Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş hemcinsiyle öpüşürse

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi.

Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

nesi sorun oluyormuş ki, ben onu anlamadım?

"diğer kızlar için, kız arkadaşım beni terk edebilir mi" diyerek mi tasalanıyor muş?

yoksa,

kız arkadaşı, kız arkadaşları ile meşgul olurken ortalarda bulunma fikrimi tedirgin ediyormuş?

nasıl bir cevap bekliyormuş?
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi.

Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

öpüşürken canlı görmem lazım karar verebilmek için
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:
Bir kadinla opusmek degil sevisse bile kadin lezbiyen veya biseksuel olmaz. Eger bunu yapmak hosuna gitmisse ve surekli yapiyorsa ancak o zaman sexuel tercihini yalmis demektir.

Bütün memeliler gibi insanlar da biseksüeldir, cinsel eğilimler toplum baskısının oluşturduğu suni kavramlardır desen tamam, ama iki kadın öbüşüp sevişirse nasıl lez olmuyorlar? Olmadı register etmedi bende. Bi defadan bişi olmaz kafası mı?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

copry said:
Bir kadinla opusmek degil sevisse bile kadin lezbiyen veya biseksuel olmaz. Eger bunu yapmak hosuna gitmisse ve surekli yapiyorsa ancak o zaman sexuel tercihini yalmis demektir.

Bütün memeliler gibi insanlar da biseksüeldir, cinsel eğilimler toplum baskısının oluşturduğu suni kavramlardır desen tamam, ama iki kadın öbüşüp sevişirse nasıl lez olmuyorlar? Olmadı register etmedi bende. Bi defadan bişi olmaz kafası mı?

lezbiyen olması için romantik hisler gerekiyor sanırsam
cinsellikten zevk alması birşey göstermiyor.
cinsel kimlik, yönelim vs gibi bir sürü kavram var
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

copry said:

yolu yapmış, merdiveni dayamış.

GO GET HER TIGER.
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

lezbiyen olması için romantik hisler gerekiyor sanırsam

Ahah nasıl ya romantik bişey hissetmeyen bi öküz (ben?) mesela aseksüel mi oluyor karılardan etkilenmesine rağmen?

Adı üstünde cinsel eğilim, cinsi münasebette bulunmak istediğin tarafa eğilim. Romantik momantik sonradan gelen şeyler geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi insan mızrakçı olunca herkesi kendisi gibi biliyor 8-)

Yani akila demek istiyorum ki bi defa deneysel takılmak falan olur mu cinsellikte (bence olmaz). Zaten vardır içinde bi güdü, aka biseksüeldir, onu tatmin etmiştir karşısındakinden hoşlanınca.

Genderbread resimlerinde de misal sexually attracted/romantically attracted diye bi ayrım var (bazılarında var) bana o da çok saçma geliyor. Zaten sexually attract dediğin şey romantiğin temeli, romantik momantik bunlar benliğimizi mutlu etmek için söylediğimiz yalanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...