Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi. Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 daha ileriye derken misal zipzip black ice senko benim yakınlardan sayılır bana gel 31 çektir dese döverim 3nüde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 not: öpüşmeden bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ne kadar ileri gidiyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bisey yazacaktim da llama'nin mesajini gordukten sonra yazasim kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama said: daha ileriye derken misal zipzip black ice senko benim yakınlardan sayılır bana gel 31 çektir dese döverim 3nüde? peki sen desen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ayrıntılar bu kadar. daha ilerisini bilmiyorum, memintolarını falan tokuşturuyolardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Esnaf said: peki sen desen? erkek görünce benim huylarım değişiyor psivuara bile işiyemiyorum ben yanıma biri gelince ondan teklif edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: ayrıntılar bu kadar. daha ilerisini bilmiyorum, memintolarını falan tokuşturuyolardır heralde. ya kanka onların ilerisi beraber ağdacıya gitmektir. bir şey olmaz rahat olsun eleman sevmiyorsa teklif ettin ikinize erkek lazımsa ben varım diye belki grup şansı yakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 min 10 sayfası var. rez alayım. Görüşüm gizli biseksüel bu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ön sevişmeyi uzun tutuyorsa sana bazı haberlerimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 "kuzen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kiz gay, cevresinden saklamak icin bizim oglani kullaniyor. Boyle isi evlilige kadar goturenler var iyi anlastiklari birini bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 GERGE said: Kiz gay, cevresinden saklamak icin bizim oglani kullaniyor. Boyle isi evlilige kadar goturenler var iyi anlastiklari birini bulunca. bu durum cidden var ha benim de başıma geldi bir tane kızla oynaştım durdum durdum sonra kız erkek oldu bildiğin oldu yani. sonra ortamalrda serkanla yattı erkeklerden soğudu diye dolanmaya başladı herkes maytap geçiyordu benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama said: daha ileriye derken misal zipzip black ice senko benim yakınlardan sayılır bana gel 31 çektir dese döverim 3nüde? Llama said: not: öpüşmeden bir şey olmaz Kendi aranızda ne sıklıkla öpüşüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 dreagloth said: "kuzen" şşş çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 "senin kuzen" kizi iyi tatmin edemiyor bence. bu konu iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 GERGE said: Kiz gay, cevresinden saklamak icin bizim oglani kullaniyor. Boyle isi evlilige kadar goturenler var iyi anlastiklari birini bulunca. bak bu ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama said: GERGE said: Kiz gay, cevresinden saklamak icin bizim oglani kullaniyor. Boyle isi evlilige kadar goturenler var iyi anlastiklari birini bulunca. bu durum cidden var ha benim de başıma geldi bir tane kızla oynaştım durdum durdum sonra kız erkek oldu bildiğin oldu yani. sonra ortamalrda serkanla yattı erkeklerden soğudu diye dolanmaya başladı herkes maytap geçiyordu benle sdhaufhasdufhasuhfuashfua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 neutrino said: Llama said: daha ileriye derken misal zipzip black ice senko benim yakınlardan sayılır bana gel 31 çektir dese döverim 3nüde? Llama said: not: öpüşmeden bir şey olmaz Kendi aranızda ne sıklıkla öpüşüyorsunuz? çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 "benim kuzen" ahhahahha hangi kuzenin Mehmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 var işte ya küçük bi kuzenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yeni doğdu herhalde mihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hahaa dur karıştırma şimdi iyi gidiyo konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar