dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 beklediginizden farkli sadece. kotu degil. basarili, (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Ekşideki şu yorumu bırakmak istedim daha önce de söylendiği gibi, biraz saygınız olsun eski seriye george lucas a. siz bu seriyi çeken adamlar size söylüyorum siz eski seriyi izlemişsiniz ama bizler gibi anlayamamışsınız. force ulan bu voodoo mu sandınız. yazıklar olsun. en çok içerlediğimi en başta söyleyeyim, yoda lan yoda, yok rey bizden daha iyi biliyor gibi bişeyler söylüyor. lan amına kodumun yeni versiyon yodası, o anakini eğitme konusu için konseyde karar aldınız hatırlar mısın? bu iş bu kadar ciddiye alınırdı . bu herifler yemin ederim eski seriye tükürmek için yapmışlar bu filmi. kitapları okudun mu diyor luke a, bak bak.. zaten sürükleyici değilmiş. allahım aklıma mukayyet ol. luke iki tane evren’in en iyi masterından eğitim almış adam lan, rey kim? şimdi asıl yoruma geliyorum. anakinin hikayesi var ya anakinin hikayesi, dramadır lan, sevdiği için karanlık tarafa geçmiş bir adamdır anakin. adamın hakkıdır ulan darth vader olmak. herifin hayatını yaşadık yıllarca onunla birlikte. adam galaksinin en kötüsü olmasına rağmen adama kızamadık. star wars yamuk yumuk uzaylı hayvan karışımı karakterlere sahip olmasına rağmen ciddi bir filmdi. kylo ren ne için karanlık tarafa geçti? motivasyonu neydi? ulan ilk 3 filmi biz anakinin bu motivasyonu öğrenebilmek için izledik. 3 filmde anlattı adamlar iliklerimize işletti lan. herifin karanlık tarafa geçmesine hak verdik olm işte öyle bir filmdi star wars. şimdi bırak hak vermeyi kylo'nun neden geçtiğini bile anlayamadık. özetle: kylo niye maske takıyor? darth vaderın çakması olduğu için, darth vader niye maske takıyor? çünkü onsuz yaşayamıyor. maske kendisi, onun yaşadıklarının sembolü, kendi masterı bacaklarını kestikten sonra yanarak ölecekken,karanlık taraf gelip son kez ona el uzatıyor. adam o maske oluyor. herifin o maskeyi neden taktığını anlatmak için ben burayı sayfalarca doldururum. işte ben bu farkı eski seri yeni seride de aynı buluyorum, yeni seri neden var eskisinin çakması olduğu için,ç... ya bırakın allah aşkına dahada fazla yazmıyorum lanet olsun.. yorum 2; kylo ren arc: karanlık tarafa geçtim, ruhum paramparça oldu ve babamı öldürdüm çünkü luke beni uykumda öldürmek istedi. blaster ışınını havada durduruyor, tek parmakla supreme leader ikiye bölüyorum ama her nasılsa combat eğitimi olmayan rey'den ve ağzında kırmızı topu eksik sex animal tipli zincirli kırbaçlı muhafızlar tarafından madara ediliyorum. rey arc: ailemin kim olduğunu bilmiyorum ve bunu iki film boyunca merak edip babayı almanız gerekiyor. snoke arc: galaksinin öbür ucundaki adamı dövüp iki force user'dan hive mind yapabiliyorum ama gel gör ki bir parmak hareketiyle remote olarak ortadan ikiye bölündüm. iki film boyunca nereden geldiğimi ve ne olduğumu öğrenmek istediniz ve babayı aldınız. luke arc: öğrencim karanlık tarafa geçince her şeyi geride bırakarak her gün taze uzaylı sütü içmek üzere inzivaya çekildim. sevdiğim insanların ve galaksinin akıbeti umrumda değil. öğrencimin karanlık tarafa geçmesi konusundaki sorumluluğumun bu hikayede hiçbir yeri yokmuşçasına yaşıyorum. yine de fikrimi değiştirmem için r2d2'nun yanıma gelip eski bir videoyu izletmesi yeterli. general hux arc: iki filmdir beni izliyorsunuz ama neden, inanın ben de bilmiyorum. hikayeye ve senaryonun ilerlemesine en ufak bir katkım yok. ilginç değilim. heyecan vermiyorum. güldürmüyorum. toplam 3 sahnede görünmüş amiral piett kadar bile orijinal veya akılcı değilim. bomboş bir adamım. captain phasma arc: tek bünyeyle hem girl power kasalım hem oyuncak satalım mini çakallığı üzerine bina edilmiş bir karakter olduğumdan dolayı benden fazla şey beklememeniz gerekiyordu ama iki filmdir ısrarla gözünüze sokulduğum için bu kaçınılmaz oldu. ince metal bir sopam var. ha bir de, görevi yerleri silmek olan bir eleman tarafından marizlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 senin adini not aldim bezerye. 3.filme yorumunu gorelim bakalim. "izler miyim bilmiyorum?" "ay cok kotu" 3.filmi izleyip islanmayi gec, sular fosur fosur aktiginda yorum yazacagin zaman konusacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 BAYA sacma bir yorummus Anakine hak falan vermis iliklerine islemis hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Olsun hisli yazmis Yine de kendi icinde dolu bit filmdi iste 123 onu demek istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Tek bir cümle ile özetliyorum --filmi beğenen adam starwarstan anlamıyordur-- bitti.Gerçek hayattada uyguluyorum begenen cahillere karşı tek tavrım yüzümde oluşan alaycı gülümseme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 cahillikle ithama gerek yok. Aksiyon filmi olarak idare eder bir filmdi. Star Wars olarak rezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 "star wars'u anliyorum ben yaa" diyen bir ergen degildir belki? sw'nin degisip, gelistigini gorebilmek icin oncelikle gozbaglarindan kurtulmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 1 suya batmış x-wingi görünce bir ara sandımki luke yada rey force kullanıp çıkartacak sudan. ama olmadı hiç bir zaman gelmedi o sahne senaryonadan çok fazla şey çkartılmış gibi. sanki herşey eksik. buglı erken çıkan oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 kim la bu şnorkel bi bok anlamadım filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Star wars for normies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Şnorkel'in figüran tier ölümü inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 hakketen adamla ilgili hiçbişi öğrenemeden sosis oldu kimdir nedir, necidir. tek bildiğimiz darth vader wannabesi tarafından gitti, öyle de saçma ölüm olmaz ya neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Snoke Ya şimdi öyle diyoruz da 3. filmde o konuda bi twist gelir bence. İşte ya Snoke force space magic kullanıp kendine öldü süsü vermiştir. Luke'un hologramına benzer bir şey bile olabilir (Daha solid bi hali tabi, force kullanabilecek, biçilebilecek bi form filan) Ya da dublördür, asıl Snoke başka biridir. Tabii en büyük ihtimal Snoke gerçekten ölmüştür ama kendisi last boss değil piyondur, arkasında daha testisli birisi vardır. (Tabii ki Jar Jar'dan bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 reyin gerçek anlamda 3 gün süren 2 film olayı sıradan bir insanın başına gelse psikolojik tedavi görür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Reyin Beyin ölümü gerçekleşir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=9UFsieoABDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 https://hugelolcdn.com/i/507044.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 rey in neden böyle training e ihtiyaç duymadığını açıkladı rian Johnson. meğer adada kylo ile el ele değince kylo nün tüm Force bilgileri transfer olmuş. snoke yapmış bunu. ondan rey in eğitime ihtiyacı yok... aynen neo ya matrix de bilgi yüklemesi gibi. valla dahice ve şahane ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Son kelimelerinin agir ironi icerdigine inanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 snoke Placeholder idi Kylo Ren'in gelişimi için bitti gitti. Yeni nesil SW izliyoruz artık. Luke u bile uçurdular, yeni bebelere Kylo ve Rey mataraları satacaklar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 öle büyük star wars fanı değilimdir anca bluray çıkınca izledim de. bir öncekine göre daha da fazla Disney eli değmemiş mi? şuralara tatlı birer espri sıkıştıralım modeli, çok gözüme battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Anakinin bile eğitimi yıllarca sürdü, rey 15 dakikada tamamdır, madem bu kadar kolay herkes birbirini parmaklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 https://hugelolcdn.com/hugegifs.com/i/11410.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar