e55/tumblr_inline_niaq4xuW1F1r5quen.png AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 copry said: Bir kadinla opusmek degil sevisse bile kadin lezbiyen veya biseksuel olmaz. Eger bunu yapmak hosuna gitmisse ve surekli yapiyorsa ancak o zaman sexuel tercihini yalmis demektir. Bütün memeliler gibi insanlar da biseksüeldir, cinsel eğilimler toplum baskısının oluşturduğu suni kavramlardır desen tamam, ama iki kadın öbüşüp sevişirse nasıl lez olmuyorlar? Olmadı register etmedi bende. Bi defadan bişi olmaz kafası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yol yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Sünni kavramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kuzeninde hemcisiyle öpüssün esitlensinler dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 axedice said: copry said: Bir kadinla opusmek degil sevisse bile kadin lezbiyen veya biseksuel olmaz. Eger bunu yapmak hosuna gitmisse ve surekli yapiyorsa ancak o zaman sexuel tercihini yalmis demektir. Bütün memeliler gibi insanlar da biseksüeldir, cinsel eğilimler toplum baskısının oluşturduğu suni kavramlardır desen tamam, ama iki kadın öbüşüp sevişirse nasıl lez olmuyorlar? Olmadı register etmedi bende. Bi defadan bişi olmaz kafası mı? lezbiyen olması için romantik hisler gerekiyor sanırsam cinsellikten zevk alması birşey göstermiyor. cinsel kimlik, yönelim vs gibi bir sürü kavram var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 axedice said: copry said: Bir kadinla opusmek degil sevisse bile kadin lezbiyen veya biseksuel olmaz. Eger bunu yapmak hosuna gitmisse ve surekli yapiyorsa ancak o zaman sexuel tercihini yalmis demektir. Bütün memeliler gibi insanlar da biseksüeldir, cinsel eğilimler toplum baskısının oluşturduğu suni kavramlardır desen tamam, ama iki kadın öbüşüp sevişirse nasıl lez olmuyorlar? Olmadı register etmedi bende. Bi defadan bişi olmaz kafası mı? yolu yapmış, merdiveni dayamış. GO GET HER TIGER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/dd/cc/06/ddcc06243675b8d9bfb4c7eeb964a624.jpg tesekkurler tumblr <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Longshanks said: lezbiyen olması için romantik hisler gerekiyor sanırsam Ahah nasıl ya romantik bişey hissetmeyen bi öküz (ben?) mesela aseksüel mi oluyor karılardan etkilenmesine rağmen? Adı üstünde cinsel eğilim, cinsi münasebette bulunmak istediğin tarafa eğilim. Romantik momantik sonradan gelen şeyler geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 cinsel egilim olmadan deneysel yapiyosa bi seferlik iste, ne anlamadin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ayrıca şu gif nasıl hala paylaşılmamış. +13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 aquila said: cinsel egilim olmadan deneysel yapiyosa bi seferlik iste, ne anlamadin ya. şu anda avına doğru, heimlich manevrası öncesi, anlamadımyha bir kizdi sin inltir misin yaklaşımını deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Tabi insan mızrakçı olunca herkesi kendisi gibi biliyor 8-) Yani akila demek istiyorum ki bi defa deneysel takılmak falan olur mu cinsellikte (bence olmaz). Zaten vardır içinde bi güdü, aka biseksüeldir, onu tatmin etmiştir karşısındakinden hoşlanınca. Genderbread resimlerinde de misal sexually attracted/romantically attracted diye bi ayrım var (bazılarında var) bana o da çok saçma geliyor. Zaten sexually attract dediğin şey romantiğin temeli, romantik momantik bunlar benliğimizi mutlu etmek için söylediğimiz yalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 baltazar'a katılıyorum. Deneysellik burada direkt keşif gibi birşey oluyor. Eğer deneme yanılmayla cinsel çekim oluşturulabilecekse, eşcinsellerin olayı direkt tercih meselesi oluyor, ki saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yoksa aqiiiii denedin mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar